четвъртък, 26 февруари 2015 г.

Важни моменти при контакт с духове

Изтънчено чуване: метод на различаване

Изтънченото чуване бива два вида. Първо - телепатично, когато в главата се чува това, което духът казва. Безцветен глас, лишен от всякаква лична окраска и само по смисъл можете да се досетите кой говори. Второ - ясночуване. В този случай  се чува отвъден глас като че ли през ушите, но при това не се вижда явен източник, а гласът има лична окраска.

Ако сте започнали да чувате духовете, това означава, че вашето ефирно възприятие е нараснало и са ви забелязали. Не е необходимо да се отиде на психиатър - психиатрията се отнася много сериозно към т.нар. "гласове", така че с голяма вероятност се излагате на риска да ви вкарат в лудница. (Много от убийците признават, че действията им са управлявани от "гласове", поради което  и позицията на психиатрите е доста разумна - кой знае тези "гласове" какво ще му кажат да направи).
Към своите нови възможности трябва да се отнасяте спокойно и примирено, не реагирайки по емоционален начин.
Как да разберете кой ви говори? Методът за различаване е много прост. Високоразвитите духове никога няма да ви дадат конкретни съвети за ситуацията - "да го направиш по този начин, или иначе"; техните препоръки са с абстрактен и общ характер, тъй като тези духове бдят над нашата свобода на волята.

По-низшите духове просто ще превъртат подробни съвети за това как да се процедира при определени обстоятелства. Техният подход варира в зависимост от човека. Ако на някого не са му взели страха (с псувни или някакви ужасни истории), могат да се опитат да го хванат с желанието за "духовно ръководство" - "прави го по определен начин". Ако сте съгласни с това, такъв дух постепенно се вмъква в доверието на даден човек и упражнява известна власт над него, внедрява се в аурата му и там е вече близо до пряк контрол над физическото тяло.

Не трябва да се хващате на такива въдици. Те трябва да бъдат съзнателно игнорирани. Тогава низшите духове, които са били ваши черни учители ще видят, че нямат шанс тук и ще се отстранят.
В случай на поддаване на тяхното "лидерство" можете да попаднете в лудницата, където чрез ударни дози химиотерапия за дълго да се заглуши цялото ви фино възприятие.

Така че към изтъченото чуване трябва да се отнасяте много внимателно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.