вторник, 24 февруари 2015 г.

Планетата на гигантите

Днес това може да ви звучи странно, но планетата е Земята. Такава информация има и в библията, и в епосите, и в много древни текстове, но съвременната наука яростно отрича фактите.
Наскоро Смитсоновият институт в САЩ най-сетне призна, че през 1900 г. е унищожил хиляди гигантски човешки скелети, понеже съществуването им по никакъв начин не се вписвало в научните разбирания. Ето краткият списък на тези "аномални" находки, откривани по цялата планета:
- През 1821 г. под древна каменна стена са намерени 2 скелета от по 215 см. През 1883 г. в Юта е открито погребение на хора, високи 195 см. Следващата година - ковчег със скелет, висок 215 см. В Рур, Германия - вкаменени скелети от по 240 см. В Египет - каменен саркофаг с мумия на двуметрова жена с бебе. Подобни червенокоси мумии на жена и мъж съответно от по 2 и 3 метра са намерени през 1912 г. в Невада.
- През 1930 г. в Австралия се натъкват на отпечатъци от огромни човешки крака. Расата на гигантите е висока между 210 и 365 см. В разкопките в Китай скелетите им са от 3 до 3,5 метра и теглото им е около 400 кг. Намерени са и зъби с височина 67 и ширина 42 мм. Притежателят на зъбите би трябвало да е висок 7,5 метра и с тегло 370 кг. Служили са си с инструменти - ножове, чукове и брадви, тежащи между 4 и 9 кг. Според въглеродния анализ, Земяата е била планетата на гигантите преди 9 млн., а според други изследователи - преди 183 млн. години. 
- През 1936 г. антрополози намират гигантски скелети до езерото Елайзи в Централна Африка. Погребението е на 12 мъже, високи от 350 до 375 см и със зъби на два реда. 
- През 1979 г. в САЩ е намерен отпечатък от огромна 60 см длан. Оставил я е шестметров гигант. Разполагаме и с отпечатъци на 60 см стъпала, широки 17 см. Крачките на великана са били поне 130 см.
- Старинната книга "История на античността", съхранявана в библиотеката на Оксфордския университет описва находка от средните векове: "Гигантът е вкопан на 4 ярда и носи пълна бойна униформа. Скелетът е 4 метра, а зъбите му по 17 см."
- Гиганти са погребвани на тихоокеански острови, в Азия, Южна Африка, на територията на Германия, Полша, Армения...




Ясно е, че хилядите доказателства преляха чашата и всяко мълчание по едни или други съображения не може повече да бъде търпяно. Наскоро решение на Върховния съд на САЩ задължи Смитсоновия институт да публикува засекретената информация по "унищожение на доказателства, свързани с човешки скелети с по-голям от обичайния размер". Защото варварски са ги унищожавали, само и само прегърнатите и удобни научни теории да си останат каквито са си.
Това трябва да се случи през 2015 г. Може би, най-накрая ще научим факти, които бяха старателно укривани, тъй като съществуването им заплашва самата основа на официалната наука. Факти, свързани с появата ни на планетата, истинските факти от историята на света ни, който всъщност не познаваме. Истинските факти около заселването на планетата ни с различни експериментални видове, един от които е и човешкият.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.