сряда, 23 октомври 2013 г.

Същества от паралелен свят живеят в кримските пещери

Към известните перуански рисунки в пустинята Наска и изображения на гигантски хора във Великобритания, които продължават да учудват учените от цял свят се добави още една графична мистерия. Този път тайнствени символи са открити в една от кримските пещери. Това се случи по време на проучването на планината Чатър-Даг.

    Сред откритите от изследователите скални рисунки има и образ на летяща чиния. Ръководителят на Запорожката Регионална асоциация на уфолозите Владислав Канюк каза, че на една от стените на пещерата художниците от каменния век запечатили елипсовиден обект с лъчи, около който танцуват странни човеци.

    След подробно проучване на фигурата изследователите са открили, че мъжете са изобразени на колене пред неидентифициран летящ обект, а не танцуват, както по-рано предполагали. "Опитахме се да възстановим графично фрагмента, получен при заснетата през нощта снимка . Резултатът бе летяща чиния, пред която коленичат хора "- каза Канюк.

    Уфолозите са изследвали три пещери в Крим - Хилядоглавата, Гълъбовата, Студената. В първите две пещери са намерили критери.

    "Критерите - това са същности от други измерения и често се концентрират в места на масови смъртни случаи. А според легендата в тези три пещери в древни времена много хора са били убити - незнайно защо "- обясни Канюк. В допълнение, по време на експедицията на уфолозите в Крим ги наблюдавали две класически НЛО - " ромб" и "мухарка" .

    Между другото, откривател на критерите бил италианският изследовател Лучано Боконе. Той е прекарал три години във фотографиране на небето над лабораторията си. На някои от снимките се появили клъстери от полупрозрачни чудовища с мощни челюсти и нокти, нещо като ефирни създания, плаващи в пространството около апаратурата.



    По време на обширни горски пожари оборудването на Боконе има рекордни изблици на магнитни и радиационни аномалии. В същото време инфрачервените снимки показаха, че над огъня висят aмебоподобни големи обекти.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.