понеделник, 1 август 2011 г.

ЕГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ (ЧАСТ 23)

Един от най-големите митове, познат на човечеството е, че политиците имат власт. Това просто не е истина.
    Как могат у нас 240 депутати да имат власт над население от около 7 милиона ? Или американският президент да има власт над 300 милиона американци ? Не може. Тяхната единствена власт е в убеждаването ни, че имат власт. Подобно на всичко на това физическо ниво, това е една умело съчинена илюзия.
 Когато достатъчно на брой роботи се пробудят и въстанат, ще видим каква ловка измама е това с "властта". Съчувствам на политиците. В много отношения те са най-големите жертви, най-програмираните от роботите. Те не променят нищо, което е приемливо за Системата. Икономическата лудост, на която са помогнали да се разпростре по света, държи в плен тях и техните последователи. Те не са по-свободни да действат по важни въпроси от един затворник в строго охраняван затвор. По време на избори те трябва да казватна хората онова, което вярват, че достатъчно избиратели искат да чуят. Ако не го направят, няма да бъдат избрани. А какво искат да чуят повечето хора от политиците ? Онова, което Системата им е втълпила да искат. По-голям растеж, повече притежания, пари и икономически "успех" за страната.
    Политиците са пешки, местени по дъската от Илюминати. Те не могат да действат самостоятелно в една страна, понеже са свързани със система, която изисква да играят по нейните правила. Ако се опитат да ограничат вноса на ненужни стоки, които тяхната държава е в състояние сама да произведе, другите незабавно ще блокират износа й. Дори онези политици, които виждат системата реално - а те са много малко- биха се ужасили от перспективата да предприемат действия, които биха довели до изпълнен с хаос, но жизненоважен период за преход, докато икономиката се възстановява от силния удар от загубените приходи от експорта и се пренасочва към производство на стоките, които до този момент е внасяла. Всяко правителство което се е опитвало да го направи, е било отхвърляно или чрез избори, или със сила. Системата принуждава политиците робски да изпълняват нейните желания чрез манипулация, индоктриниране и страх. Те никога няма да направят нужната стъпка за освобождение на човечеството от неговия затвор или планетата от нейното наказание. Само с краха на системата и замяната й с друг начин на мислене можем да се освободим от зависимостта си и да навлезем в ерата на икономическата трезвост.
    От решаващо значение за това е да се сложи край на политиката такава, каквато я знаем. Представителите на хората са избрани да служат на тези хора, не на своята партия или на егото си. Колко е неприятно да гледаш как политиците по цял свят позволяват да бъдат използвани като говеда, като гласуват по начин, постановен им от техните партийни лидери. Те са затворници на линията на партийния организатор. Партийните оргнизатори на парламентарните групи са функционери, които се грижат членовете на парламента да следват желанията на своята партия и никога подтиците на собствената съвест или онова, което смятат за потребности на хората. Съответно парламентите са микрокосмос на цялата система. На върха са шепа хора като премиера и правителството или президента и неговите съветници, които се опитват да принудят своя парламент или Конгрес да се приддържат към тяхната линия. На свой ред те служат на неизборните Илюминати над тях, като мнозина от тях не го осъзнават. Политическите лидери често говорят за необходимостта хората да демонстрират чувство за собствена отговорност, но те са последните, които искат да видят нещо подобно - особено в собствената им партия. Когато членовете на парламента поемат отговорност за собствените си мисли и гласуват съобразно убежденията си, те са "наказвани" от своята партия и им се казва, че никога няма да получат повишение. И това ако е спаведливост ?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.