сряда, 3 януари 2024 г.

Луиза Буржуа и нейните паяци - още един системен код

 В градовете Отава, Лондон, Париж и Москва има огромни скулптури на женски паяк - дело на Луиза Буржуа. А специално скулптурата в Отава е наречена "Мама". Изниква въпрос - чия е тази "мама"?



За да се отговори на този въпрос, трябва да си изясним коя е Луиза Буржуа. Достатъчно е да погледнем нейната биография, което ще ни даде добра представа до каква степен тя е внедрена в системата на матричния илюзорен свят. Веднага на очи се набива датата на нейното рождение - 25-12-1911 г. Т.е., тя е роден в необикновен ден - когато се чества Рождество Христово. А в годината 1911 отново виждаме тази кодировка 911, с усилване чрез 1-цата. Преглеждайки нейната биография разбираме, че тя е родена в семейство на художници, реставратори, което говори за приемственост на поколенията, а това става често в процеса на преражданията. А ако отидете на страницата с нейната биография в Уикипедия и прочетете за нейните първи години от живота, то ще забележите, че там наистина се прескачат определени числа - в годината на раждане 11, а след това 23-та и 32-ра години - като важни етапи в живота й. Това насочва към изходния код на галактиката NGC 1132 - във всички варианти. 

Интересно е, че "Мама" е наречена само 9-метровата скулптура в Отава, намираща се до Националната галерия. А самата сграда е доста интересна 


На нейния покрив се намира сложна пирамидална структура. Тя може да се разглежда като техническо съоръжение с назначение по събиране и транслиране на енергия. 

А останалите скулптури се нарочат просто "Паяк" и те са 11-метрови. Получава се, че базовата скулптура в Канада е 9 метра, а останалите са 11 метра - отново код 911. 

Изводът е, че тази "Мама" е един от символите на самата система по енергийно изпомпване, съществуващи в тази ферма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.