неделя, 31 декември 2023 г.

Корпорация Z - кои са те и с какво се занимават?

 1. Как сме контролирани?


Корпорация Z („Зет“ или „Зета“) е организация, чиято основна дейност е проследяване на звездни души на Земята и тяхното неутрализиране. Терминът "неутрализиране" означава потискане на волята, влиянието, контрола.

Корпорацията е основана от инсектоиди, но в нейната работа участват и хора. Подборът е доста строг и не само по отношение на екстрасензорни способности, но и по отношение на личностни характеристики. Важно е такива хора да са безмилостни и да изпълняват безпрекословно заповеди. Това е реална организация, която съществува на материалния план. Нейните клонове често могат да бъдат намерени в специални държавни служби.

"Корпорация Z" включва 5 отдела. Всеки от тях изпълнява специфична задача:

· Отделът за проследяване търси звездни души на фини нива, чрез изблици на матрицата, чрез Интернет;

· Аналитичният отдел изучава данните, анализира ги и избира най-оптималните методи за въздействие;

· Техническият отдел се занимава с разработването на оборудване, което позволява да се въздейства върху отделния човек и масата като цяло, и провежда експерименти;

· Отделът за неутрализиране отива директно на място, за да намери този или онзи човек на физическия план (ако е необходимо) и да му повлияе;

· Магьосниците (ако говорим за търсения чрез интернет или на фини равнини) са в състояние доста точно да посочат местоположението на човек + имат способността да влияят на фините равнини

2. Как се извършва работата?

Почти цялата работа на корпорацията се основава на идентифициране на изблици с висока вибрация. Те са знак, че се случва „нещо“, което може да излезе извън контрол. Корпорацията разполага със специалисти, които ги четат през интернет, на тънки плоскости и на матрицата. За да подобрят способностите си, на тези специалисти се имплантират импланти, които им позволяват да получат точни резултати. Изблиците се разделят на 3 категории въз основа на нивата на опасност:

- ниски

- средни

- високи

Ако говорим за ниски и средни нива, се извършват следните действия:

· човек бива заобиколен от поле с ниска вибрация, довеждайки го до определено състояние;

· ако това не е възможно, използват оборудване, което влияе на околната среда, започват неразбиране, кавги, агресия, т.е. Те ви обграждат с негативни емоции и отново правят опити да създадат поле с ниска вибрация. Може дори да ви хванат в някой не много добър навик и да се възползват от момента;

· след като това бъде направено, те създават връзки, често използвайки субекти, които вкарват човек все по-дълбоко и по-дълбоко в депресивно състояние;

· въздействат върху физическото тяло, задават определен ход на мисълта, причиняват болки;

Ако това е успешно, задържат фона за определено време, като наблюдават обекта. Ако през това време от него не идват сигнали с висока вибрация, го оставят. Ако е имало сигнали, продължават с въздействието, докато изчезнат за дълго време.

Ако е регистрирано високо ниво, на посоченото от магьосниците място се изпращат специално оборудвани превозни средства, които сканират пространството, търсейки източника на вълните. След идентифициране на обекта или обектите, които ги провокират, информацията за тях се предава на отдела за анализи. В резултат на това се разработва програма за въздействие върху обекта, която включва потискане на волята му. По принцип схемата на действие е подобна на описаната по-горе, но в този случай контролът се установява за дълго време и често се използват така наречените капани, при които обектът е в полусънно състояние.

Въплътените звездни души се класифицират според нивото на опасност за съществуващата система. Полагат се големи грижи, за да се предотврати формирането на групи или екипи, тъй като това често води до активиране на паметта. Освен това въздействието върху няколко обекта наведнъж изисква големи ресурси.

3. Какво да направите, ако привлечете вниманието на “Z”?

Ако усещате силно влияние, което се проявява не само на физическо, но и на фино материално ниво, отправете молба към своите хранители и ВА. Често такива прояви са първите признаци, че с някое свое действие сте привлекли вниманието на тази организация и те са започнали да действат срещу вас. Друг признак на атака е усещането, че сте оградени от целия свят с дебела стена. В този случай вашите канали с Пазителя и Висшия Аз може да бъдат блокирани и дори когато се обадите, няма да бъдете чути. В този случай се препоръчва да се свържете с вашите колеги и да ги помолите да се свържат с вашия ВА от ваше име.


Допълнение за насекомите:

Освен енергии, те извличат много неща от Земята. Има такава компания като Dupont. Тя им принадлежи. Те провеждат изследвания в разработването на всички видове химикали. Политетрафлуоретилен или тефлон е тяхно изобретение. Това е силен мутаген. Те се нуждаят от вещество, което да укрепи структурата на техните планети и те разработват формулата му тук, на Земята, без да се интересуват особено от това как то се отразява на нашата екология. Те много замърсяват атмосферата тук с производството си. Знам, че една от техните планети е започнала да се разпада. Ядрото не се поддържа от това, което е около него. Така че те се интересуват много от Земята и не искат да допускат никого тук. Тук има вкаменелости, от които се нуждаят, за да поддържат своите планети.

digitall-angell.livejournal.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.