събота, 6 януари 2024 г.

Недосегаеми. Или недостъпни?

 Недосегаеми. Все още има такава каста в Индия. Тук обаче ще поговорим малко за различен тип недосегаеми същества. По-долу е информацията от сесията. Сесията включва 2 оператора (O1 и O2).

Въпрос: Има така наречените недосегаеми. Нямат нищо общо с кастата на недосегаемите в Индия. Вашият Висш Аз знае ли кои са недосегаемите на Земята?

O1: Които не могат да бъдат унищожени и премахнати, нищо не може да се направи с тях. Така? Да, има такова нещо. Най-вероятно недостъпни, нали?

Въпрос: Те се наричат ​​недосегаеми, тъй като преди това получих тази информация. Може би и недостъпни, няма значение, не могат да бъдат пипани. Познавам хора, които например са били приближени от цигани, които са се опитали да „позволят да им гадаят“, а след това идва по-опитна циганка и се извинява, като каза, че тя (първата) не знае кой си, че ти беше недосегаем.

Тоест това вече се чете на ниво цигани. Ако и циганите могат да го прочетат, значи специалистите могат да го прочетат и всеки може да го прочете. Съответно, докато не знаете за този статус, вие сте просто късметлия в живота, сякаш слама е поставена навсякъде, но ако знаете за това, със сигурност можете да го използвате по някакъв начин, нали? „Имам своята воля, поставям такова и такова намерение да премахна такива и такива блокове от мен.“ Как изобщо е възможно това?

Кой има нужда от Недосегаемите?

О1: Възможно е. Недосегаемите хора са тези, които са от полза за всички. Никоя страна няма да посмее да ги премахне, това е невъзможно, това е като такова ключово въплъщение, вие ​​сте важни за всички. Без теб всички са нещастни. Следователно те могат да ви сплашат, докато не разберете кой сте. Те ви плашат, за да губите енергия. Но ако осъзнаете това, тогава е невъзможно да ви повлияят по никакъв начин. Разбира се, можете също да зададете намерение, но там има такива правомощия!

O2: За такива хора е различно, те винаги са били такива и не знаят как да го направят по друг начин, дори и в тези превъплъщения, които са били за развлечение. Друг е въпросът, че почало е много трудно да се възстановиш, защото знаеш, че си много голям, можеш всичко. И в началото беше много трудно да бъдеш в това тяло, по принцип в човешки тела. Защото си напълно непропорционален. И също така не е ясно какво да се прави по въпроса. И трябва да се намерят настройките в тялото, така че те по някакъв начин да се комбинират с върховната част, да коригират тялото

O1: Личното развитие трябва да продължи независимо от това. Самото намерение няма да ви позволи да помпате толкова много. Тоест те (недосегаемите) сега не могат да влияят силно, защото за това трябва да се развиват. Влизате в правата си и наистина поработете върху тялото си. Много техници. Човешкото тяло, дори изостанало и дегенерирало, все още е безкрайно в някаква сърцевина. Дори може да бъде тласнато до много силни граници. Може би не като преди, гигантски тела или някои други. Телата на египетските богове са били напълно различни. И човешкото тяло също може да се подобри – между другото, това е една от задачите – да подобрим телата си, за да има пример за хората как е възможно.

Тъй като телата използват около 3% от възможностите, които първоначално са били вградени в тях. И тъй като хората не помнят, че има такава сила в телата им - те използват само най-простите видове енергия и просто ги използват за работа. Дори биороботи. Но, да кажем, да вземем обикновените хора - с развит Дух тялото може да бъде доведено до съвсем различни нива.

До такава степен, че можете да промените външния си вид - но това са все още цветя. Можете да се разделите, след това да сглобите отново и по този начин да се движите, да преодолеете напълно материята. Трябва да работите за това. Това трябва да се развие. Това изисква дисциплина. А толкова недисциплинирано съзнание ни е дадено, специално вградено. Всичко е за развитие, разбира се, но вие трябва да преодолеете тази своя недисциплинирана същност. Това е именно ентропията в тялото – ако има повече ред в себе си, то тялото ще има повече сила, съответно и намерението ще е много по-силно.

До известна степен недосегаемите са онези, които се наричат ​​магьосници, шамани, жреци и дори богове. Те са оставили своите отпечатъци в различни култури по света и продължават да го правят и до днес. Изобщо няма значение дали си недосегаем или не. Като всяко съзнателно същество в тази вселена, вие имате право да говорите за вашите права и свободи, ако смятате, че те са нарушени.





metaisskra

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.