петък, 12 януари 2024 г.

Вперёд. Структура и работа на руските психотронни отдели. Поглед отвътре. - част 1

За редовните читатели на моя блог има специална изненада. В поредица от публикации ще ви запозная с личния опит на мой добър познат относно структурата и работата на руските психотронни отдели. Самият аз имам своя горчив опит от въздействието по психотронен път, поради което истински се радвам, че с тези постове ще дам думата на човек, който в най-големи детайли ще ви разведе и в най-неосветените тайни подземия на задкулисието. 

Вперёд. Структура и работа на руските психотронни отдели. Поглед отвътре.

Здравейте, искам да ви разкажа за моят опит с руските психотронни отдели, как са организирани, как действат и как работи системата им на въздействие. Умишлено запазвам анонимност използвайки чудесата, които съвременните софтуерни програми предлагат. За говорът съм използвал изкуствен интелект, който на моменти прави грешки с ударението на думите и може да доведе до загуба на смисъл при някои изречения. В бъдеще ще отстраня този недостатък!

Може да повярвате на тази информация или да приемете, че това е художествена измислица от жанра на шпионската научна фантастика, но всичко, което ще узнаете е моят реален опит с тези отдели.

Информацията съм си я структурирал в обобщен и следваща определена логична  последователност вид.

Целта ми не е да ви плаша с този вид служби и по този начин да им давам по-голяма сила в ръцете, а да ви запозная как действат и как да ги избягвате. По-добре е да знаете, че докато разпускате на плажа в привлекателното пред вас море има мъртво течение, отколкото не. Важна информация, особено ако решите да се изкъпите в него.

Някои имена на хора и места съм променил умишлено, без да променям фактологията и истиността на съдържанието.

Преди да се запозная със стратегиите и дълбочината на контрола върху ума и съзнанието на така наречените помощни или спомагателни отдели, бях запален русофил. Харесвах руската култура, бит, традиции и история, бях краен защитник на руските интереси и вярвах, че те са стожера и факела на искащото да се освободи от про-падналата западна култура и политика човечество. Бях част от така нареченото единно руско информационно поле.  

Как започна всичко. През 2015 година в България навлязоха торсионно-холографски устройства за лично използване, предлагани за продажба от руски комерсиален и научно-изследователски център свързан с огледалата на Козирев. Устройствата бяха част от проекта Мега Галакси и бяха произвеждани в бивш руски секретен ракетен завод по специална технология. Тази технология в общи линии се базира на принципа на бавен растеж на кварцов кристал в специална среда и неговото запрограмиране с опредлена информация. Представители на центъра разполагаха с техника за сваляне на информация за енерго-информационното поле на човек, който иска да провери своето здравословно състояние. Софтуерът беше много богат от към опции за обработка и точни анализи на тази информация. Няколко думи за самите устройства. Повечето от индивидуалните устройства приличаха на подложка за бира. При някои от тях се използваше звуково-вибрационна програма за да се активират и да започнат да действат. Тази програма представлява текст който трябва да произнесеш на глас, докато имаш плътен контакт с двете ръце с даденото устройство. По този начин торсионно холографската матрица на устройството се включва към информационното поле  на човека и започва да го модулира, взависимост от предназначението на устройството. Например устройство което се нарича Тор Ум, помага за ускоряването и самото постигане на конкретно поставена цел, действайки на принципа на фунията. Тоест, изкривявайки така пространственно-времевият континиум, че човек да се сдобие с желаната цел. Искаш да направиш успешно дадена голяма покупка или сделка или просто искаш да намериш желаната от теб кола бързо и лесно – това е устройството което трябва да използваш. Устройството Серафим пък създава в матрицата си твой енерго-информационен аватар и освен защита помага от полето ти да се зануляват вредо-ностни програми. Въздейства и на самото физическо тяло – може да облекчава например схващане в лека форма, напрежение и така нататък. Мога да кажа, че устройствата наистина действат не само като субективно усещане. Тяхното действие може обективно да се измери и да се регистрира промяна на енерго-информационното поле на човек преди и след използване на конкретно устройство. Както казах използва се специализиран софтуер, който показва тази промяна в триизмерен вид. Торсионно холографското поле има формата на яйце, което в най-общи линии е смачкано на нивото на което човек има здравословен проблем. Ако лицето има проблем със сърцето вгъването на полето на човека ще е в областта на гърдите. Техниката им улавя и много по-финна информация. Представители на центъра са гостували многократно в България с изнасяне на лекции за свойствата и работата на самите устройства. Тъй като темата за видовете и работата на устройствата и за самите огледала на Козирев е много обширна ще потърся и поставя линкове към сайта и лекции в ю туб. 

Что происходит с человеком в зеркалах Козырева? Практика и теория. https://youtu.be/sUdkNVfC3gQ?si=NnEWkaDg3QXrIA6u;   

Документальный фильм "Зеркала Козырева" (2011) https://www.youtube.com/watch?v=Sq_ckCh7p1s ;

Квантовые голографические модули: механизм работы, принципиальные отличия от других технологий https://www.youtube.com/watch?v=YaSPs3ShcA0

В началото когато започнах да използвам устройствата всичко вървеше нагоре в живота ми. Нещата се развиваха положително и устройствата имаха своят принос за това. Обаче няколко месеца след като започнах да активирам устройствата, имаше нощи през които се събуждах от синьо-бял въртящ се лъч в областа на челото. Когато се събуждах той продължаваше да се върти и в един момент спираше. Много пъти този лъч се усещаше, като бял леко пухкав диск. Понякога се чуваше разговор между хора и единият казваше на другия „Още не е узрял“, отдавах го на съня, въпреки че се повтаряше периодично. Понякога при такова събуждане използвах торсионно холографското устройство Щит и тъй като трябваше да се дъжи с двете ръце в хоризонтално положение, усещах по кожата на горната ръка неприятно па-рене по кожата стигащо до нетърпимо. Все едно лазерен лъч те прогаря. Когато оставях устройството настрана прогарянето изчезваше. Тази случка се повтори неколкократно за целия период на работа с устройствата.

Около две години и половина, след като започнах да използвам устройствата започнаха да се случват странни неща около мен. Многократно ми беше претърсван апартамента. След като забелязах първите пъти, започнах да поставям различни маркерчета за да видя дали ще бъдат разместени и през определен период от време наистина бяха. Отделно когато излизах с приятели на заведение или например в парка винаги идваха посетители, които сядаха в близост до нас. Като цяло започнаха доста служби да витаят около мен, с някои от тях имах директен контакт и разговори. Интересното е, че някои от тези служби на ниско ниво използваха принципите на НЛП или невролингвистичното програмиране, нещо което наблюдавах по-късно и при руските психотронни отдели. Има принцип на огледалото, при който агентите от наблюдаващия екип трябва да станат отражение на наблюдавания. Например ако наблюдаемия пие определена марка бира, оперативният работник си поръчва същата. Един интересен пример за прилагане на НЛП. В един ресторант, в който се бяхме настанили с приятели, след 20 – 30 минути дойдоха и седнаха на масата до нас двама мъже между 50 и 60 годишни. В разгара на вечерта се заслушах в техния разговор и каква беше изненадата ми когато открих, че те не водят смислен разговор, а повтарят отделни думички от нашия. Използваха принципа на огледалото. С времето развих усет и можех да разбера кога са изпратени за мен, но няма да отделям повече време на еднотипни ходове на пешки!

Тъй като нямаше друга очевидна причина, да речем работа или контакти и връзки с други хора, ми стана ясно, че всичкото това следене е свързано с руските технологии – а именно торсионно-холографските устройства. От центъра се бях снабдил и с такова, което липсваше в официалният им сайт. То служеше за лична защита. Ходих и няколко пъти в центъра при огледалата на Козирев и дори участвах в едно изследване, наречено Виртуален ловец, при което се взима даден исторически артефакт или снимка на дадено място и се влиза в огладало на Козирев. Там се влиза в информационното поле на предмета или мястото и се възстановяват историческите събития свързани с него. След първото ми връщане от Центъра Козирев в Москва, който си смени името няколко пъти, но за леснота ще го наричам така, започнаха нагрявания в лявата половина на главата около и в ухото. Първите нагрявания бяха две за месец, след което увеличиха интензитета си до всеки ден. Първият път когато се случи беше с такава продължителност и интензитет, че започнах да се унасям и накрая заспах. Кожата на самото място се зачервяваше, а самото място започваше да пари, докато дясното ухо оставаше с нормален цвят и хладно на допир, както е нормално да бъде, тъй като това е външен орган със слабо кръвоснабдяване. Затова ушите и първи измръзват в студено време, ако нямате шапка. Участъкът около дясното ухо също беше с нормална температура. Много показателен е случай, при който отидох на разходка в парка в началото на 2021 година без телефон. Зимата беше в разгара си и беше един от най-студените дни – около минус 10,  а се усещаше и повече. По едно време пуснаха режим нагряване, и лявото ухо почна да пари. В един момент свалих шапката и ухото гореше, а другото беше леко замръзнало. Мерих кръвно с различни апарати,  ходих при личната си докторка! Бил съм и на кардиолог и всичко е едно и също – перфектно кръвно налягане, нормални кръвни показатели и отлично здраве. Човек може да се самозалъгва, че такова нещо не може да се случи на него. Обаче от един момент нататък трябва да приеме предизвикателството и да започне да го разучава с хладен и аналитичен ум. Тъй като започна да ми се изяснява, че има директно психотронно въздействие, помислих, че атаките идват от враговете на Русия. Изобщо не можех да допусна, че руснаците биха действали така с човек, който обича Русия и всичко руско. Затова реших да се махна от България и да кандидатсвам за работа в Русия. Направих го, бях одобрен и приет. При опита си да замина ми съобщиха, че заради пандемията е невъзможно и така първата година работих дистанционно. Работата изискваше да се работи и на място и след приключване на пандемията, когато поисках да замина, започна едно умишлено размотаване, изпращане на документи с невярно съдържание, включително и сгрешена дата на раждане на самата виза. Направиха всичко да не мога да замина. Искаха ме в България. Поисках да напусна, но ме убедиха да си взема една година отпуск. Стана ми ясно, че ме използват за нещо! Но за какво? Мястото на работа, чието име ще пропусна се намираше по една случайност в близост до база на Руския стратегически атомен подводен флот. От около близо 80 варианта за работа на различни места в Русия, каква е вероятността да избера именно едно такова място. Това беше период през който вече активно се работеше върху мен от специален отдел към Въоръжените сили на Руската федерация! Както ще обясня по-късно, когато човек активно се обработва чрез психотроника, може да бъде подработен да направи избор, който не е негов. Самото място за работа, което избрах беше много неприветливо за живот и мои приятели ме питаха как и защо съм избрал именно него от толкова много други възможности. От време на време този въпрос си го задавах и аз. Впоследствие разбрах, че съм използван от руснаците за примамка срещу чужди разузнавания. Бях използван от същите тези в които вярвах. 

Сега малка историческа вметка за психотрониката. Тя започва и се развива след края на втората световна война и започва да набира скорост през шейсете години на миналия век в Америка и Съветска Русия. Използвани се комбинации от химически субстанции с психотропно действие, като ЛСД и пейоте, електрошокове, вербално програмиране, сънна депривиация, създаване на болезнени усещания и други с една единствена цел – контрол над ума и съзнанието на обработвания човек. Има не малко информация по въпроса в интернет и затова няма да отделям много време тук. 

В началото се правят експериментални портоколи работещи на принципа проба грешка, а след като се установят необходимите фактори и условия да се достигне даден търсен ефект се създават стандартни портоколи на работа! 

По време на соца в България са се правили подобни опити за контрол върху паметта и по-точно как да се премахват някои спомени.

Джералд О’Донъл, бивш агент от ЦРУ, работил в тази сфера и по-специално в дистанционното наблюдение или римоут вюинг, в своя лекция споменава, че България е една от четирите държави от бившия социалистически блок работеща над подобна тематика.

В популярния метод на американеца с испански произход Хосе Силва се използва специално генериран аудиозапис, чиято цел е да предизвика специална честота в мозъка – алфа честота, която е между 8 и 12 херца. Тя помага на човек да изпадне в определено ниво на съзнанието, в което по-лесно да може да препрограмира своя живот, като например промяна на някои навици, създаване на мисловни картини на целите, които иска да постигне и така нататък.

Едно друго известно име, с което се свързва способноста на човек за напускане на тялото и възможността да отиде на дадено реално място от нашия свят е Робърт Монро. 

Защо изброявам всичко това? Защото именно такива принципи и подходи се използват от руските пси служби. Самата технология и методология на съвременните отдели започват да се развиват след милениума. За да видите как са действали преди това ще сложа линк към един много добър документален филм за руските психотронни служби. Казва се Зов Бездны (https://www.veoh.com/watch/v142146455ccJTCww6 ). Бездната се нарича енерго-информационното поле в което плават руските псиони. Този термин се използва и до ден днешен.

Кои хора са обект на интерес за тези служби? Това са хора от различни съсловия и обществени слоеве, в зависимост от целите на съответните отдели. Има експериментални отдели, които на случаен принцип търсят определен тип хора. Например търсят се хора с специални възможности. Има лидерски отдели, работещи с политически лидери от различни страни, шефове на организации, на корпорации и други. При тях особено внимание се отделя и на охраната, тя също се подработва, за да се направи едно общо защитно поле около важният човек. Има военни отдели. Има икономически отдели, има и други на които засега няма да отделям внимание. По-важното е че тяхната организация и принципи на работа са почти еднакви, а информационната система и технологииите им са идентични. Създава се защитно-контролиращо поле, наречено скафандър, което има за цел да предпази информационното проникване от реципрочни служби и дава пълен информационен контрол върху самият обект. За скафандъра ще поговорим по-късно.

Руските психотронни служби са едни от най-добрите в света и когато се подключат към даден човек, последното нещо, което ще изпита е страх, а напротив ще изпита приповдигнато и оптимистично настроение. Самите членове на екипа от отдела се наричат информационни агенти. Те буквално яхват човек и го използват като FPV дрон, виждат и слушат от първо лице всичко, което е в неговото обкръжение. Така наблюдавания човек се превръща в техен  Пси дрон. Как се прави това? Посредством концепцията на споделеното внимание и споделеното съзнание. По-късно ще разберете как се случва! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.