сряда, 14 юни 2023 г.

Истинският космос се намира в съвсем друго място - 2

 Излиза, че по някое време са ни създали илюзия за истински космос, който е там. Ние по същество сме пленници и подсъзнателно усещаме, че там има нещо. И ето - създали са ни илюзия за космоса. Но тук има едно "но": никой не може реално да полети там - имам предвид "нашия" космос. Създава се само видимост за полети, защото отгоре няма изход - там е само стъклена сфера, която се върти заедно с всички илюзорни звезди. Изход все пак има - но чрез портали, които са разхвърляни из цялата ферма, а в частност - в Антарктида. Така или иначе, всички портали биват укривани от нас посредством правителствата, играещи ролята на надзиратели. Но реално и те са такива затворници, каквито сме ние. Единствената разлика е, че са се изкачили по служебната стълбица. 

Ненапразно бе спряно проучването на Колския свръхдълбок кладенец - някой навреме ги е спрял. И защо след това никой не опитва да повтори опитите, нали сегашните технологии са в пъти по-добри, поради което спокойно могат да опитат да стигнат на по-голяма дълбочина от досегашните 12 км. Още повече, по техните думи на дълбочина 12 км има плътен пояс, дебел стотици метри и състоящ се от злато и платина. И това става в наше време, знаейки колко злато се намира там? Стена от злато и платина с дебелина стотици метри - и никой не копае? Всичко е заради постъпилата команда от най-високо ниво - да се спре проекта и да бъде замразен завинаги. И най-главното - повече никакви опити. Възможно е златото и платината да образуват един от слоевете, които са по-близо до изхода на повърхността. Може да има и още няколко по-устойчиви слоя, които да удържат евентуални удари на тела от другата страна...

За това, че живеем от вътрешната страна на Земята ни говори и статуята на сферата във Ватикана. Явно тези момчета знаят истинското положение на нещата. Сфера в сферата - това е явен намек за това, че живеем вътре в някакъв обект. Голямата сфера е защитната черупка, а малката сфера е стъкленото кълбо, което се върти и ни създава илюзията за звездно небе. Видно е, че това е солиден механизъм, който най-вероятно променя материците. И не само тях. И не е важно дали се намираме на космически кораб, база или някакъв друг обект - главното е, че ние сме вътре в него.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.