четвъртък, 8 юни 2023 г.

Този нечуваем звук ни убива

 Вероятно всеки е преживял такова нещо - изглежда, че всичко ви е наред, но ето, изведнъж сте изпаднали в депресия, страх, тялото ви е започнало да се чувства слабо и т.н. Днес ще ви кажа какво е това и как да се справите с него. 

Тези симптоми напомнят за приложено инфразвуково оръжие - средство за масово поразяване, базирано на използването на насочено излъчване на мощни инфразвукови колебания с честота под 16 херца. То въздейства на централната нервна система и храносмилателните органи, предизвиква главоболие, усещане за болка във вътрешните органи, нарушава дихателния ритъм, а също води към загуба на самоконтрол и паника. Например: стои си групичка от приятели и изведнъж без видима причина започват да се карат, подвикват, нахвърлят се един на друг и т.н. Този тип оръжие се прилага отдавна - най-вече за разгонване на митингуващи. Но кой би твърдял че не могат да го насочват и срещу нас? Разгледайте внимателно тези установки за разгноване на митингуващи




А сега вижте тези устройства, монтирани на вишките




Съвпадение? 

Най-интересното е, че този звук не може да бъде чут. И дали това всъщност ежедневно влияе на психиката на хората, заради което те са станали толкова изнервени, потиснати, постоянно страхуващи се? 

А сега ще ви кажа какво съм забелязал. Размишлявайки за това, изведнъж ме осени мисълта да закрия ушите си плътно с ръцете. Не е за вярване, но усетих такова спокойствие, каквото отдавна не ми се е случвало. Освен това, от зрението ми като че падна товар, т.е. дойде усет за лекота в очите. Мислите станаха по-спокойни и чувството че на главата ти е бил надянат някакъв железен казан изчезна. А когато махнах ръцете си забелязах, че тежестта отново се върна и се усещах не като в "своя кожа". Добре е да се има предвид, че именно през нощта тече най-лошото програмиране на нашия мозък. Опитайте да закриете с палци ушите си, Ще чуете някакъв рев, вибрации, сякаш работи двигател. И колкото и силно да натискате с палците - звукът не изчезва. Какво би могло да е това - вибрациите на Земята, нашето тяло или долавяме установките, които дълбаят в нашия разум? 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.