вторник, 13 юни 2023 г.

Истинският космос се намира в съвсем друго място - 1

 Всички, които са се учили през 90-те и по-рано сигурно помнят, че на всички (особено в училищата) разказваха за космонавтите - те трябва да са физически силни хора, с крепко здраве и едва ли не са някакви супермени. Обаче какво виждаме реално? Стари хора, като по правило едни и същи, имащи излишни килограми, очила и т.н. Накратко - имат проблеми със здравето. И къде тогава са тези супермени, които порят просторите над нас?





 Защо на практика не се променя състава на екипажите? Защо имат масонски пръстени на ръцете си, а и за какво изобщо са им в космоса пръстени? И ако точно това са супермените, за които са ни разказвали в миналото, то това за мен е само спектакъл, който се разиграва пред нас. А и видеата, които ни показват от МКС, предизвикват много въпроси и по-скоро приличат на графични специални ефекти. 

Нека разгледаме вариант, според който ние живеем вътре в планетата. Много съмнения предизвиква факта че звездите винаги са на своето място. Защо толкова години съзвездията не се променят? Всичко винаги е по своите места. Както са ни утвърждавали, Слънчевата система се движи в галактиката по винтовидна спирала със скорост 250 км в секунда. Заедно със Слънцето, с такава скорост се движи и нашата Земя. Защо тогава няма промяна в положението на звездите и съзвездията? Явно заради това, че всичките т. нар. "звезди" се намират на небесен стъклен купол, който се върти. Разбира се, на нас ни казват, че се върти нашата ферма. А всъщност Земята е стационарна. Въртенето важи само за стъклената сфера. Но няма смисъл да бъдат убеждавани тези, които са били отличници в училище. За тях е много трудно да осъзнаят, че учените може да не са прави, да не говорим да допуснат, че всичко това е специално с цел оглупяване на хората. Но за нас няма такива проблеми, защото не сме свято вярващи в една версия, подобно на слепци. И именно поради това имаме широко поле за построяване на хипотези. 

Минавала ми е мисълта, че земетресенията може да са причинени от сблъсък на метеорити или нещо друго с външната страна на "черупката" на Земята, т.е. - да допуснем, че от другата страна е имало сблъсък с черупката някъде в района на Канада. Порчади което това ще се отрази откъм тази страна като земетресение. Мощността на труса ще зависи от мощността на сблъсъка на неизвестното тяло в земната черупка. Колкото е по-голяма масата на това тяло - толкова по-силно ще е земетресението. Но на нас естествено ни разказват приказки. 

Най-вероятната хипотеза би звучала така: има истински Космос, който е скрит от нас и по някаква причина ние сме били затворени тук. Варианти всякакви - дали сме сгафили с нещо, дали са ни завзели нашественици, а може тук да е затвор, в който изпращат всички от разни места в истинската Вселена? Поради това хората са с различен цвят на кожата, различни езици и т.н. А по законите на този затвор всички деца, родени от затворниците автоматично биват признати за такива затворници. Но има и една поправка: че роденият тук, макар и затворник, има шанс да излезе извън затвора; но при едно условие - ако сам намери изхода. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.