събота, 4 февруари 2023 г.

Извънземни на Земята в естествен вид

 Някои от извънземните, присъстващи във вашия свят днес, са слезли от космически кораби и се разхождат сред вас в естествената си форма, но повечето са преминали през процеса на въплъщение. Знаете, че в момента във вашия свят има приблизително 2,8 милиарда човешки души. Хората заемат по-голямата част от населените земи на Земята. (Разбира се, има и по-слабо населени региони с малко или никакви хора, като Антарктида, части от Австралия, Сибир в Русия, Северна Канада и няколко други места.) Поради относителната липса на уединение и широкото военно присъствие на вашия свят, извънземните трябва да вземат изключителни предпазни мерки, ако идват и си отиват от вашия свят в естествената си форма.

В момента на вашата планета има приблизително 20 000 извънземни в естествена форма. През последните 50 години броят им варира между 16 000 и 23 000. Всъщност имаше малко повече от тях по време на програмата за хибридизация Human-Zeta.

Кръстосването извънземни-хора днес.

Някои хора имат въпрос: „Ако днес групи извънземни ходят по Земята в естествена форма, кръстосват ли се с хората?"

По дефиниция извънземните включват както хуманоидни, така и нехуманоидни форми на живот, които не са дошли на планетата Земя през родовия канал. Когато кажем, че извънземните се превъплъщават в човешка форма, възниква объркване и детето има както човешка, така и извънземна ДНК. Факт е, че думата „извънземен“ се използва в различни значения и означава различни неща. Ако е в естествената си форма, тогава може да се каже, че потомството е наполовина човек, наполовина извънземен.

Много хора питат: „Къде са истинските извънземни, същества от 3-та плътност, дошли от космоса? Можем ли да ги видим?"

Някои истински извънземни са пристигнали на Земята в космически кораби; други са във вашата атмосфера, но само малък процент от хуманоидите, които ходят по земята, са истински извънземни. Има извънземни, живеещи във форма от 3-та плътност (и други нива до 12-то). Извънземни от 3-та плътност и някои от 4-та плътност са видими за човешкото око.

Много извънземни от 3-то и 4-то измерение са общували с хора. Някои „близки срещи от трети вид“ са наблюдавани и докладвани от пилоти, военен персонал и изследователи като д-р Стивън Гриър (www.disclosureproject.org). Д-р Гриър е интервюирал стотици хора, които са имали контакт с извънземни и са ги видели през очите на човек от 3-та плътност.

Разберете, че много видове имат технологията да направят корабите невидими за човешкото зрение. Това не означава, че те не са от 3-та плътност. Това означава, че те са усвоили изкуството на невидимостта или оптичната невидимост чрез използването на това, което популярно се нарича "камуфлажно устройство". Други извънземни имат способността да създават частично изместване на измеренията около космическия кораб, където честотите или вибрациите на кораба са леко извън фаза с вашето 3D линейно време. Тогава и те могат да станат невидими.

Извънземната раса често разполага с напреднала технология, която не позволява откриване от оптичния нерв (видимост за човешкото око). Ако са видими, това означава, че нещо не е наред или умишлено си позволяват да бъдат видени по някаква конкретна причина. Това е вярно дори за много от това, което наричате "отрицателни извънземни". Много от тях притежават технологията да променят фазата на кораба си или дори телата си, за да станат невидими за човешкото око.

Друг популярен въпрос засяга броя на извънземните раси, идващи на Земята и броя на хуманоидите спрямо нехуманоидите. Освен това някои искат да знаят какъв цвят са и как изглежда всеки вид.

Във вашата галактика (и галактиката Андромеда) има много видове, различни от хуманоиди; има много човешки хибриди, които са се кръстосвали с други видове, когато им е позволено да го правят от време на време.

Така че, ако са подредени пред вас всички различни форми на живот във вашата галактика, които могат да приемат 3D форма (с други думи, души с 3D тела, еволюирали в системи, различни от Земята), ще намерите няколко цвята, размери, вариации в типа кожа и т.н.

Затова бихме казали, че външният вид не е особено важен. Важно е съзнанието и целта на всяка група. Да кажем, че извънземните на Земята имат определени характеристики на цвета на кожата, като сиво, бяло или синьо. От времето, когато човечеството започна да се развива на планетата, повече от две дузини различни звездни раси са го посетили. А още повече от тях го наблюдават от относителната безопасност на атмосферата и по-високите равнини.



САЛ РАКЕЛИ

Основатели за историята на Земята.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.