четвъртък, 2 февруари 2023 г.

ВОЙНА ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА НА ЗЕМЯТА - 1

 Въпреки че за някои това ще бъде поредната смущаваща статия, но даденото си е дадено.

Този доклад няма за цел да се бори със страха, а има за цел да осигури по-добро разбиране на крайната игра на извънземните. Имаме сериозен проблем и очевидно правителството прави много малко, за да го реши, може би умишлено. Нещо от това, което ще прочетете тук, ще бъде "болезнено за хора със слаб стомах", но е необходимо да се представят доказателствата такива, каквито са. Време е да спрем да игнорираме тези „светлини в небето“. Ако някой дори и малко си мисли, че всички НЛО са само напреднали земни самолети или че са просто извънземни, които разглеждат забележителности, трябва да си прегледа главата... може би на ветеринарен лекар.

Скорошните събития, съчетани с нови изследвания, показват, че има много реална и настояща заплаха за суверенитета на Земята. Това може да е истинската причина Великобритания вече да не крие какво се случва. Може би правителството на Обединеното кралство вече знае, че директната война става реална. Има хора, които твърдят, че "Второто пришествие на Христос" ще спаси "избраните" нации в този конфликт на Земята. И все пак любителите на библейските истории са забравили многото библейски думи, които противоречат на твърденията им, че ще бъдат спасени от идващия глобален терор. (Някои го нарекоха „Възнесение“.) Има и хора, които твърдят, че Фалшиво Второ пришествие ще бъде инсценирано като начин да накарат всички да се преклонят пред Единното световно правителство.

Моят отговор на тези, които ми писаха за всички тези и други теории като абсолютен факт, е съвсем прост - забравете за това и се съсредоточете върху най-важното - борбата за суверенитета на Земята! След като Земята загуби своя суверенитет, тя никога повече няма да бъде същата.

Скорошни изследвания показват, че космически кораби са започнали често да кръжат над къщи, за да телепортират отвлечени. Отвличанията вече се извършват посред бял ден, както у дома, така и на улицата. Дори лошото време няма значение – скорошно отвличане се случи насред гръмотевична буря.

Възможно е някои от космическите кораби на Джон Уолсън в Обединеното кралство, които той е заснел на видео над Земята, да са свързани с продължаващия проблем с отвличанията. Телепортирането на отвлечените до и от Земята изисква висока прецизност и напреднала технология. Но ако извънземните раси имат технологията да достигнат до Земята в космоса, тогава те имат и технологичната способност да се телепортират. Помислете за момент дали наистина е възможно да "видите" невидимите телепортационни лъчи като светлинни лъчи. Това, което ще видите, ще бъде кратък проблясък от светлинни лъчи, които непрекъснато се случват по цялата Земя, 24/7, като всеки лъч светлина представлява някой, който е взет или върнат. Някои от хората, които проучих, сега биват отвличани няколко пъти седмично. Разследвах една двойка, която беше телепортирана два пъти в рамките на дванадесет часа (Доказателствата, които установиха това, не могат да бъдат публикувани, тъй като нямам никакво желание да оказвам помощ на врага.)

ФИЗИЧЕСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТЕЛЕПОРТ.

В случая на тази двойка долната страна на покрива на къщата им (която е направена от шперплат) стана изключително потъмняла и овъглена.

На тавана, над спалнята им, има 24-инчов слой фибростъкло. Домът на тази двойка е на малко повече от 20 години и никога не е имало събитие, което да накара шперплата да потъмнее. Мансардата им е напълно достъпна и обхваща цялата жилищна площ на едноетажната им къща. Аз лично огледах долната страна на целия покрив на това таванско помещение.

Това елиминира съвпадението на тъмно, леко овъглено парче шперплат точно над спалнята. Изглежда, че процесът на телепортация има ефект върху някои строителни материали с течение на времето. Може би други, които подозират, че често са отвличани, също трябва да погледнат долната страна на покрива над спалните. Все още не е известно колко телепорта са необходими за потъмняване на шперплата и дали този ефект върху дървото е линеен.

Често получавам имейли от много очевидно рационални хора, които никога преди не са вярвали в нещо сериозно по въпроса с отвличанията. Използвам тази дума, защото те не са вярвали, докато отвличането не докосва живота им. Една обща нишка, която открих при отвлечените хора, е, че след като бъдат отвлечени или станат свидетели на това, мнението им за „приятелския“ извънземен живот се променя завинаги.

Независимо дали ви харесва или не, точно сега всички са на предната линия на скрита война - война за суверенитета на цялата ни планета. В традиционната земна война има фронтови линии и места за периодично оттегляне за R&R (почивка и релаксация). Ирак, Афганистан, Сирия и други "горещи точки" са описани като територия на войната, където цялата страна е на фронта на битката. Но ако войските се бият достатъчно далеч от дома (например в друга държава), все пак ще има място за войниците да се насладят на R&R, за да се презаредят психически. Ужасната истина за нас е, че Ирак, Афганистан и всички други зони на война на Земята са само малки конфликти, протичащи ВЪТРЕ в една глобална широкомащабна война, отиваща в космоса. Тази война трябва да спаси Земята от нейното постоянно поглъщане от високо развита техногенна извънземна раса. Ние съществуваме в огромна вселена, с безброй раси, много по-стари от нас, и изследванията показват, че много от тях са много по-агресивни и безмилостни, отколкото хората могат да бъдат. Това не означава, че всички извънземни раси са такива, но тези, които са, са основната опасност за нас, защото те са смъртоносна заплаха за човешката раса.

Поради ежедневните проблеми и страдания на обикновените хора, причинени от правителствени лидери, полудели от жажда за власт и пари, базирано на специално синтезиран страх, е доста лесно да забравим за истинския проблем със загубата на основната свобода, на която всяко живо същество в света Вселената има право.. Ако загубим свободата си тук на Земята, тогава за какво ни остава да живеем?

Ето няколко сценария за живот без свобода:

Няма начин да пътувате навсякъде и по всяко време.

Няма свобода на религията

Невъзможно е отново да се почувствате в безопасност от проникване, дори и при заключени врати.

Вашите деца вече нямат свободата да избират собствената си съдба в живота.

Няма свобода на словото или дори свобода на мисълта поради страх от затвор.

Страх да не бъдете хванати по всяко време и навсякъде и никога повече да не видите никого.

Изведнъж вече не можете да изхранвате семейството си, когато валутата става изцяло електронна и сте в червения списък на чичо си.

Страх от внезапна загуба на работа без предупреждение или търсене на помощ.

Страх да не загубите дома си в разгара на зимата и да бъдете изхвърлени на улицата.

Да бъдеш беззащитен, когато всичките ти огнестрелни оръжия са иззети и не можеш да ги замениш.

Вашите деца ще бъдат конфискувани завинаги и ще станат обществена собственост, никога повече няма да бъдат видени, неспособни ще сте да спрете правителството да унищожи семейството ви.

Невъзможно е да се снабдите с необходимите лекарства, за да спасите живота си или на някой друг.

Невъзможно е да имаш комунални услуги, когато правителството ти забранява да ги имаш.

Прекарайте остатъка от живота си в затворнически лагер, измъчван до смърт.

Да те застрелят само защото си на улицата или в собствения си двор.

Достатъчно лош ли е някой от тези сценарии?

Сега си представете, че всички те са "хвърлени" към вас едновременно.

Това само надраска повърхността на това колко лошо може да стане. Сега добавете към целия този стрес какво се случва, ако извънземна сила внезапно превземе Земята. Напълно възможно е те да направят това с толкова напреднала технология, че нашите оръжейни системи просто да спрат да работят. Откритата война ще приключи без изстрел.

Така че защо това още не се е случило?


Тед   Туитмайер.2008.

от Data4Science.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.