четвъртък, 8 декември 2022 г.

АГЕНТИ НА МАТРИЦАТА. КОИ СА ТЕ? - 3

 Физическите шокове са най-бързият начин за всеки в тялото да премине от високо подравняване до пълна аурична смърт и всичко между тях. Тези шокове са свързани с всички медицински или физиологични действия. Независимо дали става въпрос за физическо нараняване, изтезание, болест, анестезия или смърт, когато душата е временно и внезапно изключена от тялото, могат да възникнат сериозни „технически проблеми“. При нефатални наранявания, емоционален и психологически шок може да ги придружава, за да доведе до уникални последици по отношение на баланса на силите. Известно е, че общата анестезия прави човек уязвим към привързването на астрални същности, тъй като аурата на човека в това състояние отслабва, носи се и затъмнява поради това състояние на изкуствено безсъзнание. Може да настъпи и физическа смърт и след като съзнанието си отиде завинаги, тялото може да бъде върнато към „живот“ в болницата, макар и вече с механично подравняване. Отсега нататък произволен брой различни източници могат да ръководят действията на зомбитата. Според универсалния метафизичен закон "влизането" на други същества не е позволено, защото би нарушило волята на душата, ако друго същество влезе и превземе тялото. Но когато жива душа се самоубие или току-що е напуснала тялото в момента на смъртта, това се случва. Тяло на механично ниво на силата е празен съд, готов да бъде контролиран или обитаван от почти всяко близко същество.

Тези „хора“ са „матрични агенти с нулева енергия“.

Най-накрая стигаме до темата за матричните агенти. Това са хората, с които общувате всеки ден, независимо дали по телефона, имейл или лично. В Матрицата имаше два вида агенти: тези, които определено бяха агенти (агент Смит) и тези, които можеха да станат агенти във всеки един момент (други хора, програми). Това е много близко до това, което се случва в реалността. В реалния живот има такива, които несъмнено са агенти на Матрицата: тези, които са предимно свързани с Хищническите и Механичните сили, и тези, които могат да станат агенти временно във всеки момент: всички останали. Сега, в зависимост от нивото на информираност и подравняване на дадено лице, вероятността той или тя да стане временен агент варира. Тези от първичното подреждане са много податливи.

И така, как точно можете временно да станете агент?

Е, временно означава, че някой става агент или извършва действията на агент без съзнателното намерение да го прави. Следователно те трябва да го правят несъзнателно или подсъзнателно. По време на "работния" ден силата на вашето съзнание варира и има моменти, когато разширявате или правите нещо, без да осъзнавате последствията от това, което правите - основно действате на механични принципи. Когато влезете в състояние на автопилот и „излезете от пространството“, вие временно правите механичната сила ваша основна настройка. В този момент Матрицата може най-лесно и директно да манипулира тази част от вас да извърши определено действие. Когато дойдете на себе си, действието вече е свършено, а вие дори не го знаете. С течение на времето и съвсем скоро вие се сблъсквате със синхронен шок в определен момент от деня, който не би могъл да се случи, ако преди това не сте извършили това манипулационно действие на Матрицата. Помислете за големия брой хора, които срещате през деня и колко непознати са ви, скоро разбирате, че Матрицата може да манипулира почти всеки около вас, за да ви насочи по всяко време. Насочването може да бъде невероятно фино и подсъзнателно, използвайки синхронна лингвистика чрез разговори/музика/текст във вашата среда, за да програмира ума ви в подчинение и контрол, или може да бъде очевидна атака, при която ваш познат или страничен наблюдател започва да действа нерационално без реални причини, като ви атакува , контролирани от матрицата (например да се разстрои за нещо тривиално, да ви нападне без причина или да разбере ситуацията погрешно и да ви обвинява, че сте виновен).

Всичко това са незначителни примери за това как нормални хора с нормално реално съзнание и положителна настройка могат да станат временни агенти на Матрицата. Силата на матрицата (външната сила) се проявява чрез тях и ви атакува, ако фините същности от 4-та плътност и ИИ на матрицата почувстват, че имате нужда от някаква „корекция“. Ако не контролирате емоциите и вътрешните си чувства, тогава манипулирането на вашите собствени и действията на другите хора по отношение на вас просто ще ви доведе до емоционални изблици, за да  се използват емоционалните енергии, които произвеждате за консумиране от Матрицата и матричните същности като храна и енергия за тях, в този момент.

Но какво да кажем за онези, които несъмнено са агенти на Матрицата през по-голямата част от времето си?

Това са хора с първично ниво на механични и хищнически сили. Хищническо подравняване е такова, при което човек става част от фината йерархия на STS (служене на себе си), манипулира другите, за да спечели власт, тяхната енергия и контрол над тях, и съзнателно или несъзнателно е принуден да действа по този начин от по-мощните STS същества, за да изпълни собствената си роля в техния дневен ред.

Механично подравняване е такова, при което първоначалното съзнание на човек е много слабо или липсва или е под контрола на външни сили като Матрицата, СС от 4-та плътност, същества от втори ред и извънземни или правителствени фракции. Целта на тези агенти е да разпространяват дезинформация, да държат масите под контрол и да саботират всеки, който се опита да излезе от тяхната система за контрол.

   Нулеви духовни енергийни агенти (ZEA).

  Първо, нека обсъдим "агентите с нулева енергия" или ZEA. Това са хора с почти нулева съзнателна енергия. Те все още имат нормални жизнени функции като телесна температура, сърдечен ритъм, дори мозъчни вълни, но истинският инициатор на тези жизнени признаци е просто изкуствен, механичен, несъзнателен интелект. „Колата е на алеята към къщата, където няма никой.“ Нормалните хора стават ЗЕА, когато преминат през аурична смърт или поради физическа травма и последваща подмяна на душата, емоционална травма като самоубийство или постепенно изпаряване на съзнанието, когато са подложени на дълги, брутални механични процедури (изтезания), които атрофират душата им . Но по-често това е постепенен процес, при който основните медии, електромагнитните вълни, образованието и опасните добавки към нашата храна и водоснабдяване допринасят за замяната на съзнанието ни с механична сила, силата на автоматична подструктура на ума и сумата от силите на паметта и програмирането през целия живот.

Въпреки това е възможно хората да се раждат като ZEA. Идеята, че тялото на бебето може да се гърчи, плаче, суче и въпреки това да се роди (без душа), не е меко казано утешителна. Бебетата, родени без истинско съзнание, вече са реалност, но това е скорошен феномен. Но темата за бебетата с „нулева енергия на душата“ все още е спекулативна и се нуждае от повече изследвания. Въпреки това има определено присъствие на ZEA сред населението на Земята. Типовете ZEA варират в зависимост от това колко им липсва оригинално съзнание и колко силно са свързани с Хищната сила. Тези със значителни остатъци от съзнание и слаба хищническа настройка са най-често срещаните типове - те просто се занимават с програмираните си дейности през деня, "живеят" рутинен живот, имат дребни лични амбиции и функционират в обществото по същия начин като наети "крекери“ в презентациите за публиката. Техният статут като притежаващи някакъв вид механично подравняване ги прави лесно манипулирани от Външните източници (матрица) за различни цели, включително принуждаването им да действат по определени начини масово, за да наложат проектирано статукво поведение на останалата част от населението. Населението на Земята, което по същество не е ЗЕА, но е принудено да действа като всички останали, въпреки че „всички останали“ в този случай може да се състои от голям сегмент от ЗЕА, програмиран от Матрицата.

Друга функция на ZEA със слабо хищническо подравняване е да функционира като част от мрежата на матрицата на фин ежедневен синхронен контрол. Въпреки че е вярно, че не-ZEA (хора с относително пълно ядро ​​на съзнанието) могат да изпитат пропуски през деня и да станат временно уязвими да играят роля в матричния синхрон, ZEA агентите играят тази роля непрекъснато. За някои ZEA с остатъчно съзнание, които не осъзнават ролята си на агенти, които нямат "пълно" съзнание, са просто автомати с изкуствен интелект, управлявани отвън.

ZEA със силна привързаност към хищническо ниво на сила, са твърдо свързани и насочвани от различни източници на Матрицата да атакуват психологически, емоционално или физически и саботират конкретен съзнателен човек или определена група хора. Основното предимство на ZEA е липсата на съзнателна инерция. Съзнателната инерция е това, което ви кара да изпитате шок, за да промените значително поведението си, това е, което изисква от вас да изразходвате духовна енергия, когато правите нещо по собствена свободна воля, и това е, което ви дава възможност за гностично привеждане в съответствие. ZEA няма съзнателна инерция и е лесно да се програмира или принуди незабавно да промени поведението си. По този начин ZEA са отлични агенти за атака.

За щастие липсата на съзнателна инерция често ги издава. Всички ZEA се разпознават по отношението им на форма към съдържание. Без значение какво казват или как се държат, всичко е форма без същност, интелигентност без съзнание, симулация без оригиналност и информация без знание (знанието е информация със значение). ZEA са способни на всякакви невъзможни промени на личността, нелогични движения и вътрешни противоречия. Това е невъзможно от съзнателна човешка гледна точка...за "същество" без съзнателна инерция подобни подвизи са лесни.

Поведение като ZEA също издава хора, които не са точно "хора". Те включват клонинги, биороботоиди, мъже в черно, синтетика, хомункули и симулакри. Тези същества са специално проектирани и създадени от някакво тайно правителство и извънземни фракции за различни цели. Темата за „фалшивите хора“ е извън обхвата на тази статия и е запазена за бъдеща, но ви насърчаваме да направите свое собствено проучване по темата.

  Агенти с отрицателна енергия (NEA).

  NEA са силно хищни хора, които играят честа роля във вашите срещи с Външната сила. За разлика от ZEA, тези хора имат "плътно" съзнателно ядро, но са избрали пътя на STS (Service to Self System). Въпреки че техните действия, вярвания и емоции са силно манипулирани от тъмни сили като СС от 4-та плътност, Матрицата и демонични астрални същества, повечето агенти на NEA са наясно с действията си и са свободни да се отвърнат от тях по всяко време. Много NEA са вторично свързани с Първичната сила и следователно са твърде емоционални, за да стоят назад и да гледат какво се случва с тях. Има и NEA, които имат значително механично подравняване, което означава, че имат толкова малко съзнание, че вече нямат силата или волята да избегнат подобна ситуация.

Спускането по скалата на силите се ускорява с наближаването на "дъното" на времевата река и в крайна сметка достига хоризонта на събитията, отвъд който остатъчното съзнание не е в състояние да постигне скоростта на бягство от дълбините.

Друга разлика между NEA и ZEA е, че агентите с отрицателна енергия се интересуват от своите действия. Когато извършват действие, което представлява Външната сила на Матрицата, те ви причиняват емоционална вреда и се хранят с вашата енергия на страдание. NEA получават част от енергийните печалби от вашето страдание от Матрицата. ZEA няма нужда да прави печалба, защото те не използват духовна енергия... те са просто механични автомати. NEA изисква енергията на други същества, за да продължи своя начин на съществуване. Те стават агенти, когато по-висшите сили на йерархията на Matrix STS използват NEA за изпълнение на конкретни задачи. Тази програма може да включва саботаж, контрол и енергиен вампиризъм. Едно от предимствата на NEA пред ZEA е, че първите имат съзнателна инерция (въпреки че има отрицателно качество). Това им дава допълнителна гъвкавост в сравнение със ZEA, защото те все още имат способността да бъдат невероятни и оригинални. Друго предимство на NEA пред ZEA е, че тяхната съзнателна инерция им позволява да избегнат насилствена намеса в свободната воля на избор на човек. ZEA, контролирани от Матрицата, ефирни същества или астрални демонични същества, изпитват големи трудности в по-нататъшното си духовно израстване, нарушавайки основния Космически закон за свободната воля на избора на съзнателен човек. Това се дължи на определени метафизични закони относно функционалната непълноценност на „съществата от втори ред“ в сравнение с по-високите „първи категории“ или истински съзнателни същества. Тъй като NEA са съзнателни същества от първи ред, те могат да нарушат свободната воля на човек чрез измама, но не и чрез открита агресия. По този начин NEA са по-ефективни при дълбочината на саботажа на Матрицата срещу съзнателен човек, отколкото ZEA. Недостатъкът на NEA, в сравнение със ZEA, е тяхната липса на гъвкавост, висока отзивчивост...те не могат да извършват бързи резки умствени завои по начина, по който ZEA могат, поради тяхната механичност, на която Матрицата не реагира. За да извърши такива бързи маневри, възприятието на NEA е изложено на външните влияния на Матрицата, като по-съзнателно същество от ZEA чрез автоматичните отрицателни въздействия на Матрицата, което изисква време за възстановяване. Но за да компенсират липсата си на сръчност, NEA могат да прожектират фалшива личност, която няма собствена съзнателна инерция, просто като са добър актьор и не вярват в това, което проектират. Въпреки че това може да доведе до чувство за вина у човек с положителна ориентация, NEA се чувстват оправдани в своите измамни действия.

Фалшивите маски са илюзии и NEA могат лесно да носят взаимозаменяеми маски. Те дори могат да прожектират добронамерено отношение, което имитира привеждане в съответствие с по-висшите сили, но под себе си те остават негативни.Точно както ZEA са „форма без съдържание“, NEA използват илюзорна форма, за да маскират своята гнила същност. Забелязването на NEA е толкова лесно, колкото да наблюдавате как те реагират на вас и как вие реагирате на тях.

Има два вида NEA:

-агресивен, свързан с хищническа сила.

-пасивен, свързан с аспекта на външната сила на жертвата.

Първите обикновено са мъже, а другите жени. И двата вида могат да бъдат изключително очарователни, но дълбоко в себе си ги намирате за подозрителни. Те могат да имат много харизматична „аура“ (която е стръв като примамка на риболовец или предупредителен знак като дрънкалка на змия) и докато ви примамват в орбитата си, започвате да усещате как енергийните ви нива падат. Около тях енергията ви може да спадне до ниво, при което се чувствате уморени, защото те активно ви доят за емоционална енергия. Агресивните NEA правят това чрез фини обиди, контрол върху отношенията, доминиране. Те могат да изхвърлят своя съзнателен импулс, за да изглеждат напълно заплашителни и поразителни за вас...


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.