неделя, 11 декември 2022 г.

Ще започне ли Войната на бъдещето в Катар на 18 декември?

 От 20 ноември Катар е домакин на Световното първенство по футбол през 2022 г. и то не просто първенство, а 22-ро поред. И въпреки че обикновено футболистите се интересуват само от футбол, този път и теоретиците на конспирацията се заинтересуваха много от темата, тъй като в символиката на първенството има много окултно:

https://twitter.com/ronin19217435/status/1599922295882907648

Всичко това е толкова поразително, че дори обикновените домакини започнаха да подозират нещо, поради което много големи медии се напрегнаха да опровергаят всички тези теории на конспирацията, доказвайки, че художникът вижда пясъчни дюни в символа на шампионата, а талисманът не е призрак, а прическа за глава:

https://twitter.com/Sergey07830850/status/1594540517265903617

Някой може да е повярвал в тези отричания, но постепенно символиката стана обект на внимание не само за теоретиците на конспирацията, но и за много християнски общности в Съединените щати, чието колективно мнение беше обединено от г-н Стас К.

Смътните подозрения на американските пастори се свеждат до факта, че през 2021 г. излезе много скъп, много нашумял и също толкова преследван филм The Tomorrow War, който влезе в оборот като The War of the Future.

Сюжетът на филма започва в навечерието на Коледа, на стадион в Катар, където тича известен бразилски футболист с номер 18 на фланелката си. В същото време последният мач в Катар също ще е на 18 декември, а бразилците вече са някъде на върха. .

И сега този славен футболист №18 (6 + 6 + 6) тича, тича някъде към вратарите - и изведнъж пред него се отваря дупка в пространството и времето, някакъв портал, през който гостите от далечни звезди се изсипват на стадиона. След като поздравяват обърканата публика, гостите съобщават, че след 11 месеца звезда ще дойде при всички хора:



Може би, разбира се, всичко това е някакво съвпадение, възможно е дизайнерите на емблемите на шампионата и режисьорите просто да са пили твърде много по време на творческия процес и очевидно са пили едно и също. Въпреки това, странната тема за изтеглянето на хора от света в някакъв портал се появява в толкова много глобални представления, например при откриването на тунела Готард:

https://www.youtube.com/watch?v=CpswXEFrnPk

В светлината на тези художествени реалности, както смътните подозрения на пасторите, така и тревогата на теоретиците на конспирацията ни изглеждат съвсем оправдани. Изглежда нещо ще се случи по време на финалния мач в Катар на 18 декември, след което ще започнат много интересни 11 месеца. Дали човечеството ще ги преживее или не, или ще оцелее, но не в пълен състав - не се знае, затова следим развитието на събитията.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.