четвъртък, 27 януари 2022 г.

В. Бухарин за признаците на адептите на демоничните сили

 След като през 90-те години на миналия век падна цензурата върху езотеричните знания и религията, много хора се втурнаха с радост да "наваксват изгубеното време" по време на съветската епоха. Постепенно обаче това води до появата на много самозвани "гурута", "учители", "магьосници" и "екстрасенси", а впоследствие и "магьосници", "вълшебници", "ясновидци", "лечители" и дори "пророци", повечето от които в най-добрия случай са много посредствени занаятчии с малко познания, макар че, както във всяка друга област на човешката дейност, има и откровени измамници.


Вече говорих за метода на професор Коротков, който позволява с помощта на инструментални методи на изследване да се идентифицират хората, които наистина притежават дарбата да управляват биоенергетиката, както и посредствените "занаятчии" и откровените измамници. За съжаление така наречените "борци срещу псевдонауката" напълно игнорират тази методология, показвайки истинската си същност и дейност, насочена към безразборно отричане на всички явления, които остарялата материалистична научна парадигма не е в състояние да обясни.


Но днес ще ви разкажа за една интересна техника, която може да се използва за разпознаване на признаците на самозвани "гурута", "учители", "велики магьосници" и т. н. , както и за разграничаване на типичното магьосничество от истинската магия. Ето какво можете да прочетете за нея в книгата на руския изследовател на езотеричното знание В. Бухарин. "Ларвология. Как да се противопоставим на адските паразити?":


"Разликата тук е следната. Магьосникът, който практикува и използва магическите си сили, доколкото е възможно, използва както "тъмнината", така и "светлината", "злото" и "доброто". И за да не му пречат всякакви морални и етични концепции, той отказва да ги обсъжда. Както злото е обратната страна на доброто, така и "злото и доброто са едно". Избира тромави доктрини, такива масиви от понятия, изгубени в дълбините им някъде в тайнствена мъгла. Накратко, колкото по-сложно, толкова по-добре. Този подход е удобен и защото може да заобиколи ума с неговата тоталитарна способност да опровергава всичко, което е извън неговия контрол, т. е. извън личната му материалност, картината на света.


Щом чуя от някой човек: "В действителност няма нито добро, нито зло. . . ", веднага спирам да говоря - всичко е ясно, демоничен вектор на развитие и не е важно, че човек се разпъва на кръст за славянските и арийските веди. Нека си припомним азбуката: "Аз Боги Веди, Глаголю Добро Есть... . ". В превод от руски на руски език: "Познавам боговете и твърдя, че доброто съществува. . . " Доброто е налице. И така, има и зло, тъй като говорим на този език. В английската азбука и други азбуки тя може да бъде най-различна.


По същество магията е спазването на ритуали, извършването на магьосничество. Романтично, мистериозно, загадъчно. Чувствате се важен, могъщ владетел. . . поне за нещо. Този метод за проникване в човек в такава магическа област на дейност доста допада на ларвата. Но при едно условие: всички негови усилия да останат строго в духа на гордостта (това не е точно условие, нали?). И оттук започва шумът. Магьосникът е съгласен с това, но той не е, а ларвата е наясно, че "клиентът" се усуква, но тя е усуквала повече от такива "пичове" - и неизменно му набива в главата своите представи и търкаля този Ванка в калта си. Един магьосник винаги изглежда, че контролира насаденото от ларвата и разполага с перфектни средства за власт над нея, но когато се навежда, за да си завърже връзките на обувките, тя вече го е прецакала във всичките му задни мисли.


Колкото по-могъщ и почитан е той, толкова по-добре. Ето защо върху този човек се поставя специален акцент и натискът на гордостта върху него се увеличава пропорционално на значението му в обществото. И цялата му мъдрост и адски бисери трябва да бъдат излъчени, тъй като това е неговото възнаграждение.


В крайна сметка, в резултат на успешно изиграна игра, съзнанието на летача идеално измества съзнанието на истинската същност на човека, настъпва обсебване и човекът най-накрая маха защитата си. И ако това е вярно, то екзорсизмът е напълно реална практика, макар че е силно разкрасена в мистичните филми: демони, летящи предмети и всичко останало. Но защо не? Вероятно е много лесно да изпаднете в променено състояние на осъзнаване чрез този процес. Там можете да видите всичко и то ще стане толкова реално, че няма да можете да продължите. Този натиск на гордостта се засилва и върху всеки светец или мистик, когато той израства духовно и силата на сътворението в него се увеличава - това четем за някои от светите старци.


Като цяло магическата продукция изглежда така: конспирации, енергийни практики, най-високо напрежение, смъртоносна сериозност. Това несъмнено е подвиг, предизвикващ почит или омраза, в зависимост от степента на нанесената вреда или постигнатата полза.


След държавния преврат от 1991 г. в страната нахлуват всевъзможни месии и нови религии, създават се секти и се строят църкви. Първата вълна от 15 години е отминала; сега идва нова, по-интелигентна вълна. Същото сектантство, но основано на ведическото наследство. Как разпознавате това сектантство? Трябва да приемем, че ролята на месиите се поема от хора без съвест, по възможност от избрания народ, за предпочитане практикуващи сексуални или други извращения за надеждна връзка с инфернала.


Най-вероятно такъв човек ще бъде или медиум, или имитатор, но все пак ще се изпусне да говори. В процеса на работа той ще бъде въвлечен в перверзии или сериозни фобии. Малко вероятно е той да има деца, въпреки че в млада възраст тези хора могат да ги имат или да имитират, че ги имат. Могат да изглеждат като здрави лесбийки или сладкодумни мъже, т. е. в идеалния случай трябва да са немъртви, дегенерати, хора, чийто род трябва да абортира при тях. Тъй като нямат съвест, те назовават имената си на висок глас, като не се притесняват да използват префикси като бог, богиня, висш жрец и т. н. Докато в първата вълна те се кръщават предимно с герои от библейския епос (другият е неизвестен), сега това са ведически персонажи. Разглеждането на такива богове и богини лично не е книжна тема, но трябва да има масово противодействие на този бич.


Как да опровергаете тези данни? Методологията е все същата - методът на разследване. Сравняване на твърденията, за да се види дали те не противоречат на казаното преди това, сравняване на информацията с оригиналния източник, оценка на собствените действия на героя според критериите на съвестта, морала, Наказателния кодекс, отношението към родината и, което е важно, патриотизма. Повечето от тях не могат да понасят руската култура, руската държавност и винаги ги обиждат, пряко или косвено, поради което бяха доведени тук с голяма мисия в рамките на библейския проект. И най-важното - всички тези резултати и заключения трябва да бъдат публикувани навсякъде, където могат да бъдат достигнати - на уебсайтове, в дискусии, в коментари. Колкото по-издръжлив е ресурсът, толкова по-добре. Истината изненадващо си проправя път.


Това не важи за вълшебниците. Вълшебникът (ако той наистина е такъв), знаейки много добре какво е гордостта и с какво се храни, започва, като съобщава на нея (т. е. на съзнанието на адския паразит), че ще отнеме цялата власт в полза на истинската си същност. Паразитът приема предизвикателството, казва "о'кей" (освен ако, разбира се, не е англоговорящ паразит) и заявява: "Ти опитай, а аз на свой ред ще се опитам да си върна пълната власт". Това е честно предизвикателство, важно стратегическо решение, взето от човек. Вълшебникът не живее, борейки се за власт, могъщество или чест, а по-скоро върши добри дела за семейството си и обществото като цяло, скромно и забавно. Отглеждане на деца, а след това на внуци. Той лекува, учи на мъдрост или кове желязо - няма значение. Основното е, че той не прави магии, най-много да извърши ритуал, просто създава намерение и то се осъществява. След това той отново започва да живее и в този процес рационализира света около себе си и го подобрява. Всичките му борби не са насочени навън, а навътре, за да се изправи срещу гордостта и да се развива.


Разликата с мага тук е, че магът изразходва лъвския пай от енергията си за борба с външни и вътрешни конфликти и като цяло е зает с амбициите и егоцентризма си. Експертите твърдят, че това е като Windows, който губи до 70% от ресурсите си за самото си функциониране, поради което производителите на IBM се нуждаят от толкова много средства, за да разработят просто умопомрачителна мощност, която по някакъв начин да доведе до забележимо подобрение на общата ефективност. Магът, както и вълшебникът, не разбира как действат тези магии и вълшебства, но упорито се опитва да припише всичко на личните си постижения, като постоянно анализира, съмнява се, изпитва страх да не загуби силата си и т. н. Като цяло напрежението е високо и не можеш да се разсееш с почивка за пушене. А вълшебникът го прави по прост, достъпен начин и не си позволява да се натоварва с гордост, като се забавлява и не пилее ресурсите си.


Практикувайки материализация в малък мащаб, се сблъсках с вътрешни ограничения. Оказа се, че не съм готов за много неща. Например за незабавното материализиране на предмети, за получаването на пари в големи количества. Не само че не съм готов, но съм сигурен, че това ще се отрази зле на незрялата ми психика и може да бъде развращаващо. Но това е поправим проблем - реших аз, - така че можем да укрепим психиката си и да тренираме устойчивостта си към изкушенията. Важното е, че темата е интересна и пътят като цяло ми допада.


Накъде отивам с това. В момента, ако четете това, сте направили избор: да станете магьосник или вълшебник? Така че трябва да знаете: пътят на магьосника е път към славата и безславието, към почестта и ударите с пръчка, към нападенията и защитата, към пристрастяването към властта и страха от безсилието. И подобни неща, т. е. амплитудата - от +100% до -100% - няма да е малка. Но магьосниците, чародеите или екстрасенсите като цяло не помагат на цивилизацията да се развива, а по-скоро обратното. Те са егоисти, независимо какво казват и какво добро правят, защото действат от гордост. И от целия им жив живот ще останат само въплътените намерения на паразита към хората. Тъй като следват демоничен път на развитие, те се интересуват само от неща, които забавляват суетата им и всички други пороци и пристрастявания към материалното на гордостта. Глупости, бихте ли казали? Но опитайте и вижте сами. . . "


И така, какви характерни черти на "гуруизма" като форма на обладаване на съзнанието от адски същности ни показва Бухарин в своята книга? Това са:


1. Отричане на съществуването на добро и зло, оправдаване на злото с думите, че то е "другата страна на доброто".


2. Склонност към гръмките самозвани титли на "велики гуру", "потомствени магьосници и ведуни", "пророци", "месии", въплътени "богове", "богини", превъплъщения на "архангели" или "герои" от древността и т. н.


3. Явна или скрита русофобия, липса на патриотизъм, деструктивна и необоснована критика на властите, без да се предлагат конкретни положителни промени и програми за развитие на страната и подобряване на благосъстоянието на хората.


4. Твърдят, че са пратеници на някаква "висша сила" и че имат "велика мисия" на земята.


5. Склонност към сексуална перверзия и нетрадиционна ориентация.


6. Липса на съвест, морал, правдивост, склонност към огромно материално натрупване и продажност.


7. Желанието за слава и чест, както и пресиленият егоизъм и гордост, на които са подчинени всички техни действия. Прекалено високо его и самомнение, непризнаване на собствените грешки и необходимостта да се работи върху тях. Сляпа вяра в собствената "непогрешимост"


8. Липса на желание за вътрешна еволюция и работа върху себе си, както и желание да прекроява света около себе си и да подчинява другите на своите капризи и желания.


Като цяло, това е истински портрет на типичен черен магьосник или класически представител на сатанинските масонски ложи и други подобни сатанински окултни религиозни секти. В най-добрия случай това е мошеник, който печели от това, че мами лековерни хора. Но аз бих добавил още няколко характеристики на привържениците на Антисистемата. Сред тях са изискването за сляпа вяра в изложените догми, без да се проверява тяхната истинност, безпрекословното подчинение на авторитета на "гуруто" или адепта, отсъствието на свобода на избора и нуждата от поклонение, както и оправдателната позиция спрямо всички форми на адски и социален паразитизъм. Знаейки всичко това, можете да направите разлика между адепт на демоничните сили или измамник и истински вълшебник и маг на светлината.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.