петък, 10 август 2018 г.

Кой стои зад растежа на природните бедствия?

През 1996 г. ООН предложи да се забранят всякакви ядрени опити. Този договор бе подписан от 183 държави, но САЩ отказаха да го ратифицират. Позицията на Белия дом не се промени и 10 години по-късно, когато ООН обсъди отново тази тема. И не е тайна за никого, че след като братята Кенеди са били убити, всички американски президенти безпрекословно следваха указанията на глобалистите от така нареченото "световно правителство". Но какво общо имат ядрените опити с това? И въпреки всичко, съвременните учени все повече стигат до заключението, че увеличаването на броя и силата на природните бедствия на нашата планета е "създадено от човека" и това са подземни ядрени експлозии, които предизвикват тектонична и вулканична дейност.
Така например, руският учен, кандидат на техническите науки А. Кутовой по този повод каза: "Всеки от тези тестове води до факта, че изригват вулкани, т.е. 70% от сегашната вулканична активност са подземни ядрени опити и просто е невъзможно да се изчисли реакцията на планетата от тези експлозии ... Пукнатините в земята са свързани с това, че планетата също е болна, а и с факта, че американците продължават своите ядрени опити".
Но не само подземните ядрени експлозии водят до увеличаване на природните бедствия, а и американската система HAARP, чиито компоненти са разпръснати по целия свят, а в допълнение към стационарните станции има и плаващи платформи, които могат да бъдат транспортирани до която и да е точка на океана. Не е чудно все пак, че А. Кутовой, говорейки за промените в климата на планетата, ясно посочва американската система HAARP: "Падането на снега в пустинята недвусмислено показва, че климатичните условия на Земята се нарушават. А кой е този, който неусетно се намесва в климата на Земята със своите установки? Съединените американски щати и според мен всичко е ясно".
Но аз не разбирам всичко. Например, защо САЩ се нуждаят от това, ако самата Америка е най-тежко засегната от природни бедствия? И точно такива варианти на бъдещето са били видяни от Е. Кейси, Ванга и някои други ясновидци и пророци. В същото време, ако разгледаме внимателно самите САЩ, оказва се, че те просто седят не на едно, а на две "прахови бъчви" под формата на Йелоустоун и Сан Андреас. Това означава, че целият въпрос изобщо не е в националните "елити", към които принадлежи Тръмп, опитвайки се да измъкне страната си от появата на разпад и деградация. Става въпрос за "дълбочинно образувание" - паразитната структура на глобалистите, която пороби всички страни чрез доларовата финансова система на Фед. 
За да разберем кой е зад ръкотворните (предполагаеми "естествени") природни катастрофи, първо трябва да разберем кой има полза от това? А то е благоприятно за онези сили, които преди 2012 г. също пускаха "страшилища" за предстоящия "край на света", подготвяйки ни за ядрен апокалипсис и се надяваха да се втурнем към подземни градове-убежища. Същите сили се опитаха да организират "малък апокалипсис" в Русия с помощта на плазмоиди от своите господари - още през 2013 г. Но тогава бяхме спасени от сили, които не са свързани с Русия.
А сега виждаме как в медиите и чрез социалните мрежи започнаха да се пускат следващите "страшилища" за новия "край на света". А в края на краищата, в религиите на "библейския проект" има и пророчество за "Апокалипсиса", който е много харесван от определени тайни общества. И те са готови да ни го уредят, за да се изпълни пророчеството за идването на техния "Месия". Но всички тези тайни общества са само част от паразитната сила, която стои зад подготовката на ръкотворните "краища на света". И зад тези общества стоят точно управленските структури на "дълбочинното образувание" - глобалистите.
Ако внимателно изучаваме "Комитет 300" и други интересни книги, разкриващи плановете на глобалистите, можем да намерим в тях желанието да намалят населението на Земята до 500 милиона души и опитите да внесат хаос и унищожение в света, така че самите изчерпани хора да помолят "Световното правителство" в лицето на 300 най-богати банкови клана и управляващи династии, да възстанови "законите и реда на Земята". Оказва се, че и причинените от човека катастрофи са необходими за глобалистите, както за намаляване на броя на човечеството, така и за получаване на напълно "легитимна" власт над него. Така паразитите-сатанисти от "световното правителство" стоят зад провокацията на природните бедствия и климатичните промени.
И кой знае, може би всички информационни материали за "планетата Нибиру" бяха направени, за да ни отконят от истинските виновници за измененията, които се случват на Земята? Но не може да се изключи и това, че всъщност всичко може да е точно обратното. В този случай опитите за обвинение към САЩ за промените на планетата може да са само "прикритие" и "завеса", предназначени да отвлекат жителите от приближаването на "планетата Нибиру".



По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.