петък, 29 юни 2018 г.

Още подробности за контролната система на Паяците - 2

Сега да разгледаме всички съотношения от различна гледна точка. Нека ебрите (евреите) също да са хора. Какво следва от това? Това означава, че никаква външна структура не може да бъде преместена за живот в условията на Земята, без да се унищожи всичко, което е на Земята, и да се въведе нова атмосфера и собствена система за подпомагане на живота.
Обаче всичко това не се изискваше. Достатъчно бе да се намери експериментална база за тестване на всички настройки с последващо прехвърляне на необходимите честоти в нормални "дрехи".
И така - първи пункт. От цялото население на Земята, останало след пленяването му, бе избран конкретен биоматериал за отработка на всички жизненоважни функции. Изборът беше успешен - племена без местообитания, изгонени отвсякъде за кражби, свикнали с трудностите, неспособни да постигнат цели, в по-голямата си част съставени от убийци - всичко това определило след кратко колебание избора им като основен материал за провеждане на експерименти.
Известно е (от историята, от произведенията на психиатри и т.н.), че процентът на пациентите сред евреите е по-голям от този на други народи, т.е. новите честотни настройки не винаги се инсталират благополучно. При нормален изход структурата се формира в нормална здрава дреха (като Чубаис). Отпадъчният материал се изхвърля, има много начини (включително и холокоста). С масовото вмъкване на следващата честота имаше и големи загуби - по-голямата част от биоматериала напълно губеше всичко, което вече им беше въведено, и тогава се разработваха разрушителни схеми по естествен път, а всички антисемити са бивши евреи, които не можаха да получат нов мозък, за тях има "СТЕНА НА ПЛАЧА", СИНАГОГИ, туристически бази и места за почивка.
Максималният брой на установките е 6 милиона и поради това, започвайки от Средновековието (чумата в Европа) звучи това число.
Известно е, че за "болните", върху които се извършват експериментите, се създават идеални условия за успешното им завършване, докато програмата бъде завършена. За евреите всичко е създадено - религия, "знания", специалности, способност да заемат всякакви постове и да изглеждат като гении.
Въпреки това не е възможно да се осъществи програма за въвеждане на нови честоти без вътрешен контрол и корекция. Някои грапавини могат да бъдат коригирани на място, за тази цел са създадени всички условия.


Еврейските лекари трябваше да проверят ефекта на лекарствата, използвайки различен биоматериал.
Еврейските банкери трябваше да принудят цялото население да се подчини на всички настройки на програмата.
Еврейските адвокати не трябваше да позволяват преследване на евреи за експериментите им (създаване на лагери, психиатрични болници и други "домове за отдих" за гоите). Системата за управление се грижи за благоприятното съществуване на евреите, на които им беше казано, че с появата на Мошиах (2008 г.) "златната ера" ще започне за тях. "Пристигна", но кацането беше трудно и "ИДВАНЕТО" - не се състоя и няма да се случи - НИКОГА.
За 2000 години и резултатите от експериментите се натрупаха и беше решено да се преместят в пълен обем всички тези, които съставят "златния милион" (общо 980 000 матрици).

Освен евреите, и други народи са били използвани - татари, жители на Централна и Мала Азия - над 4 милиарда души заради 1 милион. След нормалното преместване на ЕБРИТЕ целият биоматериал би трябвало да бъде унищожен като отпадък. Начало - есента на 2007 г. (не се получи).
Тъй като вниманието на целия свят е фокусирано върху евреите и антисемитизмът нараства, тяхното унищожение ще бъде посрещнато с радост, въпреки че никой не подозира защо са съществували и защо Всемогъщият ги е подкрепял само тях.
Именно за евреите създали ореола на мъчениците, те "имат възможност да комуникират с Бога без посредници", сред тях има най-много екстрасенси (особено в наши дни, всъщност вече няма никакъв смисъл) и всяка нова въведена честота изисква "специално отношение" към тези, които са били тествани.
Няма и не може да има евреин, който да получи пълен набор от всички необходими честоти. Както е прието в медицината, всяко ново лекарство се тества на отделен пациент. Невъзможно е да се даде всичко на болния - не е известно от какво може да му стане лошо. Следователно стандартният набор за всеки евреин са животинските функции и нещо от новите честоти. Ако той съществува с тях повече от 90 години, тогава доказаният канал за прехвърляне вече работеше върху тези матрици, които трябваше да са съществували в перфектните "дрехи".


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.