сряда, 20 юни 2018 г.

Съзнателното познание на непознатото - част 27

Какво да очакваме? Как да се тълкува?

Преобразуващата целенасочена транслация на СУЗ в Русия започна през 2013 г., на 25 октомври в 3:14 часа. В нощта на 25 октомври бе направен преход на състоянията на Управление, осъществен от СУЗ на ниво по-тежко (т.е. по-малко пластично) влияние. От напълно тежък преход за сега няма нужда, но ако е необходимо (а точно натам се отива в светлината на събитията, които следват), той ще бъде по-малко пластичен. В какво се проявява това? Хората все още не го усещат. Но съвсем обективно има повече умозрителни ефекти от, например, преди 2013 г. Нищо трагично на 25 октомври не се е случило. Тази промяна е от голяма полза за бъдещето, тъй като е започнал по-активен процес в по-уплътнен такт на събитийното време ... Предишните условия на местообитанията се пресъздават. И на първо място - Управлението. Това вече е засегнало околната среда. За наблюдателите радостта стана много по-голяма - повече започнаха да се търкалят различни блестящи "топки" на небето. Не се страхувайте - това не е НЛО ... Нито едно НЛО, въведено от системата на Ебра, няма да може да излита повече. Основният комплекс за управление на тяхното движение е напълно "източен", той е неработоспособен. И всички днешни "НЛО", за които пишат, които виждат, заснемат и качват снимки в мрежата - това са "блестящите топки" в небето. Но те се появяват, ако анализираме тяхното появяване, винаги във връзка с някои събития в областта на появяване, планирани в рамките на т. нар. Целеви вектор на събитията под контрола на СУ. Забележителен пример за това е така нареченият "метеорит Челябинск" (15 февруари 2013 г.). Ще пиша повече за НЛО в по-късна глава. Това е полезно за познанието.
В последно време са се "появили" особено много плазмоиди!


Различни видове плазмоиди са използвани и продължават да се използват. Те представляват движещи се сензори от различни видове и с различни функции ... Те самите (с изключение по енергиен път) не могат да създадат някакъв вид неприятности. Те не са способни да имат разрушителен характер и не е нужно да се пазим от тях. Плазмоидите започват да се появяват като последица от процесите за създаване на истинска СУЗ. Те са създадени в рамките на Системата за управление на Земята. В бъдеще те ще станат още повече - НЕ трябва да им обръщате внимание. И ако сте толкова любопитни, не се намесвайте с любопитството си в това, което се случва. Където днес има проява на необосновано любопитство, има и противодействие. Това важи и за комплексите "СветЛ" и техните програми. Необходимо е да привикнете към факта, че любопитството не трябва да е за всичко! Това трябва да е ЗНАНИЕ и желание да се знае.
Много хора се интересуват: "А какви са тези обекти близо до Слънцето?" Близо до слънцето те са почти от 18 години (към април 2017 г.), а съвсем отскоро е възможно и да бъдат наблюдавани и виждани. И ако се вгледате внимателно, можете да видите 4 добри "куфара", които летят, работейки със Слънцето - отстраняват от него НЕГАТИВНИТЕ аспирации срещу Земята. Земята отдава все по-малко енергията си. Принудително в своето пленническо състояние, преди това тя отдаваше безпрепятствено. А сега обемите на трансфер на енергия от Земята в 53-тата октава намаляват. Това е програмният процес. Всички остатъчни процеси, които се появяват в различни области под формата на северно сияние, са процесите на ДОГАРЯНЕ на подготвената, но НЕИЗПРАТЕНА енергия. И не обръщайте внимание на цвета.


Написах всичко това поради причината, че тези, които са прочели информацията за прекратяване на Северното сияние като процес на Ебровската система, щяха да задават въпроса - "Но Хатибов пишеше, че Северното сияние вече няма да го има, но то все още продължава ..."


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.