неделя, 13 декември 2015 г.

Хибридните деца на Земята

Във всички исторически периоди от развитието на човешката цивилизация периодично се появяват съобщения за хора, отвлечени от пришълци с цел извършване на анатомични експерименти, хирургически операции, чиято методика на провеждане съвременната наука не може да обясни...

Съществуват и по-реални доказателства за контактите на извънземни с хора – т. нар. Хибридни деца, родени от земни жени, но заченати от извънземни пришълци. Доказателства, че тези деца са своего рода „мелези“ са не само анатомичните особености в строежа на тялото им, но и необичайните способности, които те притежават. Това ги прави обект на специален интерес на учените от цял свят.
Най-често вниманието на уфолозите привлича Непал. В едно от планинските селца на тази страна ръководителят на научна експедиция Во Сингх открива шестмесечно момченце, което значително се отличава от връстниците си: то вече може да ходи и дори да говори, само че на неизвестен език. А след провеждане на рентгенологично изследване е установено, че при детето липсват сърцето, белите дробове, както и останалите вътрешни органи, а вместо тях има образувание, което съвременната наука не е в състояние да обясни.
Според майката на детето – 15-годишна местна жителка, баща му е много красив белокож младеж, който се спуснал от небесата, след което отново се върнал там...
Друга сензационна история е раждането на момиченце с изкуствено сърце. То се появило на бял свят в Италия. Лекарите не могат да обяснят по какъв начин изкуственият орган е попаднал в тялото на детето. Очевидно е само едно: механизмът, който по размери не превишава топче за пинг-понг, е съвършено устройство от гледна точка на техническите характеристики и при това работи безупречно, но принципът му на действие засега е загадка за специалистите. В същото време момиченцето расте живо и здраво и има добър апетит. Дали с възрастта ще се увеличава и изкуственото й сърце, времето ще покаже...
Не по-малко странно момиче живее в Унгария. 10-годишната Микла е под постоянното наблюдение на учените, защото тя разбира езика на животните и птиците. Микла се чувства комфортно както сред хората, така и сред животните. Нещо повече, зверовете я приемат като водач. При това в умственото си развитие тя значително изпреварва своите връстници. Майката на момичето споделя, че е била насилствено взета на извънземен кораб и това е единственото, което се е запазило в нейната памет...
В една от секретните военни бази в САЩ живее не по-малко странно момиченце на име Нина. Външността й явно показва определено родство с извънземни същества: очите й напомнят котешки – с вертикални зеници, покрай гръбначния си стълб има гребен, както и ципи между пръстите. След проведените генетични изследвания е установено, че нито един от факторите, известни на науката не би могъл да повлияе по този начин на външността на детето, но част от нейната ДНК несъмнено има извънземен произход.
Журналистите успяват да разберат за съществуването на необичайното дете и дори да направят няколко снимки на момичето, но засега американските власти отказват каквито и да е коментари относно нейния произход.
В джунглите на Бразилия швейцарският учен д-р Бартон Шпилер открил дете на около годинка и половина, чиито пол така и не успял да определи. Детето изглеждало толкова необичайно, че журналисти дори предположили, че родителите му се избавили от него заради вродените му аномалии, като са го захвърлили в дивите джунгли. Но с времето учените доказали, че детето е поредния „плод на любовта“ между земна жена и пришълец. Като доказателство за това биха могли да послужат островърхите уши на детето, огледалните му безцветни очи, тръбестият нос и голямата физическа сила, която не е свойствена за децата на такава възраст.
Не по-малко удивителни са и историите на жени, които твърдят, че са имали сексуални контакти с пришълци. Така например през 2001 г. австралийката Мегън Лайкър, която четири години служи по договор в армията, се завръща у дома. След време се омъжва и мечтае за дете. След многократни и неуспешни обити да забременее тя се обръща към гинеколог, но е шокирана от резултатите от изследванията. Оказва се, че детеродните й органи са толкова изтощени, сякаш е на 60 години и е родила не по-малко от дузина деца. Мегън решава, че здравословното й състояние е свързано по някакъв начин със службата й в армията, затова подава иска за обезщетение, което се полага при нараняване. Удивлението й е безгранично, когато става ясно, че няма никакви доказателства, че изобщо е служила в армията. 
В отчаянието си жената се обръща дори към присиатър. Той я подлага на хипноза, при която успява да установи това, което й се е случило. Оказва се, че Мегън е била отвлечена от извънземни и в продължение на 4 години е била на космически кораб, който се е намирал на невидимата откъм Земята страна на Луната. Освен нея там имало още 600 пленнички.
Самият кораб представлявал своеобразна фабрика за производство на хуманоиди, а земните жени били използвани като сурогатни майки. Извънземните имплантирали в организма им по няколко оплодени яйцеклетки, а всяка бременност протичала само за 4 месеца поради постоянния прием на определени медикаментозни препарати. Новородените деца на извънземните не се отличавали особено от обичайните земляни с изключение на необичайно големите си очи.
През годините, прекарани на кораба, организмът на Мегън се изотщил до такава степен, че тя просто не можела повече да ражда, затова е изпратена обратно на Земята, като преди това предвидливо са изтрити всички спомени за случилите се на кораба събития, като са заменени със спомени за военна служба.
Учените не могат да отговорят еднозначно на въпроса защо е нужно всичко това на извънземните същества. Уфолозите са разделени в мненията си. Една част от специалистите смятат, че хибридните деца в бъдеще ще бъдат използвани от пришълците за колонизация на нашата планета, а други са уверени, че извънземните ще вземат повечето от децата-мелези със себе си. Причината е, че пришълците просто не могат да се размножават по естествен път, тъй като органите, които са необходими за целта, при тях са напълно атрофирали. Именно затова хуманоидите използват земни жени в детеродна възраст в ролята на сурогатни майки.
Специалистите не могат да твърдят със сигурност дали децата на пришълците изпълняват някаква мисия на Земята, или се появяват случайно сред хората. Може би, за да се отговори на тези и други въпроси е достатъчно внимателно да се оглеждаме наоколо – вероятно ключът към разгадаването на тази тайна е някъде наблизо....


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.