петък, 17 януари 2014 г.

Георезонаторите — информационните системи на нашите предци

Основният експеримент, който ще се проведе в аномалната зона Молебке ще бъде изграждането на каменен лабиринт - георезонатор.
Директорът на RUFORS, Николай Суботин, изказа предположение, че каменните лабиринти на Карелия със спираловидна форма, създават пасивна антена, която може да усилва енергията на разломите на земната кора. Проучванията показват, че каменните лабиринти са построени именно на такива места, така че Н. Суботин предлага условно да се наричат ​​георезонатори.
Друго откритие направено от изследователи на RUFORS, е, че структурата на каменните лабиринти по абсолютно същия начин повтарят надлъжния разрез на човешкия мозък (резонанс ефект). Въз основа на това наблюдение е направено второто предположение, че георезонаторите са били предназначени не само за подобряване на енергийния поток, идващ от земята, но първо и преди всичко за подобряване на психическите способности на хората, които са били в центъра на георезонатора.
Съвместните усилия на участниците ще се опитат да пресъздадат подобен каменен лабиринт в аномалната зона Molebka. За този експеримент ще трябват много доброволци. След приключване на изграждането, ще бъде направен опит за изкуствена активация на георезонатора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.