неделя, 27 февруари 2022 г.

Цифровите технологии са "подарък" от демонична цивилизация

 Някои хора вече започнаха да се досещат, че сегашният бум на цифровите, телекомуникационните и виртуалните технологии всъщност не е в интерес на самото човечество, а на силите, които подготвят "тотален електронен концентрационен лагер" в рамките на сатанинския "нов световен ред". И всички тези технологии изобщо не са необходими за развитието на човечеството, а за да го превърнат в стадо електронни роби и да контролират съзнанието на хората.

Руската астроложка и изследователка на езотеричното знание Светлана Расушина например е получила потвърждение за това от своя ведически учител в Индия. А ето какво каза тя в една от видеоречите си през 2020 г. : "Зададох му въпрос за цифровизацията, новите комуникации - как вижда бъдещето на човечеството? Това ли е новият технологичен ред? Той отговори, че това е дело на демонични цивилизации и че "дигиталният свят", разбира се, частично опростява живота на хората, но трябва да се разглежда като "инструмент" и нищо повече.

В началото на ХХ век например опиумът първоначално също се е продавал свободно в аптеките и не е бил смятан за вреден наркотик. Както и цифровите технологии. Ще си поиграете с тези "играчки" и ще осъзнаете, че "цифровият свят" трябва да има разумни граници, за да се запазят и развият мозъкът ви, човешката интелигентност и личността ви. Вторият вид ум, който се намира в сърцето, ще бъде открит и развит. То е толкова малко "място", съставено от специални клетки, и има мощни функции. Това е бъдещето. Вътре в тялото ви се намира вашият личен "интернет". Ние сме биологичен вид същества на Земята, които притежават два вида съзнание. Те винаги са съществували в нас, но развитието на тези функции при хората ще бъде в "златния век".

В края на XXI век и през следващите векове ще има по-голямо развитие на природните науки и нови възможности за човека като биологично същество. Ще се появят нови технологии, които няма да са толкова "тромави" и няма да са толкова вредни. Технологичният процес и новите технологии не трябва да потискат и убиват самата същност на човека като духовно същество. . . Демоничните структури засилват влиянието си с надеждата, че никой няма да може да им се противопостави. И те са спечелили при  завладяването на човека и неговата душа на територията на Русия, тъй като Русия е "бойното поле на боговете". . . "

И разбира се, процесите на дигитализация и виртуализация не се случват само в Русия и тя далеч не е "по-напред от света" в тази област и особено в сравнение със западната цивилизация, чийто господар учителят на Светлана нарича демона Кали, по чието име е наречена епохата на неговата власт - "Кали-юга". А самата западна цивилизация той нарича "демонична". Ето и съвета, който той дава на Русия като бъдещ духовен център на цивилизацията на "златния век":

"За да се съхраниш, не трябва да им сътрудничиш, а да ги отблъскваш, да си на разстояние и да правиш всичко сам. И след като традиционната ви ценностна система, възпитание, образование и наука бъдат възстановени без влиянието на демонични структури, тогава новите хуманитарни технологии на "златния век" ще дойдат "отгоре". Можете да се развивате отлично и без демоничните идеи, които идват от Запада. За какво са ви необходими? Те само спират еволюцията и развитието ви и го правят умишлено. И вие ще имате висок стандарт на живот с тези нови технологии, но те не могат да ви бъдат дадени сега, защото ще бъдат откраднати от вас и използвани за обогатяване на тесен кръг от хора. А подобно развитие на вашата територия не е в Божиите планове.

Светлана Расушина добавя следното към думите на своя учител: "Господарят на Кали Юга на финия план се опитва да привлече вниманието и душите на всички хора, за да предотврати разгръщането на "златния век". И когато настъпи моментът да се включат духовните сили и когато трябва да пристигнат воините на "златния век", той ще каже: "Боже, и ти закъсня. Всичките души са тук, всички души ми се продадоха за пари и ти нямаш право да бъдете повече тук! Махай се оттук и твоят "златен век" няма да настъпи". Демоните винаги имат илюзията, че могат да надхитрят Бога. . . Трябва да имаме предвид, че сега са много трудни времена. Но ще ви припомня какво е написано в "Писанията": Бог прави една крачка - никой нищо не разбира, прави втора крачка - и пак никой нищо не разбира, и едва след третата крачка всичко се изяснява и всички врагове са победени. Това е любимият метод на Върховния Бог.

Бих искал да изразя мисълта си, че не трябва да търсим свръхвисока идея за развитието на страната сега, а през следващите 10-15 години да си поставим за основна цел да възстановим образованието и да възпитаме ново поколение на базата на нашите руски и съветски образователни школи и традициите, съществували през XX век. Тогава патриотизмът няма да е изписан на челото на човека, а в сърцето му. И това ще бъде стъпка към божествения план. Сега изобщо не живеем с "орлите" и се подготвя "златен век" за новото поколение, което ще дойде. И с този единствен акт на възпитание и образование можем да направим крачка към обръщането на "златния век". И се надявам, че ще има някакво движение в тази посока. . . "

Така че, колкото и упорито да се борят паразитите и техните продажни слуги, предстоящите промени са планирани от Висшите сили и никой не може да предотврати падането и деградацията на демоничната цивилизация на Запада и възраждането на Русия и нейните съюзници в цивилизация на "златния век". За всички паразити и техните корумпирани слуги ще бъде просто невъзможно да живеят на територията на тази цивилизация. Така че нека всеки избере цивилизация, която сам да създаде, и нека всички корумпирани деградирали гниди отидат при западните си господари, но само без да крадат откраднатото от нашата страна, което рано или късно ще трябва да бъде върнато на хората.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.