сряда, 7 ноември 2018 г.

"Мъжете в черно" са специални агенти на рептилоидите?


Това е кадър от запис на камера за наблюдение в канадски хотел, разположен близо до Ниагарския водопад. Този запис се смята за едно от основните доказателства за дейността на хората в черно на нашата планета. Тези странни същества винаги тероризират и сплашват очевидци на НЛО и в този случай е запечатано точно такова тяхно посещение.
Те винаги са удивително подобни един на друг, не само с идентични дрехи, но и с еднакви фигури и начини на поведение, характеризиращи се с монотонна реч. Всички тези характеристики показват, че "мъжете в черно" са създадени за специфични цели в тайни лаборатории.
Но с каква цел? Съдейки по техните дейности, тяхната основна задача е да скрият информацията за НЛО. Те често сплашват очевидци, които разказват за фактите от наблюдението на това явление, представят се за правителствени агенти на специалните служби и изискват от тях да не разкриват информация, свързана с "националната сигурност". Но това не е всичко, те винаги изземват наличните филмови, фото и видео материали, както и други веществени доказателства, свързани с феномена НЛО.
Но те никога не показват сертификати на служители на специалните служби и често се обръщат един към друг по номера. Никоя от специалните служби по света все още не ги е признала за свои агенти. Да, и има нещо абсолютно нечовешко в тях, което предизвиква страх и удивление в онези, които са имали с тях разговор или визуален контакт.
Лицата им са прекалено бледи, нямат мигли и вежди и затова скриват никога немигащите си очи зад тъмни очила. Така че може би тези, които са ги създали, са свикнали да живеят в оскъдно осветление, например някъде под земята?
Каква опасност за техните господари представлява това, че хората научават истината за НЛО феномена? И не са ли точно рептилоидите създателите на "мъжете в черно", които се крият от космическите цивилизации под земната повърхност и тайно контролират човечеството с помощта на хибриден англосаксонски псевдо-елит?
Вижте: за разлика от нас, влечугите нямат вежди и мигли. Това обяснява защо при хибридните биороботи, въпреки хуманоидния външен вид и веждите, и миглите напълно липсват. Това е резултат от влиянието на ретилоидните гени. Неестествената бледност на кожата е резултат от дълъг престой под земята, където няма слънчеви лъчи. А черните очила помагат да се адаптират към слънчевата светлина на повърхността на нашата планета.
И може би "хората в черно" не лъжат и наистина са представители на специални служби. Само не специалните служби на официалните земни правителства, а специалните служби на Световното правителство, което е невидимо контролирано от рептилската раса. Това, например, добре обяснява присъствието у "хората в черно" на технологии, които далеч надхвърлят нашите възможности. Те могат незабавно да изчезнат, включително и да се отдалечат от преследването на нашите земни специални служби, макар че самите те обикновено се прикриват като агенти на ФБР или НСА. Но те очевидно не са хора.
Така че тези "хора в черно" са най-вероятно специални биороботи агенти, създадени специално от рептилоидната раса, за да изпълняват "поверителни" задачи сред човечеството. На тяхната съвест лежат много неразбираеми смъртни случаи и изчезвания на учени, изобретатели, уфолози и просто изследователи на аномални феномени, които са били много близо до разгадаването на някакво "забранено" за нас знание. Именно тези "забранени" знания представляват заплаха за пълната власт на рептилоидната раса над съзнанието и поведението на хората.
Засега това е само една хипотеза, но тя обяснява много неща от дейността на тези странни и леко страховити същества.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.