петък, 16 ноември 2018 г.

Нацистите открили артефакти от древна цивилизация в Антарктида?

Антарктида е едно от най-мистериозните места на нашата планета, защото с нея са свързани много мистерии, които "силните на света" не бързат да разкрият. Именно тук обаче, на ледения континент, пътуват периодично представители на властите, религиозни деноминации, политици и дори шоубизнеса. И всички те летят тук очевидно не за да се запознаят с живота на пингвините. Никоя страна по света не претендира за територията на Антарктида и там има само научни станции, но този континент е силно охраняван от военни и специални служби, над самия южен полюс е обявена зона без полети.
Какви тайни пази от нас? През последните години виртуални археолози откриха все по-голям брой странни артефакти в "оазисите" на Антарктида, размразени от ледените черупки, свързани или с дейностите на пришълци, или с древна, силно развита, допотопна цивилизация. И както се оказа, някои от артефактите на тази цивилизация бяха открити от нацистите по време на изследването на южния континент през 1938 г.
Ето например какво пише Олга Грейг за тази експедиция на германците в книгата си "Тайната Антарктида или руското разузнаване на южния полюс", въз основа на спомените на Олаф Фон Вайзекер, сътрудник на "Аненербе", преразказани от фон Кранц: "В Амундсенското море се открива странна картина: вместо лед - голи скали, покрити с оскъдна растителност. Хидролозите потвърждават: водата в морето е по-топла от това, което те са свикнали да наблюдават тук. Веднага беше организирана връзка с Райха и имаше искане за изпращане на подводници за подводно проучване.
В планините внимателното проучване на района разкрива система от пещери, които се разпростират в дълбочина. По същия начин, но с помощта на самолети, районът около станцията "Хорст Весел", където се намира Борман, също се проучва внимателно. Той е, който инструктира пилотите да открият странните оазиси, за които той вече знае от резултатите от предишните експедиции на германците. Един от оазисите се намира дълбоко в планините; той дори успява да направи снимка. Но! Когато филмът бил проявен се оказва, че планинската долина е изградена с изкуствени съоръжения, където е ясно видимо летище с къса писта. Всичко останало се оказа панорама на мъртъв град! Това, което се вижда ясно по време на следващите полети на двамата "Dornier" на 14 октомври 1938 г.
Участникът в полета Олаф Вайзекер отбеляза, че е виждал сгради с отвори за врати и прозорци, черни обелиски и дори стъпаловиден храм като пирамидите на ацтеките.
Когато успяха да приземят самолетите и да се качат в една от стаите, всички те незабавно и с безпрецедентен ентусиазъм и трепет започнаха да изследват мистериозния град в оазиса, първоначално наречен Flughafen, т.е. Летището. Градът беше разделен на широки улички в правоъгълни квартали, застроени с каменни къщи, вече частично полуразрушени. На площада между сградата, която учените нарекоха условно дворец и култовата стъпаловидна пирамида, беше намерен дълъг черен обелиск, покрит с образи и букви. Всичко беше снимано.
Разходките сред руините продължиха и на следващия ден. Тук е една от улиците, която лежи върху крепостната паст на пещерата, входът на която е охраняван от два каменни обелиска, също с рисунки и неразбираеми надписи. Вътре в пещерата по стените има странни рисунки на преплетени линии; на повърхността има странни гладки коловози, сякаш някой някога е пътувал тук. Отпред е блокирано и това спира любопитните. Всички  въздъхват с облекчение, не могат да се отърват от усещането, че те са внимателно наблюдавани през цялото време!"
И така, в Антарктида се оказаха артефактите на една древна цивилизация, но кой ли толкова внимателно наблюдава нацистите, проверявайщи руините на древния град? Каква сила продължава да обитава територията на Антарктида, независимо от суровия климат, а и дали военните и уфолозите не виждат точно нейните летящи апарати доста често над южния полюс? Мисля, че с течение на времето ще намерим отговори на тези въпроси, особено след като редица инсайдери вече им отговориха.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.