неделя, 22 декември 2013 г.

Откровенията на един илюминат. Или урок по античовечност - 3

      - Всичко това ми изглежда като съсредоточена атака срещу човечеството!

-         - Скъпи мой, трудно е да контролираме и направляваме над 6 милиарда души. Трябва да знаеш, че колкото по-объркано и отчаяно е едно мнозинство, толкова по-лесно ще бъде управлявано то. Ако освен това то не надвишава определен брой хора, тогава нещата са още по-лесни , имайки предвид технологията за манипулиране на съзнанието, с която разполагаме днес. Мислиш ли, че няколкото милиона души, които умират ежедневно, - голяма част от тях от болести, предизвикани от наркотиците, - са от значение? Една от нашите цели е да спрем човешката популация на планетата. Дори нещо повече – да намалим драстично земното население. За тази цел имаме нужда от методи, които за кратки срокове да убият голям брой хора. Финансираме свръх секретни изследователски проекти за създаването на смъртоносни вируси. Някой експерименти се провалиха, но други ни удовлетвориха с постигнатите резултати.
-         
- Тоест резултати в смисъл на „естествени” убииства?


-         - Трябва да погледнем проблема от практическа гледна точка. Само така можем да постигнем целите си, които сме си поставили до край. Ако нещо или някой се противопостави, не би устоял дълго време срещу нас. Както ти казах, нашите методи никога не са очевидни. Напротив, те винаги са облечени в хуманна дреха, но натискат слабите места в системата, които отново ние сме създали и които в по-голямата си част не са познати на населението. Основният ни скрит източник на манипулация е конституцията на една държава.  Създаването и е истинска наука за човешката психология и нейното манипулиране. Ето защо внимаваме при приемането на конституциите на големите държавни сили в света да са въвлечени наши представители. Конституциите трябва да имат хуманна, дори помпозна и относително сложна форма, но в същото време да крият в дълбочина ефективните начини за подриване и контрол на популациите. Най-разпространеният метод, който създадохме  и прилагаме, е този на конфликтите, революциите и войните в различни части на планетатаВоенните сблъсъци са съществували винаги, за нас те са огромен реален източник на доходи, както и фин начин за подддържане контрола и властта на световно ниво. Капитализираме всяка икономическа или социална трудност, в частност в по-слабо развитите страни. Благодарение на банковото си влияние действаме в сянка на управленско ниво на съответната държава и правим същото с нейният противник. Никога не действаме в една посока, защото резултатът не е сигурен. Тайно подстрекавайки двата лагера, ние печелим независимо от крайният резултат в конфликта. Ефективността днес изисква създаването най – вече на икономически и етнически конфликти. Лесни са за осъществяване, траят дълго и привличат много други интереси от страна на другите по-силни държави. Те си съперничат така, че в крайна сметка съответната война се превръща в битка между великите сили и в по-малка степен в такава с национален интерес. Почти всички големи международни организми, било то политически, или военни, имат масонски произход. Нашите почитаеми братя са пласирани на ключови позиции и следват с точоност нашите планове. Казах ти, че ние сме търпеливи. Гнилото прояжда бавно, но сигурно, дори и най-дебелото стебло на дървото. ООН и НАТО, за да спомена две от най-влиятелните наши „оръжия”, се доказаха като решения, достойни за похвала.
-         - Господин Мацини, все пак има нещо, което не разбирам. Как е възможно някой да вярва, че всичко най-важно в света е последствие на плановете и действията на световната масонска организация? Това е абсурдно и неприемливо!
-         - Скъпи мой, това е една от основните точки на нашата доктрина. Така, както ти представям нещата наистина изглеждат абсурдни и странни, така че обвиненията, които можем да си навлечем, изглеждат в дадена светлина напълно правдиви! В известен смисъл това е ядрото на нашата идеология -  да следваш плана , но в същото време да направиш да изглежда така, сякаш твоите действия са напълни противоположни на подобен план. Сега можеш по-лесно да разбереш защо не желаем медийно внимание, почести, реноме или публично признание – понеже просто това са преходни неща. Освен това те са ръководени от нас посредство инструментите за контрол, които притежаваме. Успехът ни се състои в това, че сме група. Действията ни не преследват единствено личният интерес. Те са винаги съобразени и ясно насочени. Взаимната помощ и тоталната дискретностса основни съставки на нашят успех. Също така правилата и клетвите на нашият орден са много стриктни, а наказанията – много сурови.
Вероятно се питаш какво ме кара да ти говоря толкова откровено и уверено, без никакъв страх.  Уверявам те, че правейки това, добре съм преценил ситуацията. Или си мислиш, че, научавайки всичката тази информация, можеш да я направиш достояние на целия свят?       Нямаш никаква сила и влияние на вън! Веднъж станеш ли обект на нашето внимание, не можеш да се измъкнеш от него. Вариантите, които имаш на разположение, са ясни : или ни следваш безусловно, или се превръщаш в персона нонграта. Анализирай ситуацията – сам си, нямаш връзки с външният свят и си обект на режим с най-висока секретност. Мислиш ли, че ще ни бъде трудно да те накараме да се присъединиш към нас, ако наистина го искаме? Но защо да го правим, когато ти самият можеш да подкрепиш плановете ни? Плюс това ще се запознаеш с неща , които дори не си си представял, и ще се радваш на абсолютен имунитет и защита. От една страна ти си ценен, но ценността трябва да докаже своята полезност. За това, скъпи мой, не виждам никаква причина да крия от теб нашите принципи и начини на действие. Това би означавало да те смятам за обикновен привърженик със слабо знание, но това не е така. Освен това, за да не ти изглежда това излагане на проблема твърде прямо, искам да си показваме взаимно уважение и да можем да проведем този разговор по цивилизован начин.Наистина искам да ти създам усещане за избор и да ти дам време да си помислиш. Но ще ти повторя още веднъж: в действителност нямаш избор, нито време, защото не сме тези, които притежаваме властта. На практика не ти остава нищо друго, освен да се присъединиш към нас             
Обмисли спокойно цялата ситуация. Какво смяташ че можеш да направиш? 
Кой мислиш, че би те изслушал, без да те помисли за луд? Масонството винаги е било окултно. Би било против нашите истински цели да се отдадем на големите идеи и културно-социални течения, на авангардните светски идеологии и принципи, защото ние сме тези, които създаваме по-голямата част от тях. Вместо това ние избрахме дискретността, тайствеността, отдръпването от сцената и действието в сянка. Относително малко са тези които са чували наименованието „масон” или „франкмасон” и дори думата да им се струва смътно позната, те нямат никаква представа какво представлява в действителност това. Тази мистерия, която  внимателно тъчем около себе си, ни помогна много с течение на времето. Като имаш предвид обстоятелствата, представи си, че някой излезе пред света и разпрострони информацията, която ти дадох. Кой ще му повярва, кой ще го послуша?

-         - Може и да имате право, но не пренебрегвайте силата на общественото мнение, което може да разруши всичко,което сте градили до този момент!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.