петък, 19 август 2022 г.

"Ако нещо не е очевидно, то вече съществува"

 Това важи особено за големия адронен колайдер LHC на CERN, който привлече толкова много внимание не само от учени, но и от подозрителни теоретици на конспирацията, любопитни алтернативни изследователи и всеки, който се интересува от най-голямата и най-високотехнологичната машина, създавана някога от човечеството.

Изминаха няколко години от пускането на LHC в експлоатация през 2008 г. и може би си мислите, че има още какво да се каже за него, което все още не е казано.

Тук грешите...

  В тази статия на читателя ще бъде показана напълно нова система от информация, криптично кодирана в емблемата на този ускорител на частици, която е различна от всичко, което може би сте виждали преди. Някои от тези разкрития ще ви изненадат и няма да изискват много обяснения. Ще го видите сами и ще го получите. Някои от тези разкрития не са толкова прости, но все пак много умни, точни и неоспорими. Досега те са се изплъзвали от откриването не поради липса на яснота или кохерентност, а поради първоначална трудност при приспособяването към основна "космическа" перспектива.

Ние, обикновените хора, просто не очакваме нещо подобно и умовете ни просто не мислят да търсят такъв огромен фрактален дизайн „както горе, така и долу“ в този тип научна среда. Въпреки това, веднага щом започнем да се настройваме към нова информация за нас, пред очите ни се отваря напълно нова реалност ...



До 2008 г. вече знаех, че Луната е ключов компонент на този дизайн. Но точно тази година (2015) заешката дупка най-накрая ме доведе до... Орион. Бих казал, че LHC CERN е "Stargate" на Орион. Поне в смисъл, че пирамидите в Гиза също са нещо като звездна врата на Орион. Подобно на пирамидите, CERN LHC, който някои теоретици на конспирацията оприличават на Вавилонската кула, е „Божията порта“ и вероятно само хората отвътре знаят тази тайна.

За тези, които не знаят, пирамидите в Гиза са били/са прославени гробници, посветени на фараони и богове, точно както LHC е за повечето хора „просто“ машина, която разгражда субатомни частици. Зад това було обаче има много, много повече...

Те нашепват знание, космическо, свръхизмерно и мистериозно, точно под прага на реалността. Шепотът е достатъчно силен, за да ни подскаже, че има тайни, но достатъчно тих, за да ни убеди, че трябва да повлияем на подсъзнанието си и да решим да следваме белия заек, където и да отиде. Пътят към истината наистина е бездънна заешка дупка. Колко дълбоко можем да стигнем зависи от нашето желание, фокус, отдаденост, интуиция, креативност, баланс и т.н., и т.н.

Трябва да се научим да мислим и със сърцето, и с ума, а не по начина, по който всяка програмируема машина може да „мисли“. Едва тогава започваме да чуваме по-ясно шепота, който ни казва къде да търсим съкровището.

Космическите знания ни чакат... Да започнем да копаем.

Основна конфигурация.


Официално всички важни събития, които се случват в LHC, се случват в дългите 26,7 km магнитни тунели и детектори, всички в субатомен мащаб. Неофициално, LHC демонстрира своето макрокосмическо и многоконтекстно осъзнаване "както отгоре, така и отдолу" чрез своята очевидна геометрия, т.е. как целият комплекс е разположен под земята, гледан отгоре. (Техническа бележка: всички LHC диаграми, които ще използваме, са ортографски, което означава, че точката на перспектива е директно над и геометрично на безкрайно разстояние, без да се включва 3D перспектива/изкривяване.)

Основната конфигурация на комплекса CERN LHC се състои от голяма верига, LHC, с диаметър ~ 8,5 km, и по-малка верига, наречена "Super Proton Synchrotron" (SPS), разположена тангенциално вътре в LHC, използвана като крайна точка на пътя на протонния лъч. SPS е инжектор за LHC с диаметър ~2,2 km. Позицията и размерът на SPS е ключът към първия етап от декодирането на системата LHC Orion Stargate.

Таен дизайн #1 - Земя и Луна.

Както открих през 2008 г., разликата в размера между LHC и SPS съответства съответно на размерите на Земята и Луната: SPS ~ 26% (от LHC) срещу Луна ~ 27% (от Земята). Засега това е задоволително. Освен това това леко несъвършенство ни насърчава да продължим да търсим следващите стъпки и смисъл, което е важно, тъй като ние само драскаме повърхността...

Таен дизайн #2 - Слънчева система и Галактика+Венера.

Защо SPS контурът е вертикално изместен спрямо оста север-юг на LHC?

С CERN/LHC и особено след лунния код LHC („Таен дизайн №1“), трябва да приемем, че това изместване е умишлено и представлява портал за скрита информация. И наистина е като отдолу...

Декодирането тук изисква да считаме орбитата на Земята - вместо обиколката на Земята - като съответстваща на кръга на LHC. Ето как да го направите:

Размер: орбита на Земята = LHC контур

Ориентация: LHC ос север-юг = оста на слънцестоене на земната орбита. [Техническа бележка: Подобно на LHC, диаграмата на слънчевата система е ортографична, което означава, че перспективната точка е директно над и геометрично на безкрайно разстояние, без никакви 3D перспективи/изкривявания. ]

Таен дизайн #3: Орбитално взаимодействие Марс-Меркурий-Земя

Орион е видно съзвездие, разположено на небесния екватор и видимо по целия свят. Това е едно от най-видимите и разпознаваеми съзвездия на нощното небе. Той е кръстен на Орион, ловец в гръцката митология. Поясът на Орион, известен също като Тримата крале или Трите сестри, е астеризъм в съзвездието Орион. Състои се от три ярки звезди Алнитак, Анилам и Минтака. Намирането на пояса на Орион в нощното небе е най-лесният начин да намерите Орион в небето. Звездите на пояса на Орион са подредени повече или по-малко равномерно в права линия и затова могат да се визуализират като колан на дрехите на ловеца. […] Ричард Хинкли Алън изброява много народни имена за пояса на Орион. Английският включва: жезълът или тоягата на Яков ; Петербургски персонал; Golden Yard-hand; L или El; Ел и Ярд; Елванд; Жезъл на Богородица; Влъхви; Три крале; Три Марии; или само три звезди.

Орион е идентифициран в древен Египет с Озирис, бог на подземния свят и съпруг на Изида, който е представен от звездата Сириус. Техният син бил Хор, слънчево божество, което било въплътено на земята от фараоните („живият Хор“). Хор също е идентифициран с Марс и Големия Сфинкс. Египетската столица Кайро, разположена близо до Гиза, носи името си от Ал-Кахир, което означава Марс (по-буквално означава "победител").

Древните египтяни наричали Марс „Хор на хоризонта“ (Хорахти), едноименното име, дадено на Големия Сфинкс. Марс е бил наричан още "Червения Хор" (Hor Dshr), а дълго време Сфинксът е бил боядисан в червено. Точно както Големият сфинкс е хибрид на човек и лъв, в древните индуистки митове Марс е Нр-Симха, „човекът-лъв“.

  Терминът "пирамида" идва от гръцкия термин pyr, което означава "огън", тъй като Марс е "планетата на огъня" (Марс често се нарича pyroeis на гръцки)

Големият сфинкс - "Хор до хоризонта" - е вратарят на Гиза, седнал пред трите големи пирамиди.

Авторът и независим изследовател Робърт Бовал, в своята популярна теория за корелация на Орион през 90-те години, откри, че пирамидите в Гиза са проектирани да имитират подреждането на звездите от пояса на Орион.

  Големият сфинкс е и маркер на равноденствието, тъй като погледът му е завинаги насочен на изток, където Слънцето изгрява в дните на равноденствието.

Показателно е, че слънцата на LHC са подравнени с равноденствието на Земята (оригинал /#1).

  Така че контекстът е правилен и сцената е нагласена...

LHC е "Звездната врата на Орион".

Аполон.

Човечеството за първи път стъпи на Луната на 20 юли 1969 г., когато мисията на НАСА Аполо 11 успешно кацна в „Морето на спокойствието“, което позволи на първия астронавт Нийл Армстронг да го „вземе“,

"Една малка стъпка за човека, един огромен скок за човечеството."

Луната е основният компонент на секретния LHC проект на CERN и това се потвърждава допълнително от факта, че програмата Apollo също интелигентно взаимодейства с LHC на CERN...

Съвпадът Аполон-Земя-Луна повтаря връзката LHC-SPS (= връзка Земя-Луна)

CERN/LHC е частично разположен във френския град Saint-Gene-Pouilly; името "Puyi" изглежда произлиза от латинското "Appolliacum"; в римско време в района е имало храм, посветен на Аполон (линк 1, линк 2)

Също така „Аполон“ означава „унищожи“ или „разрушител“ (= Аполион) и точно в CERN/LHC стои позорно статуя на Шива, индуисткото божество, известно като „Разрушителят“.

Сега нека да разгледаме логото на програмата Apollo...

Съзвездието Орион е централно изобразено в средата на отличителните знаци, отразявайки кода на LHC "Orion Stargate"

  Орион представлява Озирис, бог на подземния свят; името "Аполон" се свързва с "бездънната яма" (подземния свят) чрез Аполион/Авадон в Откровение 9:11. Откровение 9:11 „И над тях имаше цар, ангел на бездънната бездна, чието име на еврейски е Абадон, а на гръцки името му е Аполион.“

 И сега ги виждаме мистериозно да взаимодействат помежду си, шепнейки „Stargate Orion“.

Накрая:

Сигурен съм, че предоставих достатъчно убедителни доказателства, за да установя, че Големият адронен колайдер на CERN има окултна/астрологична страна, която изглежда е изцяло небесна/звездна карта по природа, като в крайна сметка насочва ефирния си пръст към Луната и Орион, а също и към Марс.

Дали LHC CERN е „Божията порта“, „Вавилонската кула“, символично или буквално свързваща „небето и земята“?

Това ли е „Звездната врата на Орион“, която, ако бъде достатъчно дешифрирана, може да ни помогне да станем по-многоизмерна цивилизация?

И кой стои зад тайния дизайн на LHC?

Нямам всички отговори. Все още е много мистериозно...

Горо Адачи.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.