сряда, 3 август 2022 г.

ПСИХОТРОННИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ВЪРХУ ХОРА - 3

 За съжаление, всички излъчватели, разработени досега, все още много малко отговарят на образа на идеалното лъчево оръжие. Това е причината за изключително ниската ефективност на всеки излъчвател, включително лазерни устройства. При тях само незначителна част от енергията на помпата се трансформира в енергия на светлинен лъч, което е напълно недостатъчно за унищожаване на отдалечени обекти. Никакви модификации не помагат, вариращи от ексимерния лазер до лазера с ядрена помпа.

Необходимо е да се създадат нови енергийни източници, които да бъдат не по-малко мощни от ядрените и да имат точността на лазерните оръжия, но в същото време да бъдат екологични и лесно контролируеми в широк диапазон от енергийни стойности. Това би позволило да се овладее дори такъв перспективен театър на военни действия като открития космос. Такъв нов източник на енергия може да бъде само изкуственият протонен разпад (IRD). При този физически процес се отделя почти сто пъти повече енергия, отколкото дори при термоядрен взрив.

Съвременната наука вече се доближи до възможността за пълно освобождаване на интрапротонна енергия. Използването на IRP ще направи възможно прехода към нови революционни военни технологии. Протонните разпади не изискват никакви критични маси или фиксирани стойности на други параметри. Важна е само определена комбинация от тях.

Това ви позволява да създавате генератори с всякаква мощност и да използвате техните различни модификации за създаване на психотронни оръжия. Възможностите за създаване на радиационни генератори, базирани на реакции на разпадане на протони, са наистина неограничени.

В Русия също се работи по създаването на ново поколение оръжия на базата на IRP и, както е отбелязано във вестника Московские новости (№ 22, 2001 г.), индустриалните образци ще бъдат готови през следващите няколко години. Вече наближава дългоочакваният момент, когато индивидуалните успехи в тази посока се превръщат в технологичен пробив.

Натрупана е критична маса от знания за вътрешната енергия на протоните и методите за нейното освобождаване под формата на радиация. Силата на лъчевите оръжия, базирана на използването на реакционната енергия на RRP, теоретично няма граници. По-правилно би било да се каже, че когато се превиши определен праг, това оръжие се превръща в космическо оръжие в планетарен мащаб с необходимата точност на действие.

С изкуственото разпадане на протон цялата енергия на дадено вещество се преобразува в радиационна енергия под формата на потоци от фотони и неутрино. Всъщност това ще бъде генератор на неутрино поле GNP, чието излъчване има огромна мощност и проникваща способност. Въпреки че неутриното реагира малко с материята при нормални условия, но с огромна мощност на потока неутрино, то може ефективно да повлияе на всякакви обекти.

Всяко вещество може да се използва за IRP реакцията, въпреки че, разбира се, има технологични особености при използването на различни елементи. Основното нещо е да изберете правилните параметри за задействане на реакцията на разпадане на протона, да разработите правилния дизайн на фокусиращата система и да използвате подходящите материали.

Използването за тази цел на генератори на неутрино поле ще позволи да се създадат изключително ефективни средства за борба с живата сила на противника. Използването на психотронни оръжия, базирани на GNP - психотрони (излъчватели на неутрино полета, които влияят на психиката на хората) ще позволи да се неутрализират както военнослужещите на врага, така и неговото цивилно население по хуманни начини. За разлика от звуковите или електромагнитните трептения в техния традиционен смисъл, инфрамодулираните потоци неутрино имат две несъмнени предимства пред традиционните генератори на инфразвук:

1. почти абсолютна пропускливост,

2. Практически неограничена мощност.

Неутрино психотронното лъчение ще има абсолютна пропускливост, която няма да бъде повлияна от никакви бариери. За неутринен поток всяко материално тяло е почти двумерна фигура (без дълбочина), чиито отделни елементи са напълно равни по отношение на взаимодействие с неутрино лъчение. Следователно всеки атом на тялото ще вибрира с честотата на падащия върху него неутринен поток.

От тази радиация ще бъде невъзможно да се скриете зад никакви стени. Например, когато вражески команден център е облъчен с психотрони, само незначителна част от радиацията ще бъде изразходвана за възбуждане на вибрации на атоми на многометрови защитни стени от стоманобетон. Въпреки това, за поток от неутрино, целият команден център е почти двуизмерна фигура от атоми, еднакво достъпни за действието на радиацията. Съвременните методи за защита под формата на метални или каменни укрития са напълно безполезни при психотронно неутрино облъчване.

Неограничената мощ на психотроните ще позволи да се облъчват големи площи от земната повърхност и да се заемат цели градове без нито един изстрел. Вражеските войски и тяхното цивилно население, в зависимост от продължителността и силата на експозицията, или ще бъдат парализирани и безпомощни, или ще избягат в ужас, или ще умрат под въздействието на вибрации от вътрешни кръвоизливи.

Разбира се, все още предстоят задълбочени изследвания на резултатите от различните ефекти на неутрино психотронното лъчение върху човешкото тяло. Въпреки това вече е ясно, че използването им в бъдеща война е изключително обещаващо и значително ще разшири обхвата на възможните ефекти върху военния персонал и цивилното население на противника.

Това оръжие е особено добро като противопартизанско оръжие, тъй като осигурява ефективна превантивна обработка на всеки терен с цел неутрализиране на вражески диверсионни групи. Облъчването с психотрони на гъсталаци по пътищата или всякакви други подозрителни места, където може да се крие врагът, или ще принуди партизаните да се издадат, или ще ги накара да изпаднат в паника и дори, в крайни случаи, до смърт.

Освен това използването на психотрони ще разшири възможностите на специалните служби да получават информация по време на разпит на заподозрени. Чудесно бъдеще се вижда в психотронните неутрино оръжия и като част от системите за сигурност. Бодлива тел с електрически ток, кули с прожектори и пазачи с кучета ще отидат в забрава. Няколко психотрона, инсталирани по периметъра на защитената зона, ще осигурят абсолютната недостъпност на защитените обекти за всеки престъпник, парализирайки всеки, който влезе в забранената зона. По този начин ще бъде възможно да се защитят секретни военни съоръжения, затвори, банки и др.

Възможна конструкция на психотрона е показана на фиг. 1. Той включва генератор на неутрино поле с инфрачервено модулиращо устройство и се характеризира със сравнително слабо фокусиране, което е необходимо за създаване на широк сектор на психотронно излъчване.

Използването на психотрони с широк сектор на облъчване, монтирани на височинен самолет или на спътник на ниска орбита, ще позволи обработката на големи площи от територията на противника от височини от няколкостотин километра.

Най-фантастичните методи за водене на война ще станат реалност. Използването на лъчеви оръжия също коренно ще промени целия ход на развитието на земната цивилизация, както и появата на огнестрелни оръжия в определен момент. Много страни ще бъдат заличени от лицето на земята, цели нации ще изчезнат, а мегаполисите ще се превърнат в пустиня. Светът ще се потопи в бездната на глобалния терор. Никакви системи за сигурност няма да могат да предпазят от нови терористични атаки. Хаосът ще цари навсякъде и световната икономика ще се срине.

Модерната епоха заема изключително място в историята на човечеството. Трудно е да се реши кога е възникнала съвременната цивилизация, но нейният упадък вече е ясно отбелязан. Величието на този исторически момент е просто спиращо дъха. Последните поколения жители на нашата планета живеят в цивилизовани условия - ерата на троглодитите и канибалите наближава.


http://psihotronnika.narod.ru/info

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.