вторник, 5 януари 2021 г.

Как се стигна до херметизирането на древните знания?

 Как се случи така, че „официалната“ наука, вместо да служи за благото на човечеството, започна да работи срещу него. От какви сили е осъществено заместването на тайните знания, познати от древни времена, със съмнителни хипотези и недоказани постулати, които ни се предлага да приемем сляпо като „най-голямата истина“, въпреки че историята на развитието на науката е пълна с подобни заблуди ?
Или може би не заблуди? Може би има сили на нашата планета, които съвсем съзнателно отвеждат човечеството от истинските знания, регулирайки и насочвайки развитието на науката с помощта на гениална система от безвъзмездни средства и финансови инжекции, в посоката, от която се нуждаят? Като се има предвид, че човечеството е принудено постоянно да „стъпва на едни и същи гребла“, тази версия е доста вероятна.
В този контекст бих искал да насоча на вашето внимание още един интересен фрагмент от комуникацията на руския писател, пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров с пазителя на древната ведическа орианска традиция, описана в книгата му „Запечатан със седем печата“. И ето какво казва този пазач за херметизацията и замяната на древните тайни знания:
"По заповед на световното правителство херметизирането на знанията за космическото минало на човечеството беше извършено в Съветския съюз. С това са ангажирани сега както в Русия, така и в Америка. Според ЦРУ всички високопоставени служители на НАСА са верни масони. Точно като някои от американските астронавти. Всички тези слуги на Дявола дали знаят на кого служат?! Те са били убедени, че така е необходимо. Че уж човечеството не е готово да приеме истината за миналото си. Изумен съм от масонската глупост. Повечето от тях са генетични хора. Наистина ли е толкова трудно да се отгатне на кого служи цялата им сбирщина?
- Може би се досещат. Но те не могат да направят нищо. Плащат им, осигуряват им се условията за кариерно израстване.
- Искаш да кажеш, че всички масони са корумпирани? - пазачът ме погледна в очите. - Повярвай ми, не всички, въпреки че има и много корумпирани. Повечето са глупаци! Може би поради тяхната глупост господарите презират човечеството. Много хора отдавна са забравили как да мислят. Това е проблемът.
- Искаш да кажеш, че в авангарда на инволюцията са преди всичко привърженици на тайните общества?
- Това искам да ти кажа. Амбициозни и глупави, играейки ролята на убийци на човечеството, за да угодят на своите господари, те изобщо не мислят за това кой ръководи цялата им гвардия. Кой е техният Велик архитект и какво му трябва от обществото? С тяхна помощ знанията за миналото се запечатват. Водещите адепти на тайните общества преуспяват навсякъде. Както в политиката, така и в науката. Но преди всичко те контролират всички медии на Земята. Основната им задача е да заблудят масите. Внушават на човечеството, че то е създадено от мъдри „извънземни богове“. Защо става така, как мислиш?
- Честно казано, не знам.
- Просто е! Факт е, че гущероглавите ще заявят за себе си. Те ще се появят скоро. Но не от космоса, а от гигантските кухини на нашата планета. Откъдето тези същества проникнаха след поражението си, нанесено от силите на колонистите и метрополията. Спомни си мита за борбата на Велес с мистериозния звезден Рин.
- Който яздеше дракона?
- Да, дракона. Само че  драконът не беше превозно средство, а съюзник, за когото Рин беше просто прикритие. Сега разбираш ли с каква цел се въртят лъжи за изкуствено създадено човечество? Твърди се, че е създадено от извънземни от легендарната Нибиру.
- Но ако вярвам на това, което ми каза наскоро, то вярно ли е?
- Истина е за хибридните раси, но не и за расата на белите богове. Говоря за нея. Относно водещата раса на древните културтрегери. Преди милиони години, едновременно с нашите предци, силно развита раса дойде на Земята от двойната звезда Сириус. Те бяха хора с кафяв, почти черен цвят на кожата. Но преди около два милиона години Великата Лемурия умря. Тя умря, след като върху нея падна гигантски астероид. Как може да се случи това? Ясно е, че са използвани космически оръжия. Сега дивите потомци на лемурийците живеят в Шри Ланка, южна Индия, Етиопия и отчасти в Кения. Кенийските масаи все още удивляват много пътешественици със своята изтънчена красота. И в легендите те запазиха спомена за великото минало ... Но като цяло черната космическа раса на Земята вече не съществува.
Нашите предци по това ужасно време не само издържаха, но и победиха. За да спре люлеенето на планетата. Те събраха осколките от Астра, убита по време на войната, същата, която се намираше между Марс и Юпитер, и, използвайки земната литосфера, построиха гигантски изкуствен спътник. Мисля, че знаеш за произхода на Луната.
- Пчеларят ми разказа за този проект. Но не разбирам защо нашите предци трябва да унищожат планетата Астра? Митът за битката между Велес и Рин казва, че Велес е съсипал гнездото си ...
- Факт е, че в онези далечни времена човечеството е било изправено пред непозната технология на живот. Нехуманоидните извънземни не се установяват на повърхността на планетите. Те овладяват вътрешните им кухини. Ако няма такива, тогава нехуманоидите ги създават сами. За да се освободи Слънчевата система от такава инфекция, трябваше да унищожи цялата планета.
- Но цивилизацията на Марс загина заедно с нея.
- Земната цивилизация, съименнико, земната. На Марс живееха не само хора, но и животните бяха земни ... Всичко това е добре известно както в Русия, така и в НАСА. Но истината не е позволено да се каже. Проблемът е, че унищожаването на основната планета не помогна. Гущероглавите успяха да "заразят" самата Земя. От този момент две напълно различни цивилизации, воюващи помежду си, намериха своето място на планетата. Едната е човешката цивилизация. Другата е подземната цивилизация на нехуманоидите. В продължение на няколкостотин хиляди години подземните нехуманоиди се опитваха да не се показват. Те мирно се занимаваха с подземните си дела и, изглежда, не се интересуваха от човечеството. Хората бяха заети с възраждането на цивилизацията на Марс и изграждането на Луната. И едните, и другите, поради обстоятелствата се толерираха взаимно. Освен това цивилизациите са имали различни сфери на влияние върху реалността.
Но преди четиристотин хиляди години, вече с мирни намерения, така наречените Анунаки дойдоха на земята. Същите нехуманоиди, които са живели в недрата на планетата. Може да се предположи, че нашите предци са ги приели добре, защото са се надявали, че ще вземат своите роднини от Земята. Във всеки случай отначало нямало особени разногласия между белите богове и анунаките. Те се появяват по-късно, когато рептилоидите започват занимания с генетичните технологии. Виждаш ли, те се нуждаеха от злато! За какво? Няма отговор на този въпрос. Предполага се, че за работа по добива му, земните хибридни раси са създадени от Анунаки. И то без съгласуване с истинските господари на планетата. Ето я уловката.
Най-вероятно това провокира конфликт между белите богове и анунаките. Какво се случи след това, ти знаеш: първо, очевидно, замествайки част от елита, тези същества дойдоха на власт в така наречената Атлантида. На южния континент, който е бил обитаван от орианците след звездната война. По-късно те лесно предизвикаха конфликт между белите богове. Спомняш ли си мита за борбата на боговете с титаните?
- Разбира се, че си спомням.
- Помни, злото винаги действа чрез независимост или чрез потайни действия. Това е любимата му техника.
- Намекваш ли за Украйна?
- Не само за нея. Болно е, че тази примитивна технология съществува от десетки хиляди години. И глупавите все така й се хващат.
- Онези, които са на власт, се хващат - уточних.
- Кажи ми защо, колкото по-тъп е човекът, толкова по-високо е той по йерархичната стълба? Колкото по-изроден е, толкова повече власт има?!
Не намерих отговора веднага.
- Не знаеш ли? Аз ще ти кажа! Нехуманоидите, които не спечелиха пряка война срещу човечеството, използваха срещу него технологиите на реалността, обърнати отвътре. Оглеждам се. Всичко е с главата надолу! Всичко е обърнато с главата надолу! Когато корабът е с главата надолу, колко време ще остане на повърхността? Успешното завземане на властта в Атлантида си свърши работата. Човечеството в крайна сметка се самоунищожи. Две кървави световни войни. Последната също завърши със смяна на полюса. Това, тази смяна, създаде потопа. Човечеството все още помни за него.
- Защо мислиш, че се помни само библейския потоп? Защото в него няма нито дума за глобалната война. Други митове за потопа разказват за падането на небесата, морето от огън и ужасни земетресения. В Авеста се разказва как Ангро-Маню грабва небето и го влачи в бездната, след което наводнението започва. Ирландската традиция говори за Фибулветра, който започнал да руши планините. Какво е това, ако не чудовищна ударна вълна или момента, в който започва смяната на полюсите?
Последната война на империите беше най-страховитата. Двете страни си размениха йоносферни удари. В резултат на това цели континенти потънаха на дъното на Световния океан и човечеството се озова в каменната ера. Знаеш всичко това добре. Но искам основното нещо да стигне при теб: най-страшното оръжие е това, което променя съзнанието. Ние го наричаме информационно. Но това определение не е съвсем точно. Би било правилно да се каже, че това е оръжие за въвеждане на лъжа, специално създадена за тази цел в човешкото съзнание.
Лъжата не е информация, а по-скоро дезинформация. Това означава, че такова оръжие трябва да се нарича не информация, а дезинформация. С него нехуманоидите успяха да понижат човечеството до религиозно разбиране за реалността. В древни времена нито атлантите, нито орианците са имали религии. Зачатъците на първобитната религия оцеляват сред неандерталците.
- Наистина ли искаш да ми кажеш, че оцелелите орианци и атланти в своята духовност са потънали до нивото на архантроп?
- Досетлив си - усмихна се мъдрецът със собствените си очи. - Веднага след като хората бяха запознати с религиозното чувство, на нехуманоидите и техните съучастници им тръгна като по часовник. Сега дезинформационните потоци са намерили специален мистичен канал, гигантско поле на дейност за безкрайното фанатично разпределение на обществото. За да управляват компетентно този процес, на Земята са създадени тайни общества. Всъщност всички те са безупречни проводници на идеологии, специално измислени, за да заблудят човечеството. Няма значение дали е религиозно или друго. Става въпрос за канала.
Адептите на тайните общества въведоха всички съвременни световни религии на Земята. Оттук и скоростта на разпространението им. Но адептите на тайните общества имат и друга отговорност. И е също толкова важна, колкото и разпределението. От една страна, това е херметизирането на знанията за древната история на човечеството, от друга, събирането на оцелелите древни знания и използването им срещу земното общество. Сега наблюдаваме всичко това. Мисля, че е ясно, че само дегенерати и ренегати могат да правят такива неща. Сега разбираш ли какви господа управляват земната академична наука и на кого се подчиняват? Благодарение на техните дейности хората все още не знаят нищо за миналото си. Както знаеш, тези, които не познават миналото си, нямат бъдеще ... "
Много е интересно заключението, че щом човечеството получило религиозно чувство, религия, става лесно да се манипулира, т.е. когато знанието било заменено от сляпа вяра в истината на някои догми или постулати. Но в крайна сметка съвременната официална наука в по-голямата си част е колекция от същите недоказани догми и постулати, в които се иска да вярваме, базирани само на необоснованите твърдения на „авторитети“ от науката. Това означава, че официалната наука е същата религия, само че за интелектуалците. Но целите й са същите: манипулиране на съзнанието на хората в интерес на тъмната пирамида на властта, която е неразделна част от паразитната система.
Затова не бива да се учудваме, че ортодоксалните учени „не забелязват“ множеството древни артефакти, открити в различни части на Земята, оцелели писмени източници, които противоречат на официалната история се обявяват за „фалшификати“, а древните легенди и митове на различни народи - за „басни“. Но това не е всичко. Същото важи и за други „забранени знания“, особено по отношение на технологиите за получаване на евтина енергия.
Това не е изненадващо. Това поведение им позволява да останат на „хранилката“, специално подготвена за тях от слугите на паразитната система. И повечето от самите тях са същите слуги и предатели на човечеството. Но слава Богу, че сред тях все още има честни и почтени хора, които не са станали предатели на интересите на човечеството. И е възможно, включително благодарение на тях, един хубав ден цялата тази паразитна система да престане да съществува.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.