неделя, 24 януари 2021 г.

Г. Сидоров за въздействието на паразитната система върху обществото

 Никога не сме се замисляли защо почти всички водещи световни медии, сега потъващи в злонамерена антируска и русофобска истерия, както и всички водещи банкови кланове, принадлежат към много специфична група хора. И в крайна сметка този факт всъщност не е инцидент, а резултат от изпълнението на дългосрочните планове на господарите на световната паразитна система за поробване на човечеството.

Ето какво можете да прочетете за това в книгата на биолог, антрополог и пътешественик Г. Сидоров „Тайните на проекта на вожда“:

"... обсъдихме въпроса как работят и двата клана на получовеците-полуанунаките. Тези, които се смятат за господари на земното общество. Единият клан, който е наречен според шумерската митология небесен или северен, притежаващ тайни, не на фройдистка и юнгианска психология, а на истинската или класовата е зает с политическата подкрепа на процеса на глобализация. Нему е подчинена европейската островна сила, която е известна на всички като Великобритания и тя се справя със задачата си.

Вторият клан на получовеците е разпръснат по целия свят. Част от него се е окопала в Европа, друга част в САЩ, а трета - в Азия.

Някои хора вярват, че централата на този клан се намира в Израел. Но не е така. Израел е създаден от ционистите с различна цел. Най-вероятно седалището на втория клан е окръг Колумбия в Америка и Швейцария в Европа.

Може би има и трето място, където представители на втория клан се събират за своите срещи. Предполага се, че това се случва в Рим, до Ватикана, но въпросът е съвсем различен. Вторият клан се занимава главно с управлението на световните финансови потоци. Парите и политиката са основните движещи сили на нашата глобализация. Проектът никога няма да се осъществи без такъв тандем. Това е стратегия.

И с какво е заета специалната завоевателна армия на планетата, създадена някога от жреците на Амон? Каква е нейната роля? На първо място, осигуряване на непрекъсната ползотворна работа за политици и финансисти. Но това е само видимата част от айсберга. За невидимото може да се говори безкрайно. То обхваща всички сфери на дейност на съвременното човечество. На първо място, свещеният дълг на армията на „богоизбраните“ е да контролира световните медии. Господарите на жреческата армия добре осъзнават важността на информацията. Тя е тази, която популяризира всяка политика пред масите. Позволява на хората да насаждат омраза към своята култура и дори към себе си. Това имахме честта да наблюдаваме по време на втората съветска перестройка, когато руският народ започна да се чувства смутен, че е руски.

Информационното въздействие, ако не му се окаже съпротива, може да унищожи човек до основи. То може да разбие всяка национална култура на прах. Да принуди армията да сложи оръжие, да се предаде на милостта на победоносното правителство. Пример за това е поведението на югославския лидер Милошевич по време на американската агресия. Тогава Югославия се предаде не защото нейната армия беше победена, а защото този, който нямаше право на това, се „развали” чрез информационно влияние.

Не можете да опишете всичко, което може да направи информационното влияние: това е унищожаването на морала и етиката, когато целомъдрените започват да продават телата си. Вземете нашите Украйна, Беларус, Литва или нас самите. Какво се случва с всички нас? В какво се превръща младостта ни под влиянието на либералните медии? За славянските и литовските момичета гласът на майчинството умира. Те не искат да раждат. Но те виждат бъдещето си в проституцията.

Психиката е с главата надолу и унищожена. По-старото поколение вижда това, но не може да спре смъртта на децата си. Силите са твърде неравномерни. Мистър "тв" си върши работата. И кой там танцува и чати безкрайно на синия екран? Предимно представители на жреческата армия. В допълнение към световните медии тези хора контролират холивудското и европейското кино, контролират популярната култура, наркобизнеса и порно бизнеса. Освен това, обикновените войници от завоевателната армия, където могат, грабят имущество и, разбира се, власт. И двете са безценни за тях, за това живеят и действат.

Най-доброто от всичко за това как децата на Сион водят война срещу народите на планетата е показано в неговите филми и книги от прекрасния американски писател и публицист Дейвид Дюк. Филмите му са преведени на руски език и могат да бъдат намерени в Интернет.

Читателят може да зададе справедлив въпрос: каква е движещата сила зад такава ционистка гвардия? Вече казахме, че тя е избрана от хора, генетично лесно подлежащи на внушение. Това свойство на „Божиите избраници“ се наследява. Но има и нещо друго: еврейските момчета на осмия ден след раждането си издържат на дивия ритуал на обрязване на „препуциума“. За какво? Очевидно, за да може болният стрес да забави умственото им развитие.

Много книги са писали за подлия ритуал, така че няма да се спираме на него. Друго нещо е не по-малко отвратително: от детството евреите се учат, че те са „избраният“ народ. Че всички народи са създадени да служат на евреите. Те говорят за това в семействата си и в синагогите. А евреите са лесно внушаем народ. Нещо повече, такова възпитание продължава няколко хилядолетия ... С течение на времето възпитанието се превърна в традиция. Вземете например Германия: Хитлер само за 6 години пропаганда успя да превърне гражданите на страната си в нацисти. Какво можем да кажем за евреите? Освен това, всички те, също от детството, са отгледани в животинска омраза към другите народи ...

Жалко е, че не много от „избраните от Бога“ не се замислят: какъв бог е този, който ги е избрал? И кое е най-интересното - за какво? Ако започнат да задълбават в тази тема, биха разбрали, че техният основен бог изобщо не е егрегорът на Яхве-Амон, а истинските хора, които управляват всички тях. По-точно не съвсем хора, а индивиди, подобни на хората, но с различна генетика.

Не мислете, че всички евреи са идиоти. Някои от тях разбират всичко перфектно, включително равините. Вече посочихме един от борците срещу Хабад - Едуард Ходос. Но, за съжаление, все още има малко такива хора. Можем само да се надяваме, че с времето ще има повече от тях и техните „господари“ в крайна сметка ще загубят армията си ... Евреите ще създадат ново щастливо общество за себе си, в което те напълно ще изоставят ционизма".

И ако поне някои от евреите се върнат на пътя на Светлината, това вече ще е добре. Но първо трябва да осъзнаят, че собствениците на „библейския проект“ ще се отърват от своите верни слуги веднага щом процесът на глобализация приключи. И разбира се, плановете им не предвиждат никакъв Велик Израел, както и съществуването на други национални държави. Дълго и търпеливо те създават глобална полицейска държава на „пълен контрол“ и ще има 500 милиона „късметлии“, които ще обслужват нуждите на хибридни нечовеци от световния „елит“, за да живеят в този „рай“ според техния план. И, разбира се, никой "избран от Бог" "царе на народите" не е обучен на това. Ето защо те ще бъдат „изчистени“ от самата тази глобокрация като вече ненужен и „отпадъчен материал“.

Нещо повече, технологиите на еврейските погроми вече са разработени от тях с помощта на радикални и терористични групи, обслужващи световния елит през предишните векове. Само че този път те планират тотален световен погром. Мисля, че за тази цел те ще публикуват данни за престъпленията на ционистите, а след това ще увисят на евреите и всички свои собствени престъпления срещу човечеството, като ги обвиняват за всички неволи на човечеството. След първата вълна от разобличения хората вече няма да разбират автентичността на втората вълна.

Какъв резонанс ще предизвика това в света е съвсем очаквано и групите войнствени провокатори, обучени от слугите на глобокрацията, ще започнат своя терор. И ако евреите не искат подобен сценарий в бъдеще, тогава е време те да си отворят очите и да разберат как са били измамени с помощта на нацистката концепция за „Божията избраност“, принудени да помогнат на хибридните нечовеци, стремящи се към световна власт, поробване и унищожаване на човечеството. И в техен интерес е да се откажат от тази дейност, преди да е станало твърде късно.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.