понеделник, 10 юли 2017 г.

С душите на мъртвите са се свързали чрез интернет (Григорий Телнов)

Петербургските учени изучават устройства, които позволяват да се комуникира с другия свят

Животът не свършва със смъртта на тялото - това вече не е въпрос на вяра, не е една смела хипотеза, а научен факт. Учени от Русия, САЩ, Германия, Швеция и много други страни са били в състояние да установят контакт със света отвъд смъртта с помощта на технически средства.
В отговор потече поток от информация от починали приятели и роднини. "Всички ние живеем с Бог!" - такова съобщение получава кандидата на техническите науки Вадим Свитньов от своя отишъл в другия свят син Митя. Вдъхновени от успеха на Свитньов, хиляди руснаци с помощта на инструментална транскомуникация (така учените наричат техническите методи за комуникация с другия свят) общуват с душите на починалите.
- Ентусиасти използват радиоприемници, компютри и дори се опитват да общуват с другия свят чрез интернет, обяснява Вадим Свитньов. Броят на успешно установените контакти възлиза на няколкостотин.
Първият опит за използване на интернет обаждания за такива контакти е бил на американци. Те започнали мащабен експеримент по пренос на цифрови данни по каналите на известната популярна гласова комуникационна система Skype, която има над 100 милиона потребители. Американският радиоинженер Бил Чапъл (http://www.digitaldowsing.com) създава преносими устройства, които могат да уловят гласове от отвъдното. Те всички са разновидности на генератори на думи и стандартни изречения, в действителност, това е нещо като тесте карти, от което в отговор на въпроса ви се изважда нужната карта. Разработените от Чапъл за компютри и комуникиращи с iPhone и iPod приложения и програми реагират на реч. Чувайки зададения въпрос, те извличат от паметта отговор и дори стандартна фраза. В паметта е "пришит" речник от 2000 думи. Разбира се, скептиците могат да допускат, че някой чрез Skype умишлено предава правилните думи и фрази на лековерните, мистично настроени хора.
Но друго преносимо устройство, изобретено от Бил напълно разбива всякакви съмнения - неговата FM Ghost Box лови радио съобщения. Този приемник бързо превключва честотата на настройване и генерира "вълната на сигнала", съставена от смес от случайни фрагменти от радиопредавания и шумове от радиоефира, за по-нататъшна обработка на компютър. Изследователят сам може да контролира всеки запис и да го провери за евентуални съвпадения, което изключва всякаква манипулация относно налагане на излъчване от друг човек.

Асоциация
Руските изследователи на инструменталната транскомуникация са се обединили в асоциация РАИТ, начело с кандидата на физическите и математическите науки Артьом Mихеев, на своя уебсайт те представят експерименти на аудиоконтакти с другия свят (http://www.rait.airclima.ru). За да не съм голословен, изпращам съмняващите се там - който има уши, нека слуша. Душите на мъртвите ни чукат на всички врати, което доказва, че те са живи, че земното съществуване не завършва със смърт.
Най-интересния от сеансите на Артьом Mихеев е проведен с участието на доктора на техническите науки Виталий Тихоплав и съпругата му Татяна - учени се осмеляват да попитат контактьорите от другия свят за края на света!
Контактът е установен чрез компютър с операционна система Windows XP и звуков редактор. За задаване на въпроси и като източник на шум с ниско ниво е използван микрофон Genius за Skype. Процесът на транскомуникация се провежда по метода MNTR (авторска разработка на Вадим Свитньов).
Татяна Tихоплав: "С кого разговарям, моля отговорете?".
Отговор: "Група "Център "- ние сме в контакт!"
(Групата "Център", която излъчва от другия свят, преди вече е имала контакт с изследователите от Германия Адолф Хомс, Фридрих Maлкхоф и със съпрузите Харш-Фишбах от Люксембург - сега тя се свързва с руските учени - б.а.).
Въпрос: "Кажете ми, това ли е групата "Център ", която се появи на контакт в Германия?
Отговор: "Европа ще помогне"
Въпрос: "Може ли групата "Център " да стане наш постоянен контактьор?"
Отговор: "Може".


www.rait.airclima.ru

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.