четвъртък, 25 декември 2014 г.

Ориентация към тялото – ориентация към духа

Поздравителните картички,

- когато са ориентирани към тялото, съдържат поздравления по случай: раждане, годеж, женитба, завършване, религиозни събития.

- ако бяха ориентирани към духа, поздравленията щяха да бъдат по повод: смърт, развод, раздяла, излизане извън обсега на религиозния контрол.



Съчувствието

- когато е ориентирано към тялото, се изказва в случай на: смърт

- когато е ориентирано към духа, се изказва в случай на: годеж, женитба, раждане, и др.


Когато инкарнацията не е събудена, не разбира защо трябва да е така, а когато бъде събудена – не само разбира, но е и СЪГЛАСНА с това.



----- ---

Много войни са били водени в името на бога. Спомнете си първата световна война, когато Бог е помагал и на двете страни – вярно е, защото този бог е с извънземен произход и целта му е била да държи земляните разделени. Какво щеше да стане, ако повечето хора бяха отказали да се бият? Хората нямаше да са разделени и на Орион нямаше да й е така лесно да ги владее.

На религиозна основа се разиграват всякакви драми – това е тактиката на влечугоподобните – използва се страхът (от ада, от дявола, от смъртта). Така генерираният страх храни влечугоподобните от 4-та плътност.

Драмите се увеличават непрекъснато. За да излезете от Играта, трябва да спрете да участвате в оркестрираните от влечугоподобните драми. Наблюдавайте, вземайте си бележка, но се пазете от това да бъдете помитани от приливната вълна на страха.

Какво е най-лошото, което може да се случи (според това какво си мислят повечето хора)? Тялото да умре. Е, и? Духът остава жив. Няма ад и рай – те са лъжа, за да бъдат контролирани масите. Съществува вечен напредък, нови преживявания, нови познания и нови места за проучване, които са напълно различни от Земята. Влечугоподобните от 4-та плътност няма да се мотаят край вас или дома ви, ако не се генерира страх. Те биха гладували, ако не се генерира страх. Но там, където той се генерира – при престрелка в училище, убийства и предавания по телевизията предизвикващи страх, то хората, които генерират страха, дават безплатна покана на влечугоподобните от 4-та плътност, а те никога не отказват безплатно ядене.

В книгата си “Окончателното пътешествие” Монро казва, че всеки опит за преустройство на Земята ще бъде неуспешен, защото именно това е начинът, по който е трябвало да бъдат нещата през цялото време. Така трябва да бъде, за да могат обитаващите тук да съберат съответния набор от преживявания. Земята ЩЕ си върне перфектното състояние, но едва след катаклизмените промени. Съществува напредък, всичко ще се промени, но не мирно и спокойно. Тази промяна ще стане доста драматично. Последователите на светлите сили се страхуват от това. Вие НЕ СТЕ СВОЕТО ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО. Вашето физическо тяло е само продължение на вас – вашия костюм за настоящата ви инкарнация.

Лъжата, че сте “само човек” е измама, създадена от влечугоподобните, както и лъжата “имам само един живот”. Да, имате само един живот като Бил или Бети, но имате МНОГО други като Джим, или Филис, или еди-кой-си. Заглушете шума от пропагандните машини на влечугоподобните и техните лакеи. Влезте навътре в себе си и открийте своята истина. Тя е там.

Вал Валериан , Матрицата 5

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.