четвъртък, 6 март 2014 г.

Плазмоидите. Хипотези и факти

От пролетта на 2011 г. се занимавам с наблюдение и изследване на феномена, наречен "плазмоиди". Феноменът не е проучен. Информация за това е много трудно да се намери. За първи път ги открих съвсем случайно и ги сравних с появата на комети, врязващи се в Слънцето. После там се появи друга комета, и аз вече знаех кога да започна наблюдението. Плазмоидните форми на живот са неразривно свързани с живота на нашето светило.


Бях много изненадан, че на този феномен не е обръщано достатъчно внимание, нито от официалната наука, нито от неформалната. Почти година го изучавах и споменаване за това явление намерих само в статията: 
Среща със Слънчева цивилизация, а днес в още една интересна статия: Слънчевият път на земния живот - плазмоидите. Резултатите от моите изследвания могат да се прочетат в статията: Извънземното нашествие, това е далечна перспектива или свършен факт? Да бъде или да не бъде човечеството, това е въпроса.
Прочитайки тази статия и изглеждайки видеото, ще имате представа за един феномен, който ще опиша.Днес беше добър ден за заснемане на плазмоиди. Знаех, че те трябва да се появат, тъй като вчера на слънцето имаше избухване.


И съгласно прогнозираното изхвърляне на емисии от слънчеви вещества, днес те са достигнали до Земята. Плазмоидите са неразривно свързани със слънчевата активност, а защо това се случва, ще научите от статията. Разбира се, те се появяват не само след изригвания, а и след силен слънчев вятър и нарушения на магнитосферата на Земята, може лесно да се наблюдават. Във видеото, аз нарочно поставих камерата така, че едната част от кадъра да се наблюдават лъчите на залязващото слънце, а вторият кадър не е така. Можете да видите, че в светлината на слънцето напълно са осветени плазмоидите, но летейки отвъд осветената зона, те почти напълно се сливат с околния пейзаж.И ако прибавим към отличната маскировка и голямата скорост, те стават неуловими и не се виждат.Във видеото, аз трябваше да забавя скоростта на възпроизвеждане до 4 или повече пъти, така че да може да се наблюдава това явление.
 
Искам да ви напомня, че днес, 28 декември, температурата на въздуха е -3, така че никакви пухове и мухи няма, както много хора написаха през лятото, когато качвах видеа за плазмоидите. Вече е зима, няма летящи твари. Имайте това предвид, когато гледате записа.


Искам да бъдете наясно за едно просто нещо - около нас има неизвестен живот - невидим за човешкия свят. Когато спитеходите на работа, сядате пред телевизора или компютъра, сте заобиколени от същества, за които нямате ни най-малка представа.
Човешкото око не е в състояние да улови движенията им. Аз отдавна ги наблюдавам и мога да кажа еднозначно - нашия свят е пълен с тези същества - сферични, с вретеновидна форма, с форма на дискпрътангело и птицеподобни, с формата на капка, малки и огромни, приемащи всякаква форма и имащи отлична маскировка, независими от гориво или храна, летящи с непознати за нас възможности, те свободно преминават големите разстояния между планетите, свободно издържат на вакуум, на топлината на слънчевите недра, както и други неописуеми неща за хората.


Човечеството има две възможности:1) Да се ​​преструваме, че човекът е върха на еволюцията, да не забелязваме нищо наоколо, надявайки се, че хората и занапред ще бъдат оставени да живеят и се гаврят на планетата Земя.2) Да проучваме, да наблюдаваме, да се опитваме да разберем и да си взаимодействаме с форми на живот, които живеят близо до нас.През изминалата година, активността на тези същества се е увеличила значително. Те могат да се видят абсолютно навсякъде - във вулканите, атмосферата, енергийни системи, космоса и океана. Дори като гледате новини, можете да видите плазмоиди. Това започна преди месец, докато гледах новините по телевизията, видях, че в кадър постоянно попадат плазмоиди. Дори и в историята за една болница във Франция в кадър показваха хирургия, където лампа виси над операционната маса, летяха няколко плазмоиди.Не мога да кажа все още какво е това, което те правят. Опитват се да спасят Земята, без оглед на присъствието на Хомо-сапиенс, убиват ли ни, или се опитват да ни спасят,  нас и Земята, но това, че има плазмоидна (енергина) форма на живот, активно участваща във всички природни процеси, протичащи на нашата планета, не се съмнявам .


Само искам да спомена факта, че по време на моите наблюдения върху тях, забелязах, че те активно мутират и се адаптират към нашия свят. Появяват се форми на плазмоидите, които в началото не бях виждалТова е кръстоска между безплътно създание и материя. Може би за времето на наблюдение започнах да виждам все повече и по-разнообразни форми на живот. Може би това е поради факта, че има подтипове, които са кръстоска между материя и енергия, те се наричат още ​​и krittery (твари). Затова и изглеждат доста зловещо.

Но
 никаква агресия към хора не съм забелязалЛетят с висока скорост, но аз никога не съм забелязъл плазмоид (имам предвид най-малките и най-многобройните, с размери 3-15 см) да нападне човек. Летят наоколо, неуловимо бързо, но понякога някои хора привличат вниманието им с нещо и те летят до главата на човек, увисват над него, а след няколко секунди се извисяват и отлитат.

Само си помислете - тези същества живеят свободно на Слънцетобез никакви проблеми преодоляват за по-малко от ден разстоянието от Слънцето до Земята и се преместват в пространството, без система за задвижване и никаква връзка с материята, която е от решаващо значение за нашата безкрайно остаряла форма на живот, наречена човек.

Аз съм
 изненадан и впечатлен от факта, че хората са готови, безкрайно да обсъждат възможността за съществуването на друг разумен
живот някъде в непристъпните ширини на Вселената, но не искат да видят този друг живот под носа сии да се признае съществуването му.

http://www.youtube.com/watch?v=YqDHUGDSNjE

http://www.youtube.com/watch?v=ARKsKc2UYps

28.12.2011г 
zahariada.blog.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.