четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Финални думи на една история

И най-дългият път започва с първата крачка и трансформацията на човешкото разбиране може да започне с една мисъл и един бунтовник.
Всяко подобрение в положението на човека е произлязло от някой, който се е опитал да промени хода на събитията и е говорел открито, независимо от последиците. Тази личност е вътре във всеки от нас. Бунтът и желанието за положителна промяна е в основата на човешкия дух.
Смисълът на думата бунт често е разбиран погрешно. Много виждат бунтовниците като хора, които повеждат война срещу държавата. Сигурно и онези, които всекидневно убиват и осакатяват в Северна Ирландия се мислят за бунтовници. Но отново те са просто марионетки на дисбалансираното съзнание и Илюминати, действащи и от двете страни. Бунтът, за който говоря не включва въоръжени въстания или каквото и да е насилие. Това е бунт срещу индоктринирането и контрола над ума ; отказ да бъдем програмирани от "ценностите", наложени ни от други поколения и от манипулаторите в политиката, икономиката, науката, религията и мрежите на Илюминати.
Да мислиш самостоятелно и да притежаваш смелостта и куража да живееш според вярванията си - това е истински бунт.
От него ще произтече промяна във всеки аспект от живота на Земята. Пробуждащите се хора ще търсят начини да се откъснат колкото е възможно от зависимостта и нейните деструктивни заблуди. Те ще имат куража да говорят високо и убедено, понеже знаят, че процесът е необратим. Не е моя работа да казвам на хората какво да правят. Но подкрепям кампанията за несътрудничество и мирна съпротива, която набира вече скорост. Вярвам в нейното разрастване и че някои от нейните проявления може да са следните :
1) Бойкот на всички банки, които правят пари от нищото и начисляват лихва върху тях. Надявам се хората да изтеглят парите си от тези банки и дори да откажат да плащат лихва върху заемите си. Последното решение трябва да е добре координирано, така че милиони да го направят по едно и също време.
2) Подкрепа на банките на общностите и етичното банково дело, което инвестира в проекти, предназначени за полза на хората и планетата.
3) Отказ да се сътрудничи на училища, университети и министерства във всяка страна, докато не получим свободен поток от информация за онова, което наистина се извършва в тайна и за цялото налично познание.
4) Постоянни седящи демонстрации и масови протести пред правителствените управления във всяка страна, особено при ключови играчи като САЩ, Русия, Великобритания, Япония, ЕС и ООН.
5) Мирно оспорване на всички тържествени случаи във всяка страна, докато не ни бъде казана истината, и постоянно присъствие около парламентарните сгради.
6) Масова мирна съпротива срещу проекти, които вредят на околната среда. Ако има такива протести навсякъде, властите скоро ще трябва да преосмислят нещата и да се вслушат.
7) Бойкот на всички съдебни дела, които могат да възникнат от подобни действия и масови седящи демонстрации пред съдилищата за разстройването им.
8) Обаждане на програми с открит телефон и програми с участие на публиката с въпроси и информация за тайното правителство и какво могат да направят хората, за да спрат неговите манипулации.
9) Протести и седящи демонстрации пред централните управления на медийните организации, докато не откажат да бъдат слуги на Илюминати и не започнат да съобщават истината на хората. Бойкот на вестниците, обслужващи системата.
10) Същото пред централните управления и клоновете на масоните във всяка страна и окръг и незабавна оставка на всички членове на масонските и други тайни организации, които вече не искат да бъдат използвани като параван за манипулирането на света.
11) Отказ да се гласува или да се подкрепя политик, който откаже да разкрие дали е член на тайно общество или с кого е тясно свързан. Също отказ за подкрепа и на политик, който е член на която и да е прикриваща организация на Илюминати от рода на СМО, Тристранната комисия или Групата Билдерберг
Трите най-важни думи тук са - мирен, решителен и непрекъснат протест. Ние трябва да протестираме с любов, защото това е нергията, която искаме да разпрострем по света. Но любовта ни не трябва да е сляпа, а мъдра. Да не забравяме, че в света на Илюминати черното е бяло, а бялото - черно. Помнете също, че мълчанието е удобно. Време е да помислим, да поемем отговорност и да заговорим и действаме срещу мълчанието, тайната, тиранията. Илюминати знаят каква заплаха са за техните амбиции личности, които мислят самостоятелно и откликват с действия :
Няма нищо по-опасно от личната инициатива. Ако тя е качество на гениален човек, той може да направи много нещо от милионите хора, вред които ние посяхме семето на раздора. Ние трябва да насочим възпитанието на гоевските общества така, че при всяко дело, където силната личност може да прояви инициатива, ръцете й да увиснат в безнадеждност и безсилие. Импулсът от свободата на действие на една личност, когато се срещне със свободата на друга личност, намалява своя ефект. От това произлизат тежки нравствени сътресения, разочарования и несполуки. ( Протокол 5 )
Един индивид може да промени нещата. Ние не сме безпомощни, а манипулацията не е непобедима, нито пък злините по света - непреодолими. Зависи от вашето душевно състояние. Проблемите могат да се превърнат в решения с промяна на мисълта.
Ако ще връшаме свободата на Земята, трябва сериозно да изтормозим Системата, за да разбере, че хората повече няма да й сътрудничат. Няма да бъдем лъгани и манипулирани. Ние сме милиарди, а манипулаторите, които управляват световното правителство са шепа хора. Те не могат да наложат волята си на нас, освен ако ние им го позволим. Роб ли ще сте , или бунтовник ? Това е избора за всеки, защото няма да има средно положение.
На пръв поглед бунтът може да изглежда обратното на мир и любив, но аз не вярвам, че е така. В цялата поредица решително поставях под съмнение мисловните модели, които контролират икономиката, политиката, религиите, медиите, науката и голяма част от Ню ейдж. Някои могат да сметнат това за присъда. Но да говорите открито против отрицателните мисловни модели не е произнасяне на присъда и не означава, че не обичате хората. В крайна сметка, какво е любовта ? Да обичате означава ли да пренебрегвате онова, което тези модели причиняват на хората и планетата ? Трябва ли щом обичате, да казвате, че всичко е наред и че няма нужда да променяме действията си ? Да обичате означава ли да избегнете да разстройвате хора, когато ако говорите открито, може да успеете да предупредите други за опасностите и експлоатацията ? Мисля, че не. Има моменти, когато любовта означава да кажете истината в очите, ако това е нужно за положителната промяна.
Срещал съм доста хора, които мислят, че протестът и преките действия, били те и мирни, за които се застъпвам, били нелюбящи. Не съм съгласен с това и смятам, че докато не започнем сериозна кампания за несътрудничество със Системата, ще позволим на елита на Илюминати да извършат някои отчайващо неприятни неща като последица от евентуалното общо бездействие. В статиите се промъкнаха някои негативни теми, но те нямат за цел да стряскат, а да информират и предупреждават. Не се страхувайте. Очаква ни нова зора и тя ще сложи край на тези ужаси.
Ние сме на прага на една голяма промяна, когато Земята отново се присъединява към останалата част от Вселената и повишава своето съзнание до по-високо измерение на любовта и хармонията. Когато си мислиме за всички прекрасни неща, които стават в света, дори на фона на описаното от мен, помислете какъв ще бъде животът, когато това разрушение и дисхармония изчезнат. Този ден е близо. Ние ще осъзнаем истината, че човечеството не е зло или глупаво, а е любящо, интелигентно и преливащо от любов и творчески сили, на които отчаяно иска да даде израз. Понякога нещата може и да не изглеждат така, но за това си има причини , както видяхме, периодът на благоприятни възможности за дисбаланса е почти на края си.
Ние ще обичаме Земята и ще се обичаме едни други. Ние ще обичаме и обичащите ни, и мразещите ни. Ние няма да правим избор между тях, защото всички сме ние и ние сме всички. Ние сме едни други и истината за това отново изплува в съзнанието. Отворете сърцето си, следвайте го и вашият живот, както и целият живот на планетата ще се трансформират.
Ние сме тук, за да променим света. Избрали сме да дойдем и нашето време е дошло. Ние не трябва и няма да се провалим !
http://universalnite000.blog.bg/drugi/2010/01/22/finalni-dumi-na-edna-istoriia.477509

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.