четвъртък, 18 ноември 2010 г.

Д-р Майкъл Нютън - изследвания по въпросите за душите ( част 5 )

ХИБРИДНИ ДУШИВ работата си с хибридни души д-р Нютън се е натъквал често пъти на физически предизвикателства. Тези хора може да не са се нагодили както трябва на Земята. Връзката им с човешкия мозък и засилената енергийна гъстота на тялото все още може да е съмнителна. Някои клиенти са чувствали тялото си като чуждо. Самоубийствата сред хибридните души при първите им прераждания на Земята са по-чести, отколкото при нехибридните. Ето списък с въпросите, които д-р Нютън е задавал на свои клиенти – хибридни души :

1. Можеш ли да ми кажеш дали планетата, на която си бил е част от нашата Вселена или е от друго измерение ?

2. Ако е част от нашата Вселена, дали не е част от галактиката Млечен път или може би близо до Земята ?

3. Още ли съществува и какво е името й ?

4. Това физически или мисловен свят е ?

5(а) Ако е мисловен свят – опиши ми този свят и мястото ти в него

5(б) Ако е физически свят – този свят по-голям или по-малък е от Земята ?

6. Сравни топографията на тази планета със земната – планини, пустини, океани и атмосфера

7. Ако на тази планета има живот, коя е най-интелигентната форма ? (Обикновено тялото на клиента по време на онова му прераждане е принадлежало към нея)

8. Кажи ми как си изглеждал там , опиши ми действията и мислите си ?

9. Защо си престанал да се прераждаш там и си дошъл на Земята ?

10.Обясни ми разликите в мисленето в онова ти тяло и сегашното

11. Сравни технологичното развитие на онази планета и на Земята

12. Има ли някой друг от земните ти прераждания, който да е бил с теб на онази планета ?

Докато се прави преглед на миналите животи, не е изключено усещането за влияние отвън при клиенти, твърдящи, че са се прераждали само на Земята. Два примера от действителни случаи на Нютън :“В първите ми животи на Земята исках да придам малко съвест на този примитивен мозък, за да го направя по-човешки.”

“Едно от значимите ми прераждания бе преди последната ледникова епоха (преди 25000 години), когато повиших съзнанието на моето племе, откривайки една смес от билка и минерал, тя успокояваше нервната система и изостряше възприятията. Това направи моите хора не тъй примитивни и по-разумни”


В общи линии всички минали прераждания са повлияли върху развитието на душата, някои повече от другите. Но именно докато човекът визуализира живота си в духовния свят, може да му се помогне да свърже поуките от миналите преживявания с настоящия си живот. Изборът на това тяло в действителност представлява психологическата сума от всички предишни избори на тела тук и на други планети ......

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.