вторник, 7 септември 2021 г.

НАБУЧКВАНЕТО НА РОБИТЕ И СЪВРЕМЕННИТЕ БОЧКАДЖИЙНИЦИ

 ВСИЧКИ СМЕ АСИМЕТРИЧНИ, У ВСИЧКИ НЕ ФУНКЦИОНИРА НОРМАЛНО ДЯСНОТО ПОЛУКЪЛБО НА МОЗЪКА ПОРАДИ ВАКСИНАЦИЯТА СРЕЩУ "ЕДРА ШАРКА" В ЛЯВОТО РАМО, А СЕГА Я ПОСТАВЯТ В ЛЯВАТА ПЕТА НА БЕБЕТО В РОДИЛНИЯ ДОМ.


От ваксината лявата ни част на тялото е по-слаба и по-глупава от дясната половина. Дори при левичарите само лявата ръка става умна и ерудирана, останалата част от лявата половина на тялото е слаба и глупава. Можете да работите усилено, за да помпате и развивате лявата страна на тялото през целия си живот, но все пак дясната половина на тялото винаги ще бъде по-бърза, по-силна и по-умна.
Ваксинацията срещу "едра шарка", която отдавна е победена от медицината, наранява дясното полукълбо на мозъка, лишавайки ни от ярко и бурно въображение, а също така заглушава нашето творческо свободолюбиво начало.
Остава ни само логическото мислене в лявото полукълбо, програмиран робот, който върви през живота с програма за „правилен“, безалтернативен живот, вградена в него, уж със свободна воля, която може да се контролира само от дясното работещо полукълбо.
Без ваксинация едно дете е по-активно и ерудирано, такова дете се проявява ярко, с течение на времето такива деца започват да проявяват мистични способности.
Такива деца са изчислени и биват осакатени чрез ваксинация, потискане на активното и творческо дясно полукълбо, създаване от децата на контролируеми роботи, които могат да бъдат манипулирани и насочвани.
Симетрични са само децата на "Небесните господари", а робите не се нуждаят от силата и волята на двете ръце и интелекта на двете полукълба, системата се нуждае от послушни роби, в противен случай робите ще престанат да се подчиняват и да умират.
Телепатията е заместена при нас oт телефони, левитацията - със самолети, телепортацията - с транспорт, а чрез интернет - връзката ни с универсалната банка данни на Абсолюта.
Всички ние сме ограничени живи роботи с увреждания на тази планета.
Знаейки, че родителите ще разберат, че на детето са били поставени инжекции в детската градина или училище, тварите също толкова успешно и сега ваксинират с капки в устата или носа, където течността навлиза в кръвния поток през епитела ... И родителите никога няма да узнаят какво се е случило с нормалното до вчера дете ... Това бяха сладки капки ... Черешов сироп ... Детето никога няма да си спомни ...









За тези, които все още не знаят какво е Тимерозал (Thimerosal) - това е ЖИВАК !!!!!!
ТОВА Е ЖИВАК !!!!!! Специално въведен в състава на генетичния боклук, сякаш е ваксинален консервант, но по някаква причина напълно нарушава работата на невроните в мозъка на детето, причинявайки трайни смущения в развитието и функционирането на мозъка, както и практически унищожаване на всички екстрасензорни божествени функции както на мозъка, така и на всички секреторни обекти, включително третото око - епифизата ...




Децата от елита и децата на "знаещите лекари" не подлежат на ваксинация априори ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.