вторник, 13 април 2021 г.

Цифров концентрационен лагер - информационно-клетъчна цивилизация

 Днес пред нашите очи се изпълнява глобален проект, чиято цел е изграждането на ново робовладелско общество, управлявано от използването на информационни и комуникационни технологии, основани на използването на микроелектроника, локални и глобални компютърни системи, които събират, обработват и разпространяват информация чрез глобални телекомуникационни мрежи. Всичко това се представя на човечеството като поредното постижение на напредък с цел „подобряване на качеството на живот“ и осигуряване на „мир и сигурност“. Глобалната информатизация се представя като очевидно предизвикателство на 21 век.

Още през 1992 г., на първия международен форум за информатизация с активното участие на делегацията на Руската федерация, бе приета разработената от MAИ (Международна академия по информатизация, консултант на ООН) „Информационна конвенция на единна световна локално разпространена информационно-клетъчна общност - нова информационно-космическа цивилизация". „Конвенцията“ е „програмен политически документ на ООН, който определя развитието на световната общност за близко бъдеще“. Псевдонаучното име на документа умело крие своята окултна същност, враждебна на човешкия мироглед.

Ето само някои откъси от тази „Конвенция“ с кратки коментари:

„Информацията е основният принцип на света. Информацията е вътре в нас и извън нас. Всичко, което ни заобикаля, навсякъде и наоколо - информация ... Единният информационен свят се състои не само от космоса, природата, но и от обществото. Съзнанието на обществото принадлежи към информационния свят на Вселената ... Основната насока на развитието на единна световна информационно-клетъчна общност е да осигури прехода към крайната цел на човечеството - информационно-космическа цивилизация”.

По този начин, според авторите на документа, крайната цел на човешкия живот не е придобиването на Светия Дух, не спасяването на душата за живота на следващия век, а участието в изграждането на „информационно-космическа цивилизация", чиято античовешка същност не подлежи на съмнение. Създателят на всичко видимо и невидимо се заменя с информация. В информационното общество няма разделение на хората на работници, селяни, интелигенция, офис служители и т.н., няма расови и етнически разделения: всички хора са свободни информационни личности ... Човек получава истинска свобода само в информационно-клетъчно общество (ИКО) ... В него няма законодателна власт, няма изпълнителна власт, няма съдебна власт ... Във вселената и планетата има единствена власт - властта на информацията”.

Така авторите на "Конвенцията ..." предлагат да се създаде един вид "сива раса" на хора, лишени от семействата си, национални и културни корени. В същото време те скромно мълчат за това как ще се упражнява „властта на информацията“, която контролира това стадо „обикновени хора“. Кой ще бъде задкулисния кукловод на обитателите на „информационно-клетъчния рай"? Няма съмнение, че тази „единствена власт на планетата“ ще се основава на най-новите технологии за психотронна обработка на съзнанието на хората. Така човек ще получи „истинска свобода“ не в Духа, а в демонично клетъчно мрежово общество. 

Нека се върнем към текста на „Конвенцията“: „В ИСO първо границите, а след това държавите (като такива) ще изчезнат. С течение на времето всеки ще нарича планетата Земя своя обща родина ... В ИСO териториалното самоуправляващо се подразделение се приема като единица структура - информационно-клетъчна. Клетката е територия с население от няколко десетки до 20 хиляди души ... Оптималните клетки ще са с население от 10 до 20 хиляди души ... ”.

Ето образ на новия дигитален Вавилон, построен по системата на концентрационните лагери ГУЛАГ, които средно съдържаха също от 10 до 20 хиляди затворници. Пожизнените номера на лагерниците, неотделими от човешкото тяло, е готов да предостави на всички жители на планетата глобалния алианс за цифрова идентичност ID2020 в сътрудничество с глобалния алианс на ваксините GAVI.

И отново текстът на манифеста на строителите на „глобалния дигитален рай“: „Хората в клетките взаимодействат помежду си въз основа на радиотелекомуникации, навременна и надеждна информация ... Информационните мрежи за всеки член на обществото ще бъдат източник на информационни ресурси, самодисциплина, самоорганизация, самоуправление, източник на висок морал и ред във всяка клетка ... В ИСO информацията става като въздуха за птиците и водата за рибите, глобален информационен басейн за всеки член на обществото ... ”.

Така че, няма да ви позволят да бягате далеч от клетката. Всеки "свободен" човек трябва да седне в собствената си клетка и да дъвче информационно-наркотична дъвка, като приема образите, които системата ще му наложи. Хората ще „плуват“ в „басейна“ на виртуалната реалност, забравяйки за реалността и за Бог. „Източникът на висок морал“ ще бъдат световните информационни системи. Ако съвременната телевизия и пресата се използват активно за масово заблуждаване и промиване на мозъци на хората, тогава човек може само да си представи с какъв вид „надеждна информация“ жителите на информационно-клетъчното цифрово общество ще бъдат напомпани чрез информационните мрежи от новото поколение.

Какво ще се случи по-нататък, може да се види от следното: „В ИСO се осъществява свободно движение на информация, трудови ресурси, продукти. Няма да има пари ... Информационно-справочните банки ще заменят паричните банки ... В информационното общество има местна охрана на обществения ред. Всъщност тя ще контролира възможни социални отклонения, тъй като изразът „защитава“ в крайна сметка ще загуби значението си поради развитата и функционираща сигурност на всички клетъчни формации и на всеки индивид в цялото общество. Информационната сигурност включва елементи на микробиологична електроника, инфрачервени, лазерни и биохимични микро-средства, които осигуряват почти сто процента надеждност и безопасност на индивида, семейството и обществото".

Последното означава преход към използването на задължителни „чипове“, имплантирани в човешкото тяло и „етикети“, прилагани със специални технологии, които превръщат свободната личност в „хибрид между електронния интелект и душата“, обект на манипулация или зомбиран придатък на автоматично работеща система.

Изпълнението на плана за създаване на локално разпространена информационно-клетъчна общност на планетата Земя се извършва на етапи. Той се основава на процеса на глобална дигитална трансформация, който се осъществява под егидата на Световната банка и ООН. В него участват 193 страни по света и над 800 частни корпорации.

Но за да може едно наднационално глобално дигитално общество да се превърне в локално разпределено клетъчно общество, е необходимо хората да се настаняват в клетки и да се забрани движението между клетките без специално разрешение. Подобна социална структура вече е създадена в автономния район Синцзян-Уйгур в Китай. За това вече е писано много. Всъщност това е „полигон за изпитване на най-новите технологии за контрол“. "Комерсант" разказва за това в статията "Синцзян се превърна в тренировъчна площадка". Редица други източници описват подробно структурата на тази зона, която всъщност се състои от редица отделни територии, строго контролирани с помощта на съвременни електронни средства, разделени от контролни пунктове.

И сега в света е обявена пандемия на коронавирус, хората бяха принудени строго да ограничат броя на социалните контакти и да влязат в „самоизолация“. Обявени са забрани за движение и събиране. Привичните ежедневни действия - ежедневна работа, получаване на образование, покупко-продажба, банкови операции - се предлага да се извършват дистанционно (онлайн).

Онлайн е всяка дейност, която е достъпна изключително през Интернет. Животът преминава във виртуален формат. Онлайн банкиране, онлайн пазаруване, онлайн лекции за ученици и онлайн уроци за студенти, онлайн концерти на знаменитости, онлайн църковни услуги от различни деноминации, онлайн тренировки, онлайн разходки и пътувания, онлайн уроците по танци и дори "виртуални пикници с приятели".

Така че целият живот отива онлайн, което е необходимо за изграждането на информационно-клетъчно локално разпределено дигитално общество. Всичко това е под бдителния контрол на Big Brother.

А след това вече чуваме предложения за създаване на световно правителство за борба с епидемията от коронавирус. По-специално това заяви бившият министър-председател на Великобритания Гордън Браун. „Имаме нужда от някой като работещ ръководител“, каза Браун. Не е трудно да се отгатне кой може да стане такъв „ръководител“, който ще спаси човечеството от вируса.

Да се ​​надяваме, че няма да има шанс зловещите планове, описани по-горе, да се сбъднат.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.