понеделник, 10 август 2020 г.

Фанатизмът е признак на дегенерация

Цялата история на човечеството, както истинска, така и измислена от фалшификаторите, служи като характерен пример за факта, че една от основните ни беди и настоящата деградация на съзнанието е фанатизмът - сляпа и безмислена вяра във всевъзможни недоказани догми, използвани от паразитната система за глобалния контрол на човечеството. Един от основните принципи на такова управление е принципът на разделение на народите. Хората са усърдно разделени на религиозно, национално, идеологическо и политическо ниво. И всичко това само с цел да им попречат да осъзнаят и изхвърлят паразитната тъмнина, наложена на умовете им, което ги превръща в безмълвни биороботи, които могат лесно да бъдат манипулирани от слугите на паразитната система в лицето на представителите на националните елити, които са деградирали до социални паразити и нечовеци от световния сатанински  "елит", които ги контролират.
Не самите религии, идеологическите течения, както и политическите и псевдонаучни възгледи, а наложеният на хората фанатизъм е знак за деградация на съзнанието и дегенерация. Човек не може сляпо да приеме нещо на вяра, тъй като слугите на паразитите бяха в състояние да насаждат на човечеството много фалшиви знания и да наложат на тяхна основа паразитно-потребителска система с дегенеративни "ценности". Всичко започна с подмяната на познанието със сляпата вяра. Ето например какво можете да прочетете за това в книгата на руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров „Наследството на белите богове“:
"Във времената на ведическата арийска цивилизация хората не вярваха в Създателя, но го познаваха, както се казва, лично и можеха да общуват с него. В общуването със Създателя те бяха подкрепени от познанието на общите закони на Вселената, първият от които е Законът на любовта, вторият - Законът на времето , третият е Законът за мярката и т.н. Чрез законите на висшата философия човекът е разбрал същността на Твореца и душата му е влизала в контакт с него. Какво направиха трите религиозни религии: юдаизъм, християнство и ислям? Те отнеха от човека знанията за общите единни закони на Вселената, замествайки ги с прословутите заповеди. Всъщност знанието и общуването на човек с висшия разум беше заменено с вяра в Бог ...
Отделянето от знанието и разбирането на Твореца, плюс фанатична вяра в абсурда на светите писания, разбиват психиката, а с нея и генетиката в основата. Спомнете си какво направиха християните по време на управлението на Светата инквизиция? Те сериозно повярваха, че горят виновниците на клада. Свещениците фанатици се обединиха с фанатиците от елита. Западните царе, херцози, графове, както и нашите князе и боляри, не можеха да направят иначе. Тогава шегите с църквата бяха лоши. Можете да получите отлъчване. И тогава сбогом на властта. Сега разбирате ли защо управляващият елит в която и да е от страните на Европа с появата на християнството много скоро се превърна в банда дегенерати? На ниво битие те изглеждаха като съвсем нормални хора, но по отношение на отношението към собствения си вид, власт, злато и секс, всички те се превърнаха в изроди ...
Не става въпрос за религия, а за фанатизъм на възприятието. Фанатичната вяра, умножена по волевите усилия, води до пренареждане в генетичния апарат. В това е бедата! Религиите изискват сляпо подчинение и фанатизъм от адептите. И не става дума за юдаизма, християнството или исляма. Във всяка религия има от същия юдаизъм, в него има повече от достатъчно фанатици. Следователно и дегенерати. Когато ведическата концепция за Вселената е заменена с езическото поклонение на боговете, също се появяват фанатици. Те участват в кървави жертвоприношения, религиозни войни и сексуални оргии. И то не навсякъде, а в храмовете. Фанатиците от езичеството са забравили, че боговете не се нуждаят от жертвоприношения, те не се нуждаят от хвалебствени химни, да не говорим за ритуални сексуални оргии. Творецът в цялото му многообразие има нужда хората да живеят в хармония с природата и да следват общите закони на еволюционното движение. Но фанатиците са извратили всичко. В крайна сметка те постигнаха това, че бяха заменени от същия фанатичен, но още по-кървав юдаизъм, последван от християнството, а през VII в. - от исляма. Както можете да видите, дегенеративният процес е отишъл не само в дълбочина, но и в ширина.
Когато през 20-ти век фанатиците-християни бяха заменени от атеисти-фанатици, нормалните хора станаха още по-зле. Последните са загубили понятието за святост. Дегенератите от атеизма не познаваха Бог и не вярваха в него. Те извършваха зверства цинично, без най-малко да се срамуват от своите зверства. Именно този екип създаде религията на богоборците, последният етап от духовното падение на човека. Вижте каква последователност: ведическият свят - знанието за Създателя, епохата на различни религии - вяра в Създателя, атеизъм - отхвърляне на Създателя. Всички тези етапи бяха придружени от промени в генетичния апарат. Това е трагедията на съвременния човек, млад човек. Дегенерацията е болест на цялото ни общество. И малко хора разбират, че тя изкуствено се култивира на Земята ... "
Как се случва това? Чрез развитието у хората на егоистични желания, основани на почитане на култовете на „златния телец“ и материални удоволствия от чисто животинско (скотско) естество, което понижава съзнанието на хората до полуживотинско ниво на нехора-деграданти, опитвайки се да грабне колкото се може повече тук и сега, и абсолютно не се притеснява от това, че тяхната разрушителна дейност води до смъртта на всички живи същества и прави съществуването на следващите поколения много проблематично, ако не и невъзможно. И това, наред с фанатизма, е най-истинското психично заболяване на съвременното човечество:
"... Лошото е, че психиатрите ви не класифицират егоистите като психично болни. Не е прието, както и за религиозните фанатици. Но това не означава, че те са напълно здрави индивиди. Във вашето болно общество егоистите са изкуствено произведени, егоизмът им се подкрепя по всякакъв възможен начин. От своя страна, егоистите служат вярно на системата. Факт е, че качеството на психиката с течение на времето придобива собствено съзнание, което започва да контролира съзнателното поведение на човек. Всъщност неговата природа. Егоистът е лесен за контрол. Той е предвидим и може да бъде накаран да извърши всяко престъпление. Егоистите като правило се стремят към власт. Не за да направя нещо полезно за обществото, а за лична изгода и суета ...
Различни неща хранят егото на детето, закаляват силата му. Резултатът е психически дефектен потребител. Той е изцяло и напълно контролиран от егоизма си. За системата такъв човек е просто съкровище. Той е създаден за това. Трагедията е, че неговата генетика се променя и той започва да произвежда собствен вид ... Добавете тук религиозен дегенеративен комплекс, национален, расов и други подобни. Навсякъде, където фанатизмът цари, генетичният код се променя с течение на времето. Сега разбираш ли защо нашите идеолози се опитват толкова силно да ни карат да не сме здрави хора, а психопати фанатици? Нормалният човек трябва да следва във всичко не сляпата вяра в нещо, а здравия разум. Тогава неговата природа, а оттам и генетиката, няма да се адаптира към това, което контролира съзнанието му ... "
По този начин всяка форма на фанатизъм е характерен признак на дегенеративен процес, стартиран в съзнанието на хората от силите на паразитната система, враждебна на човечеството. Тази система се нуждае от послушно и тъпоглаво „дойно стадо“, което лесно би повярвало на всякакви глупости, които идват от „овчарите“ на тази система. Защото без цялото това объркване човечеството бързо ще разбере какво всъщност става и как паразитните сили източват жизнената енергия на хората и  използват за собствени цели способността на човешкото съзнание да влияе на реалността.
Но напразно тези сили се надяват, че човечеството ще продължи да „спи“ завинаги. Процесът на активно "събуждане" вече е започнал и няма да е възможно да го спрат. Всичко, което паразитите могат със слугите си, е да отидат в някакъв друг свят, опитвайки се да заблудят и хитро да примамят там и колкото се може повече сляпо доверяващи се на своите „овчари“ лековерни „жертвени агнета“. И точно за тази цел, слугите на паразитите пускат в информационното пространство много „плашила“ за следващите „краища на света“, които всъщност са „краят на мрака“. Но без такава информационна „обработка“ на съзнанието на хората, те дори няма да се съгласят на „спасение“, под мотото на което ще бъдат евакуирани в един от паразитните светове в съответствие с техния собствен избор.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.