сряда, 15 юли 2020 г.

С. Сал относно деградацията на човешката цивилизация

Вече много независими изследователи са разбрали, че в резултат на намесата в нашата история на определена „външна сила“, нашата цивилизация непрекъснато деградира. Но този процес, използвайки примера на технологии, достъпни за хората, продължава от хиляди години. И всяка следваща цивилизация след смъртта на предишната има все по-малко количество истински знания и напреднали технологии. Това е много добре показано във видеоклиповете от автора на канала ISPIK О. Павлюченко, както и от много други независими изследователи.
Напълно съгласен с това мнение е и кандидатът на физико-математическите науки С. Сал, който по този повод е казал следното: "Вие навярно сте чели книгата на Майкъл Кремо "Деволюцията на човека". Там стриктно се проследява линията на човешката деволюция в течение на цялата история. Онези висоти, които човечеството постига за десетки и стотици хиляди години, сега са напълно непостижими. Това отдавна е разбрано, т.е. през всичките тези десетки хиляди години деградацията на човечеството е била бавна и неравномерна. 
И очевидно основната деградация превзема слой от жречеството - влъхвите, които по-рано са имали способността да левитират, за да издигнат огромни камъни, да превърнат камъка в мек послушен материал. Сигурно сте чували за самоук литовски строител, който дълго е изучавал египетската история и е имал способността да вдига такива гигантски товари. В Америка има построен от него „коралов замък“.
Така че за някои от хората тази способност е съхранена ... Няколко десетки хора сега владеят левитация. Всичко това е заснето и можете да намерите абсолютно надеждни видеоклипове в Интернет. А влъхвите имали способността да левитират такива тежки предмети. Така че мисля, че не е необходимо тук да се търсят сложни технически устройства, цялата работа е в самия човек. По това време влъхвите наистина могли да контролират силите на природата. После тази способност бива напълно изгубена, защото знанието изчезнало. Влъхвите били унищожени.
Е, сега, разбирате ли, човечеството просто не притежава това знание. А и най-важното е, че е имало генетична деградация на човечеството. И това е по-страшно нещо ... Тук са сработили няколко фактора. След Потопа гигантските войни продължиха с използването на непонятни оръжия и очевидно основната част от влъхвите, които притежавали такива способности, просто са били физически унищожени ... На Земята наистина бушували войни, които биха могли да се нарекат „ядрени“, но просто не можем да си представим какво оръжие е използвано. Постепенно цялата тази цивилизация била унищожена.
Вторият фактор е генетичният. В средата на влъхвите е имало генетична диверсия, вече говорих за това. Но такъв фактор като смесването на раси също работел. Смесването на раси също води до загуба на такива способности, това е очевидно. Всички тези фактори довели до факта, че тези човешки способности през последните 10 хиляди години на практика са загубени и само отделни хора в момента имат такива способности ... "
Както виждаме, според С. Сал (а това се потвърждава от легенди и митове на много народи) в далечното минало на цивилизацията на Златния век са били техномагични, а не технократични и затова хората са притежавали способностите на боговете. Но кой ни тласна към технократичния път, водещ в задънена улица? Това можеше да го направи само външна паразитна сила, която сама по себе си имаше технократично развитие.
Именно тази сила първо подчини съзнанието на първожреците на Атлантида, а паразитните „ценности“ и сатанинските култове на жертвоприношенията са били насадени върху нейния народ и така тласкат тази цивилизация по технократичния път на завладяване на световното господство, което не може да не доведе до тотална война срещу техномагическата слънчева цивилизация на Хиперборея. В резултат на тази война и изхода на бялата раса от арктическия дом на предците, започва нейното смешение с други нации (което е изкуствено провокирано и сега). Но потомците на атлантите, оцелели във войната и катаклизма, който го последва, бяха най-силно изложени на този процес и тогава, и сега, от които по-късно, след смешението им с архантропите на Европа, бе създадена т.нар. "Западна цивилизация." 
Хибридните нечовеци, създадени чрез генетични експерименти, бяха въведени в самата западна цивилизация, която с течение на времето представляваше най-богатите управляващи династии и банкови кланове на Земята. Именно с тяхна помощ паразитната външна сила унищожи хората с древни знания и способности и наложи на човечеството технократичния път на хищници и потребители, водещ до деградацията на способностите на съзнанието, превръщайки хората в послушни биороботи на паразитната система, унищожавайки околната среда и носеща самоунищожаването.
Тази деградация става очевидна за все по-голям брой хора, а първият етап в унищожаването на човечеството са плановете на глобалистите да го намалят до 500 милиона души, записано на скрижалите от Джорджия. Но господарите на световния "елит" не смятат да се спират на такова тотално намаляване на световното население. Тяхната задача е да доведат човечеството до пълно самоунищожение, израждане и изчезване, защото със създаването на роботи и киборги няма нужда от живи слуги, включително хибридни нечовеци, чиято мисия с установяването на „нов световен ред“ ще бъде изчерпана. И от всякакви "отработени и ненужни материали" паразитите винаги безпощадно изхвърлят на боклука.
Но всичко това ще бъде възможно само ако човечеството, националните "елити" и хибридните нечовеци от световния "елит" продължат да следват сценария на нехуманоидния разум, решил да стане суверен и законен господар на нашата планета. Но наше право е да изберем по-хармонична и оптимална версия на нашето бъдеще. По-голямата част от представителите на "елита" са деградирали нехора, които са се превърнали с помощта на своите господари в сатанисти, канибали, педофили и други "ценности" на глобалната паразитна система. И точно западните "елити" са най-деградирали, чиято гибел подобно на "Содом и Гомор" от нашето време вече е предрешена.
Само завръщането към светлинната същност и истинските човешки ценности може да помогне на малка част от тях да се върнат към пътя на еволюцията и да влезете в хармонично и социално справедливо алтернативно бъдеще без паразити. Останалите сами се поставят в условия, от които няма изход. Във всеки случай те ще бъдат "изчистени" или от господарите, тъй като "междинното ниво" на глобалното управление става ненужно с въвеждането на ИИ, или ще бъдат унищожени от техните "събудени" народи, като предатели на интересите на човечеството, служещи на поробителите и нашествениците на нашата планета.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.