петък, 25 януари 2019 г.

За кого работят службите за сигурност?

Това беше въпросът, зададен от руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров, който, проучвайки историческите събития от миналия век, успя да идентифицира удивителен факт: всички водещи разузнавателни служби на света са вплетени в една глобална мрежа и служат на един "паяк", който дърпа конците, а не на своите държави и националните интереси. Разбира се, това не се отнася за всички служители на службите за сигурност, сред по-ниските чинове има много честни професионалисти, които служат на интересите на своята страна. Обаче   „върховете” на повечето от тези организации се управляват от хуманоидни същества, които служат като световния паразитен „елит”, а това му позволява да организира „революции” и да замени нежеланите управляващи режими, които не служат на интересите на глобалистите.
Именно това може да се прочете в книгата на Г. Сидоров „Тайният проект на вожда”: "В днешния изключително зависим една от друга свят на суверенни държави има един доста неприятен закон за националните елити - закона за сътрудничеството на специалните служби. Държавните елити могат да изпитват един към друг неумолима враждебност, но в същото време техните специални служби, ако е необходимо, винаги може да се споразумеят помежду си. Защо това се случва? Защото тайната полиция винаги се поставя над тези, които ги управляват. И не само защото те го искат, но и защото специалните служби всъщност концентрират в ръцете си власт, която всъщност стои по-високо от официалната власт. Но тъй като органите на тайната полиция са взаимосвързани и когато им е изгодно те успешно си взаимодействат, то с помощта на такава мрежа можете да правите всичко във всяка държава. Основното нещо е да я подчините на волята си ...
Читателят трябва да разбере, че в никоя държава нищо не се прави без знанието на специалните служби. Те са тайната власт. И тази тайна власт по своите възможности, по отношение на информацията, стои над официалната власт. Това са специалните служби, които уреждат правителствените преврати. Така е още от времето на древния Рим и Византия и остава актуално и в нашето време. Най-тъжното е, че взаимодействащите помежду си специални служби на различни държави представляват огромна глобална глобална мрежа. Въпросът е кой играе ролята на център в този всеобхватен планетарен капан? Кой е неговият господар? Ясно е, че е някаква група, неизвестна на човечеството.
Някои изследователи я смятат за финансова. До известна степен те са прави. Например полковникът от британските специални служби Колман в забележителната си книга "Комитет 300" изрично пише, че ръководителят на клана Рокфелер "контролирал" върхушката на съветския КГБ. Ясно е как е "контролирал". Със сигурност и сега "контролира" върха на нашия ФСБ. Но защо в глобалистичния проект Колман пише само за КГБ? Нима за финансовия кит на окръг Колумбия са интересни само нашите специални служби? Разбира се, че не. Ако е така, то „контролирането” на световните спецслужби става ясно. Това означава, че истинските господари са в ролята на паяка, строител на глобалната мрежа от разузнавателни служби. Най-вероятно те принадлежат на Великобритания. Защо не на Америка? Защото във финансово отношение окръг Колумбия е доминиран от Лондонското Сити.
Казват, че всички пътища водят към Рим. Днес всички пътища водят към Лондон. Но би било погрешно да се предполага, че в управлението на мрежата от световни разузнавателни служби участват само мощни финансови структури. Доларите и лирите са само материалната част от такова влияние.
Има още два фактора на въздействие. Единият е информационен. Ясно е, че за разузнавателните служители без лъжи за народите и държавите ще е доста трудно да управляват, разчитайки само на един подкуп. Информацията трябва да потиска съзнанието, да накара човек да приеме фалшива абракадабра за Родината и да го лиши от желанието да служи на Отечеството. Ако човек се окаже неподкупен и труден за внушение, то за това има и друг фактор на влияние - психофизичен или вълнов. Няма да се спираме подробно на него. Това е извън обхвата на тази книга. Важно е, че съществува такъв метод. И работи чудесно. Неговото влияние е такова, че хората се превръщат в зомбита. Целият ужас е, че нито роднините им, нито техните колеги забелязват някакви специални промени в поведението на засегнатите от него лица. Но промяната в психиката възниква и то доста надълбоко. Такива хора стават лесно управляеми и напълно променят своите убеждения.
Всичко това е видимата страна на монетата. Има и невидима страна, която заслужава специално внимание. Става дума за господството в световните разузнавателни служби на представители на “избраните от Бога” хора. За потомците на отеца Авраам е безпроблемно да се предаде всяка национална държава, на която те са длъжни да служат. Ето защо те проникваха, проникват и продължават да проникват в специалните служби на различни страни, за да премахнат чрез тази зловеща мрежа патриотите, които обичат своя народ и правителствата, които са враждебни към идеята за глобализация и към евреите, като носители на юдейската световна диктатура ...
Практически всички реакционни държавни преврати в света бяха извършени и се извършват от специалните служби, където „богоизбраните” играят важна роля. Няма нито една държавна рокада без тяхно участие.
На читателя може да изглежда, че авторът говори за самия „паяк“. Не, еврейската група в световните разузнавателни служби е само междинна връзка. Те са полезни, дисциплинирани изпълнители и нищо повече. Ролята на световния паяк се играе от друг екип. Но в тази книга няма да говорим за това".
И така, самите „богоизбрани”, включени във властовите структури и „върхушки” на водещите световни специални служби, са просто „добросъвестни изпълнители”. Но какво всъщност е глобалистичния "паяк", който дърпа конците на своята паячна паразитна мрежа, която е обгърнала цялата планета? Всъщност, дори и "върхът" на световния паразитен сатанински "елит" не е господар на нашата планета. Те са също едни изпълнители, но на по-високо ниво от паразитната пирамида на властта. Може би някой ден ще говорим за по-високите нива на тази пирамида. За онези, на чиято нечовешка съвест, ако имат такава, тежат много събития и нещастия на съвременното човечество. Обаче вина имат и самите хора, които позволяват на тази сила да завземе властта над света.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.