петък, 6 април 2018 г.

Основни функции на атмосферните слоеве и формирането на Съзнанието на хората - 13

Функционалните характеристики, вменени на основните слоеве на атмосферата, могат да бъдат изразени накратко по следния начин, без да се придържаме към последователна йерархия по отношение на тяхното значение. При построяването на специална конструкция на енергийните решетки на базовия слой № 4 (0 ÷ 1200 м) се прилагат всички енергийни честоти в диапазона от 12 до 224 октави, чиито хармонизирано контролирано битие и самият процес на управление на такава енергия заедно са неразделна част от основната формация, което се определя като управлявани "условия на обитание" за ВСИЧКИ биологични структури, материализирани от Интервентната система, включително хората.
Условията на живот за биологичната сфера са процес на интегрирано управление на всички елементи на живота, включително изпълнителските действия, независимо от нивото, в което са въплътени (включително зайците, чиято плътност на размножаване толкова ангажира много учени в техните изследвания).
Независимо от факта, че това звучи донякъде патосно, а това трябва да бъде подчертано от позиции, които са повърхностно основани на религиозна догма, но в действителност "всичко и всички мисли и дела се вършат на Небето". В рамките на точно тези изкуствено наложени условия за съществуване на живот, които наблюдаваме днес, е било поставено цялото управление на биологичното съществуване като цяло, и точно от този слой на атмосферата, т.е. чрез него и с негова помощ. Програмите "СветЛ" в областта на възстановяването и "взаимодействието" с мозъка също "работят" в този слой на атмосферата. Но това е само по въпросите на "възстановяването".
Ето какви са те, специално оборудваните от Твореца "Небеса". Това не е единствената, а само влиятелна част от общия набор от елементи на живота на Земята като такъв. Поради това към "условията на местообитанията", освен процес на Управление, съществуват и допълващи, но в не по-малка степен важни елементи, чиито функции са частично вградени в други слоеве на атмосферата и дори извън тях, като осигуряващи и съпровождащи, включително връзката с Луната, Слънцето и спътниците на планетите. Всичко това трябва да се отнася и до програмите "СветЛ". По друг начин не може и да бъде, защото генераторът, създаден от Н. Левашов, е "вписан" във всички тези частично осветени процеси.
Такива са обезпечителните функции на вменения живот на Земята, с които са частично надарени и други слоеве на атмосферата, а именно:

- управление на техните хармонични състояния чрез комплекси и обекти, включително и управление на материалните и нематериалните състояния на газовия слой;
- осигуряване на носеща среда за превод на енергийна информация за осигуряване на контролируемост в жизненоважната дейност на живите клетки и изпълнението на стриктно диференцирани разпознаваеми функции;

- oсигуряване на програмни изпълнителни действия или въплъщение на индивидуалното функционално предназначение на всяка биологична единица;
- енергийна подкрепа на тяхното функционално организирано съществуване, на всякакви видове и методи на възпроизводство;
- функционирането на мозъка;
- осигуряване на проходни коридори за α-, γ- и β-фотони, като неразделна част от биологичния живот и много други.

Всичко това се свързва в една концепция, която се позиционира като управлявани "условия за околната среда".


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.