петък, 15 септември 2017 г.

Тестване на пощата (за климатичното инженерство, честотния контрол и оръжията на земната атмосфера)Ал Гор казва, че науката за глобалното затопляне е уредена

Документалът на Мат Ландман е своевременен и информативен филм за климатичното инженерство, честотния контрол и оръжията на земната атмосфера. Този документален филм може да бъде най-лошият кошмар на IPCC - пренасочване на фокуса от въглероден диоксид към военни / CIA-направени климатични манипулации за отопление на повърхностните температури и създаване на климатични бедствия.Въпросът за контролираните медии се простира извън FAKE НОВИНИТЕ, за да включи правителствени агенции, академични среди и извън нея. Трябва само да преразгледаме очевидната научна измама в доклада на NIST за унищожаването на "лъжата флаг" на кулите-близнаци и WTC-7.
Филмът разкрива и псевдо-научната кампания за нормализиране на неестествените химически облачни образувания в очите и умовете на студентите и на ниско-информационната общественост.
ОТ КАТРИНА до ХАРВЕЙ DHS: Контрол на ураганите чрез внедряване на аерозоли с размери Micron в циркулацията
Американското метеорологично дружество (AMS) от 2010 г. представи подробности за изследванията в областта на моделирането на аерозолните геоинженерства, ръководени от Министерството на вътрешната сигурност. Програмата включваше дискусия за начина, по който аерозолите могат да направляват пътя на урагана в допълнение към увеличаването или намаляването на интензивността. Също така е установено, че аерозолите увеличават или намаляват валежите в зависимост от разполагането. Развитието на въглеродното черно е установено, че е ефективно при интензификацията на ураганите.
Програмата за аерозол и микрофизика на урагана (HAMP): принос на HAMP
Джо Злат, Golden Research &amp Consulting, Боулдър, CO; и WL Woodley
Министерството на вътрешната сигурност попита NOAA / ESRL в Боулдър, за да организира семинар на евентуална нова научна теория и подходи за ураган модификация през февруари 2008 г. Почти две дузини учени от цял свят присъстваха и имаше редица хипотези и нови идеи представени.
CERN CLIMATE SCIENTIST вижда аерозолите, изхвърлящи джетове, високо в атмосферата
Това видео е извадка от презентацията на д-р Киркби от 2009 г. на CERN показва, че клиничните специалисти на IPCC, геоинженерите и правителствените агенции напълно съзнават, че реактивните самолети изхвърлят аерозоли в атмосферата. 
Учен от НАСА разкрива мита за теорията на конспирацията "Chemtrails".
Хелиофизикът на НАСА, Дъг Роуланд небрежно се позовава на "chemtrails", за да обясни мисията за тестване на ракетите на Wallops Island.

 От Амиша Сингх

Източник -  http://zahariada.blog.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.