неделя, 17 февруари 2013 г.

ТРАНСКОМУНИКАЦИЯ С ОТВЪДНОТО И "МОСТЪТ НА БАРТЪН"

  За читателите, които се сблъскват за пръв път с информация за изследванията на отвъдния свят ще поясним, че с помощта на обикновен магнетофон може да се свържат с мъртвите. И не само с магнетофон. Например президентът на Люксембургската група от изследователи на транскомуникацията Меги Харш-Фишбах през април 1986 г., следвайки указанията от “отвъд”, получени при радиовръзка, успешно използвала в своите опити стар телевизор, който бил свързан с два радиоапарата. Дебел и дълбок глас от високоговорителя се представил като Константин Раудив. Беседите с него постепенно се превърнали в доклади. Но всички контакти започвали със синхронизиран от компютър “детски” глас : “Контакт за радиомост” – наричащ себе си “техник”. Съпрузите Фишбах отначало помислили, че това е някакъв починал техник. Но неговия глас почти не приличал на човешки.

   Към края на ноември 1987 г. изключеният компютър внезапно предал на съпрузите Фишбах мистериозен текст, който бил подписан от Ричард Франсис Бъртън. А няколко седмици по-късно, с помощта на стар радиоприемник те провели диалог с Фридрих Юргенсон. Той казал : “Имам възможност да ви предам, че засега мостовете между нас и вас са отворени, връзката е гарантирана. Опасност от страна на негативни сили няма. Ние създаваме нов мост на гласова връзка, който ще се нарича “ Мост на Бартън”.Фотография на Константин Раудив от тв екран по време на връзкаОтново от тв екран при връзка - Мария Якубовски ( снимката е показана на съпрузите Якубовски, които познали своята починала дъщеря )


   През 1988г. започнала редовно да се свързва покойната представителка на научния свят Свен Салтер. Тя се представила за един от ръководителите на групата “Потокът на времето” и задачата й била да подготвя по-нататъшни сеанси на транскомуникация заедно с колегата си Ричард Бартън. От време на време контактите ръководел Константин Раудив.

   По този начин германските изследователи са успели да осъществят контакт чрез магнетофон, телефон, компютър и телевизор. Между другото, това не е само наше постижение , а и на учените от ”другия свят”, които използват своя апаратура за връзката. Искаме отговорно да заявим, че вие лесно можете да си представите материалния свят на духовете. И когато се окажем в “другия свят”, там ще възприемаме нормално къщите, природата и другите хора. Ще можем да почувстваме, да видиме, да вкусиме...

                   ДУХОВНИЯТ СВЯТ НА ТРЕТО НИВО

   “Човекът след своята физическа кончина продължава да живее на трето ниво” – съобщава Фридрих Майерс в неговото “Голямо послание от другия свят”.

   Ето списък на нашите събеседници от групата “Поток на времето” :

“Техник” – същество, което никога не е живяло на Земята. Той наблюдава за осъществяването на контактите в сътрудничество с Висшия Разум. Вижда развитието на транскомуникациите като инициатива на Висша власт.

Доктор Свен Салтер е била изследователка на транскомуникацията в паралелен свят, наречен “ВАРИД”. Тя е живяла в материално въплъщение през 1949-1987 г. “Техникът” й предал ръководството на опитите на групата “Поток на времето”. До сега Свен е нашия най-добър партньор при контактите, понеже тя много добре познава всички опасности, дебнещи човек по време на транскомуникация.

Доктор Константин Раудив – починал през 1974 г. Неговата “част” - изборът на етични, морални и философски теми за контакти. Той се опитва да обясни вътрешната същност на човека.

Сър Ричард Франсис Бартън – по своето време е бил изследовател-пътешественик, първооткривател на езерото Танганайка. Живял е между 1821 и 1891 г. В енциклопедиите се споменава като всестранно надарен човек. В началото на 1988 г. той се представя с дълбок и нисък глас и съобщава за “Моста на Бартън”, след което призовава никога да не прекъсват връзката. По-често Бартън говори на немски, но с английски акцент. Той изследва областите , съседни на третото ниво. В описанията си за красотата на тези места Бартън се опитва да се адаптира към нашите земни понятия. Заедно с приятелката си Свен той е открил, казано по земному “Мястото за преход към четвъртото ниво на този свят”.

Останалите участници в контактите : Е. Джейн, Р. Вики, Хели Шефер, Франк Блел, Едит Щайн, Маргарет Макс, Анди и Мария Якубовски, Миш Фишбах, Ж. П. Шерер и много други.

   Сливането на знания, опит и хармонично съгласие на тези хора правят сеансите с тях зашеметяващи по своето съдържание. “Мостът на Бартън” включва вербален контакт с помощта на радиостанции, компютри, телевизия, разговори по телефона. Настоящият доклад е компилация на информация от “Моста на Бартън” :


   Човек след смъртта си продължава да живее на третото ниво, което е толкова реално, колкото Земята. Ние, както и вие , имаме тяло, но то е изградено на друга основа, която се подчинява на други природни и космически закони. Тела, осакатени на Земята , в нашия свят биват възстановявани. Слепи проглеждат отново. Въпреки това, ръстът, цветът на кожата и косата остават същите, каквито са били в живота на Земята. Средната възраст тук е от 25 - 30 години. Ние живеем в добре обзаведени домове, много от които са изградени от дървени трупи. Имаме прекрасна природа и температурата на околната среда е много приятна. Хора, умряли на Земята в преклонна възраст, “се събуждат” тук в пълно съзнание след възстановителен сън. По земни времеви мерки той продължава около шест седмици, а за някои от тях може да бъде по-кратък. Децата приемат с любов намиращите се тук роднини, които се грижат за тях. Децата растат и се развиват до 25 - 30-годишна възраст.

   Личността и характера на хората, които идват тук не се променят. Те могат да продължат образованието си. Хората, чиито становища и мнения са едни и същи, се обединяват в групи и така образуват Единство. Единството е първата стъпка по пътя към четвъртото измерение.

   Ние живеем тук, заедно с други форми на живот, като човешки същества, които са живели до смъртта си на други планети, джуджета-гиганти, гноми и безплътни създания. Тук се намират около 60 млрд. хуманоиди от всички светове. В същото време не можем да кажем, че всички физически проблеми и конфликти са решени. Между другото, сексуалността не е отречена, понеже тя е част от човешката природа. Основното е партньорите да са в хармония един с друг и да има взаимно привличане.

   Ние ядем и да пием, както го правите, но нашата храна се произвежда по синтетичен път, това означава, че можем да материализираме земна храна. Животните също продължават да живеят на трето ниво след земната си смърт. Хората се грижат за тях. Тук има и неизвестни на Земята видове като райски птици , пъстри пеперуди.

   Третото ниво е на планетата, която ние наричаме Мардук. Тя е отделена от Земята в пространството и времето и не може да се намери в Слънчевата система. Мардук има три слънца и се върти около едно от тях, а другите две я осветяват. Тук никога не е тъмно. Има своя Луна, която е по-голяма от земната. Планетата е пресечена от многото завои на една голяма река, наречена Река на Вечността.

   След като премине в четвъртото измерение, човек се освобождава от законите на прераждането. За да се направи този контакт с вас, ние трябваше да се доближим до вашия свят и да се адаптираме към него. Членовете на групата “Поток на времето” вече са в близост до границите на по-високо ниво на съзнание. Ние имаме поглед върху четвъртото ниво на съществуване. Само желанието да се завърши проучването на транскомуникацията ни насочи да се върнем на трето ниво. Нашите постижения могат да бъдат полезни.

   Източник : www.rait.airclima.ru 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.