неделя, 23 януари 2011 г.

Промените и фотонния пояс : смяната на системата - съвместен постинг на Нео Нула и Подводни

В един наш разговор ни хрумна идеята за съвместен постинг и го направихме. Получи се доста интересно нещо. Но картината на днешния ден и бъдещите промени едва ли би била пълна , ако не се дообяснят нещата малко по-разбираемо. Нео (universalnite1neo), има огромни познания в областа на „метафизичните феномени”, и представя нещата чрез тъй наречения просветителски дух. Докато Подводни се старае да им придаде малко по – „земно” звучене, примесено с един по-директен изказ. Независимо че понякога директните думи имат болезнена острота. Но днешните дни, събития , и скоростта на промените понякога изискват нещата да се казват в прав текст.

Днешните събития едва ли могат да се разглеждат едностранчиво – само от материалистична или духовна гледна точка. Затова тяхното обединяване може да ни предложи отговори на редица въпроси. Главният въпрос е – Защо рухва днешният свят?
Защо, въпреки теориите, постулатите, действията въз основа на различни теории днес сме изпаднали в огромна системна криза? Именно системна, а не икономическа, банкова, потребителска, производствена или духовна. Всъщност днес имаме обединяване на всичките тези компоненти, които дават това пространствено определение – системна криза. Криза на самата система. Над 60 години ни се втълпяваше повсевместно, че няма по-добро от днешната система. Върху този постулат бе и борбата между капитала и социалното в продължение на 45 години. В следващите 20 години „успехът”, който извоюва „прогресивният строй”, се мъчеше да затвърди своето господство и универсалност. Но всичко в един момент се срина, и продължава да се срива въпреки усилията за неговото спасение. Защо?
Да погледнем ставащото от материалистичната му страна.
Какъв е смисълът на живота? Ставаме сутрин, пием кафе, чай или въобще не пием, отиваме на работа, прибираме се, спим. И така ден след ден. Борим се за самостоятелно жилище, собствена кола, екскурзия в чужбина, почивка на море или планина, нов телефон, компютър, пералня, съдомиялна, модна дрешка и всичко това изисква пари. Бачкане от сутрин до вечер, понякога и 7 дни в седмицата. Ако не достигнат – кредит. Защото искаме да постигнем всичко, сега и веднага. И всичко това погрешно интерпретирано като прогрес. Но какво всъщност е прогреса? Много често това е същия продукт, но в нова опаковка. Тогава как новата опаковка подобрява или улеснява нашето ежедневие? Реално никак. Даже може да се каже че допълнително го натоварва. Отношенията в ултра –либералната икономика, наложена от групичка хора над една огромна част от човечеството е характерна със честата смяна на опаковката, но запазване на своята същност - извличането на максимална печалба. Именно извличането на максимума от печалбата е несъвместимо с понятия като: състрадание, честност, любов, вярност и др. Оприличават днешния строй със джунгла – оцеляват единствено силните. Нима надделяването на животинските инстинкти ни прави по-достойни хора? Съществува огромен парадокс – оприличаваме се на последователи и радетели на християнската идея, но същевременно днешната джунгла е несъвместима със самите християнски добродетели, положени в основата на самата идея. „Ако имаш две ризи, дай една на ближния си” . А какво всъщност става? По-силният надделява над по-слабия, независимо, че понякога се оказва и собственият ни брат или сестра. И това е не само у нас, а навсякъде в „развития свят”. Един президент даде заповед за бомбардирането и унищожението на цяла държава, но в изблик на християнско милосърдие запази живота на пуйката, определена за трапезата му в чест на деня на благодарността. Друг президент изби 3000 невинни живота и след това срина 2 страни до основи, но гордо заяви – Бог е с нас. В момента се готви сриването на 3 –та. Изопачават се данни, цифри, събития. Лъжата и цинизмът са се превърнали в основен добродетел на човешкия свят. До такава степен достигнаха тези манипулации, че даже и сериозната наука бе включена в тази игра.
Има огромна разлика между "науката", която е познаваема масово и онази, за която не се знае. Институционалните ни учени вярват, че са режещото острие на човешкото разбиране, докато в тайните подземни бази съществуват технологии, от които умът им би хвръкнал. Буквално, част от него.
Да вземем източниците на енергия, създадени от науката, които са позволени за масово опознаване. Има изнасилване и опустошение на Земята в процесите на събиране на петрол, газ и буци пръст. Освобождава се енергията, съдържаща се в тях посредством изгаряне на събраното. По този начин се губи много или повечето от енергията, която съдържат и се предизвиква ужасно замърсяване, което отравя въздуха и водата и уврежда госките масиви. Алтернативата е построяването на бетонни блокове, наречени атомни електростанции. Те създават отпадъци, които са смъртоносни в продължение на 24000 години, а вероятно и далеч повече. Никой не знае какво да прави с тези отпадъци, но те продължават да се произвеждат. Един от вторичните продукти е плутоният. Една хилядна от грама от него е фатална и ако достатъчно количество попадне в ръцете на някой терорист или диктатор, той би могъл да направи атомна бомба. О, да не забравя - ако тези атомни станции пропускат или експлодират, както стана в Чернобил, значителни площи земя стават необитаеми и негодни за отглеждане на храни. Хиляди, вероятно и милиони хора ще умрат рано или късно от радиационно отравяне или рак, а има и голяма вероятност бебетата, родени от засегнатите да бъдат с деформации. И това се нарича научен напредък ? По-скоро е димна завеса. Смъртоносна.
На най-високо човешко ниво Илюминати твърдо са решили да поддържат мита, че няма такова нещо като дух или вечен Аз. Те знаели, че това не е вярно, но това познание било само за тях, не за хората, които искат да контролират. Религията била изживяла дните си и човечеството започнало да отхвърля нейните възгледи. Това ( решили Илюминати ) щяло да продължи да се разраства. Друга сурова система от вярвания трябвало да замени мястото й, а те така или иначе предпочитали хората да мислят, че не са нищо повече от парчета месо. Едно от творенията на Илюминати било прочутото Кралско научно дружество във Великобритания. То отворило врати в края на 17-ти век и било прекрасно средство за продажба на доста хистеричната идея, че съществува само физическия свят. Сбогом, Боже. Медиите отново изиграли ролята си на добрите кученца, каквито избрали да бъдат и те все още се отнасят към думите на "учения" като към солидна истина, едва ли не аксиома. В крайна сметка те са учени и са много умни хора, които "знаят" повече от нас. Знам, че не разбирате научните жаргони, но не си блъскайте главата. Просто продължете да си живеете и оставете учените да ви казват кое как е. Те знаят най-добре.
Какви отрицателни последици е имало това върху човешкия живот. Отново се връщаме на петте сетива. Колективният ум на "официалната" наука е убеден, че физическият свят е единствен съществуващ. Те са осмивали всеки ( дори и колегите си ), който е поставял под съмнение това твърдение, а Илюминати са се погрижили за тази яростна атака срещу истинските учени. При това състояние на погрешно разбиране една наука явно би насочила своите изследвания към света на 5-те сетива. Нейните "постижения" през около последните 200 години се заключават в разкриването на част от потенциала за експлоатация на материалната природа. От гледна точка на това физическо ниво тя е постигала някои забележителни "подвизи". Тя се приземи на Луната (доста след като тайните учени са го направили обаче), разработи безброй кухненски и всякакви други уреди и намери начин за лекуване на симптомите и по-рядко на причините за някои заболявания. Но пренебрегвайки и отхвърляйки съществуването на други нефизически нива при хората и планетата, тя си е създала много ограничен и изкривен възглед за Сътворението. Тъжното е, че същото е станало с милиарди хора. Далеч от придвижване напред на разбирането, тя го е задържала, подкопавайки усилията на по-просветените учени и на хората, работещи с ясновидски източници, които оспорват възгледа за живота "това-е-всичко".
Да предположим, че някой изчезне и вие започнете издирване. Решавате да не търсите в района, където е изчезнал човекът и пречите на всички останали да търсят там. Ако някой го направи, вие го укорявате и му се присмивате, когато каже "Намерих го". Затова не намирате изчезналия човек и в умовете на участниците в издирването и на всички хора, които са под тяхно влияние, този човек остава загубен. Отвеждайки издирващите в друг район, вие може да намерите други липсващи хора, за които не сте знаели, че са там. Ще "откриете" много неща, които ще са нови за вас. Но няма да намерите онзи, който се предполага че търсите, понеже той се е загубил в района, който отказвате да претърсите. Ако приемете, че "липсващият човек" е символ на мистериите на живота и че издирващите са преобладаващите насоки в науката, имате причината, поради която науката все още не е намерила отговора на тези т. нар. "мистерии".
Ако те не бяха постъпили така и имаха смиреността да се вслушат, щяхме да сме далеч по-напред по пътя на разрешението на проблемите ни. Всъщност много от тях нямаше да ги има. Науката е част от проблема, докато би могла и трябва да е част от разрешението. Ако тя не бе толкова обсебена единствено от материалния свят или не бе толкова надменна, че да отхвърля алтернативния начин на мислене, вече щяхме да имаме технологията, която да ни осигури цялата енергия и топлина, от която се нуждаем, като впрегне океана от енергия около нас. Нямаше да се унищожава планетата, за да се топлим и да си светим. Знанието как да се проникне в нефизическите, субатомни енергии, които ни заобикалят е на разположение, но научните институции и системата като цяло не искат и да знаят.
Причината е, че онова, което наричаме "наука" се води от Системата. Тя е финансирана и направлявана от Илюминати. В общи линии половината от световните учени са замесени в оръжейни изследвания, а повечето от останалите проучват технологии, които да обслужват "направи, използвай и изхвърли". Системата, контролирана от крайния дисбаланс не иска да знаем кои сме и науката е изпълнила своята роля блестящо. Тя е отрекла съществуването на нашия истински Аз и ни насърчава да вярваме на глупостите, че сме просто космическа случайност. Хората, които знаят, че са безсмъртни същества от светлина и любов, предприели едно безкрайно еволюционно пътуване чрез преживяванията, не са лесни за манипулация и контрол. Науката е и лудия професор на Системата, създаващ всички еликсири, отрови и технологии, засегнали планетата. Системата се основава на петрола и други изкопаеми горива и с помощта на "науката" е успяла да запази тези енергийни източници от познанието, което би ги заменило с недеструктивни алтернативи. Не искам да омаловажавам постиженията, които учените са постигнали в някои области, но общият принос на преобладаващата "официална" наука е да потиска човешкото разбиране и да използва наличните познания за деструктивни, а не за конструктивни цели .
Най-големите рупори за опазване на природата сътвориха най- огромното престъпление не само срещу нея, но и срещу човечеството въобще.Става въпрос за петролната катастрофа в Мексиканския залив. Необясними, всъщност напълно обясними са фактите, които показват заплануваното престъпление. Няколко дни преди катастрофата, „Голдман – Сакс” продава своя дял в „ВР”. Всеизвестната фирма „Хали Бъртан” на Дик Чейни закупува най-голямата фирма за пречистване на замърсени води и територии от нефт - „Boots&Coots”. Същевременно 2 дни преди катастрофата „Халибъртан” прави профилактика на платформата, защото тя има договора за логистика. А същевременно главният директор на „ВР” продава своите дялове от фирмата. И всичко това само и единствено в името на печалбата. Хуманизъм, християнски ценности, опазване на околната среда – Забравете!! Важни са парите – те са техния бог. Същевременно се изкупуват лошите задължения на банките от страна на правителствата. Натоварват се бюджетите, за да се запази и гарантира печалбата (икономиката). А на обикновения човек се казва – Няма начин, трябва да орежем разходите, да повишим пенсионната възраст (да бачкате по-дълго и повече), да намалим заплатите, да увеличим данъците, защото иначе държавите ще се сринат. Не пипайте банките и корпорациите, те са недосегаеми, независимо, че те сътвориха това чудовищно положение. Те извършиха престъпление, но всички ще понесете наказанието. А тяхната печалба трябва да бъде гарантирана. Цинизмът достигна връхната си точка, когато предоставените помощни обществени средства бяха поделени като премии и бонуси от престъпниците.
Водим се като творение на БОГ по негов образ и подобие, венеца на природата (всеки се възприема различно). Но я се замислете, нима БОГ или природата могат безучастно да наблюдават падението на своят шедьовър? Нима НИЕ можем да останем равнодушни, когато нашите деца изпитват трудности, и се намират в падение? Нима не се стараем да им помогнем всячески? Нима не правим всичко в името на нашите творения.? Даже и да се сдобием със заветната кола или жилище, ние полагаме неимоверни грижи за тях и откликваме всячески на всяко тяхно неразположение (повреда). И защо си мислим, че сме по-велики от своите творци (БОГ, ПРИРОДАТА)? Също като нас и ТЕ откликват на нашето заболяване. И ще бъдем лекувани, може и болезнено, но ще бъдем излекувани. Терапията вече е започнала, и няма връщане назад. И не са измислици всички онези предупреждения за настъпващите промени. Не малко писания и хора са упоменали периода на най-драматични промени 2012 (13) – 2034(38)г. Не е фантазия и всяване на страх. Всичко е проекция на дуалното - причина и следствие. Защото постъпките в миналото определят настоящето, което ни дава проекции за бъдещето. Проекциите са много, но от нас зависи коя насока ще поемем – незавидната или позитивната .

С още полезна информация по темата :

http://ferdi.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/26/quot-cenzurirani-novini-ot-zaliva-quot.582158
http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/24/perfektniiat-rob-e-tozi-koito-viarva-che-e-svoboden.581317
http://galatceq.blog.bg/hobi/2010/07/08/dyrjavata-na-oruel-veche-deistva.573938

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.