вторник, 19 април 2022 г.

Ще изоставим ли най-сетне тъмната и опасна пътека, по която ни кара да вървим в затворническата матрица?

 Смятам, че отдавна сме дошли до извода, че не сме напълно свободна цивилизация. Намираме се под определен гнет и под скрито управление - т.е. ние сме под окупация. От гледна точка на всичко, което се случи до сега, то следва да напомня, че нашият свят сега се управлява от мощен изкуствен интелект, който изчислява всички процеси, които трябва да се случат на планетата, и всичко се прави с една цел - получаването на висококачествена психоенергия от човечеството или т нар. "гавах" (от древноюдейската дума havah). 

Всички тези събития са се случвали и се случват през цялото време, в продължение на десетилетия. Този сценарий, който се разиграва сега е същия, какъвто се е разигравал преди 100 години. Изобщо - циклите на нашето "развитие" са около 99-годишни. Затова сега принципно виждаме повторение на тези събития, които са се случили преди малко повече от 100 години. Наистина, тогава "картите в колодата" на системата са били разположени малко по-иначе: отначало е била разиграна картата на войната. И когато хората са започнали да разбират, че това е неправилно и са започнали такива процеси като побратимяване, за които сме чували, при което хората са отказвали да стрелят един в другиго, разбирайки, че това не е начина за решение на тези проблеми, които са се натрупали у "елита", че стоящите на върха никога няма да се убиват взаимно, а ще заставят това да се прави от обикновените хора, като същевременно ги обработват психологически с всевъзможни глупости.... И когато това разбиране започнало да си пробива път сред хората, тогава те извадили следващия си "коз" от своята колода, а това било болестта с красивото име "испанка" и която поразявала най-напред най-силните, най-здравите - всички, които се намирали в окопите от Първата световна война.

Сега системата разигра същите тези карти, но само смени местата им: първо дойде "болестта", последвана от всевъзможни действия, санкции, последствия. Но повечето хора започнаха много бързо да осъзнават какво се прави всъщност с тях и да оказват противодействие. И тогава системата реализира този план, с чиито последици ще се сблъска всеки от нас. Наясно съм, че около 99% от човечеството се намира под въздействието на мощни информационни егрегори. И човек (без дори да го забележи) се оказва от една от страните на барикадата. Почти до вчера такива хора говореха за единение, за махането на капаците от очите, а сега те самите активно участват в процеса на разделението. А би било добре да си спомним, че всички тези разделения, базирани на граници, език, националност, религия - всичко това е пълна дивотия. Очистете разума си от целия този информационен боклук на пропагандната машина, с който сега обилно ви засипват както от едната, така и от другата страна. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.