четвъртък, 21 май 2020 г.

И. Солонко за причините за фалшифицирането на историята

За всеки психически адекватен човек става съвсем очевидно, че така наречената „официална история“ е изкривена и пренаписана повече от веднъж в името на политически и идеологически цели. С всяка промяна на властта отношението и оценката на историческите събития се променят и можем перфектно да наблюдаваме как това се случва пред очите ни в някои страни от близка и далечна чужбина. Но понякога фалшификаторите на историята не се задоволяват само с изкривяване на историческите събития, а и създават цели напълно измислени псевдоисторически митове, както това се случи с „новата“ история на Китай и историята на митичната „Монголска империя“, зад която те се опитваха да прикрият самото съществуване на Велика Тартария, като в същото време пораждат мита за „Монголско-татарско иго“.
Но кой наистина се нуждае от това? В чии интереси фалшифицирането на историята е работило през изминалите векове и продължава да работи сега, разположено на територията на Ватикана, в чиято гигантска библиотека артефактите на древните високоразвити цивилизации се пазят далеч от любопитни очи? Ето например какво пише И. Солонко за това в книгата си „Изворна вода“:
„Историята на обществото многократно се опитва да кореспондира с поредните революционери в името на политическите цели. Хората, които не знаят пълната и истинска история на обществото, са обречени на бедствия в настоящето и бъдещето. „Световното задкулисие“ лишава обществото от безценния опит на своите предци и справедлива морална оценка на събитията. Това дава възможност на глобалната мафия да манипулира съзнанието на хората.
Но редовно се появяват факти, които не се вписват в „научните“ канони на историята, които напълно разгромяват официално култивирания исторически мит.
Историята на обществото трябва да бъде достояние на хората и човек може да прецени нейната достоверност чрез стабилна, цялостна картина на взаимосвързаните процеси на развитие на регионалните цивилизации, които са обхванати от глобален исторически процес, контролиран от концептуална власт. Ако бъдат открити нови исторически факти, тогава достоверната история не се унищожава, а хармонично се допълва от тях, като става по-разбираема за хората.
Много „известни“ събития са изкривени и продължават да се изкривяват пред очите ни. Спомнете си как преподават историята на Втората световна война дори у нас, да не говорим за страните от така наречения „златен милиард“. Възрастните хора могат да сравняват измислиците и реалните събития, на които са били очевидци, а младото поколение вече зависи от „писателите” на историческите митове. Но хората със сигурност ще научат историческата истина, тъй като "не можеш да скриеш шилото в торбата".
Съвременната цивилизация е наследник на предишните цивилизации на Земята, загинали в резултат на глобални катастрофи поради безизходицата и порочността на тяхното развитие за усвояването на генетичния потенциал на човешкото развитие. Стратификацията на хората чрез касти и генно инженерство е направила от някои представители на обществото „пантеон на боговете“, а от други - „говорящи оръдия“. Илюстрираме този процес със следния пример.
Много хора се страхуват патологично от отговорност за себе си и предпочитат да бъдат водени от някой по-„умен“, мислейки, че по този начин прехвърлят отговорността на друг. Дори ако някой поеме инициативата, но в същото време човек обикновено мисли едно, казва друго и прави трето, той получава „както винаги“ нужното на „световното задкулисие“ - това е тъжното наследство на Атлантида.
У концептуално властните субекти желаният резултат, получен на практика, съвпада с поставените цели, а устойчивостта на този резултат зависи от техния морал и различие. В коя статистика попада някой и по каква причина не е обичайно да се обсъжда, но си струва да се обмисли".
И така, фалшифицирането на историята е необходимо на първо място за превръщането на народите в тъпоглаво „стадо“, което няма исторически корени и поради това лесно подлежи на манипулация от слугите на световния паразитен сатанински „елит“, на чиито интереси служат фалшификаторите на историята. Второ, това е необходимо, за да не узнаят хората за съществуването на високо развити цивилизации от миналото (включително уникални технологии, които значително превъзхождат нашите) и истинските причини за тяхната гибел.
Без да знаят истината за събитията от миналото, хората не могат да видят, че сега сме водени по същия път на взаимно унищожение в глобалната разрушителна война, което вече се е случвало неведнъж в предишните цивилизации. Нещо повече, враждебна за човечеството сила се опитва да предизвика нова разрушителна война точно между потомците на Атлантида и Арктида-Хиперборея, войната между които доведе до глобален катаклизъм в далечното минало и тласна останките на оцелялото човечество в „каменната ера“. Знаейки това, можете да разберете какви процеси се случват сега по света, както и кой и с каква цел ги провокира.
Всички отговори лежат на повърхността и са озвучени в „Скрижалите от Вирджиния“ чрез изявление за необходимостта от намаляване на човечеството до население от 500 милиона души. За тази цел те използват много други инструменти на световната мафия, включително ГМО, кемтрейлс, ваксинация, насърчаване на хомосексуалността и пр. И тези, които имат мозъци, вече могат да го осъзнаят. А за тези, които нямат такива, е достатъчна сляпа вяра в твърденията на различни фалшиви „авторитети“, направени с помощта на глобалната система от контролираните от паразитите медии и различни информационни ресурси, включително радио, телевизия, интернет, както и образователни и научни системи, които всички заедно пораждат безмълвно и глупаво „стадо“, радостно скитащо по „пътечката“ на подготвения за тях „нов световен ред“.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.