петък, 22 август 2014 г.

Moжете да излезете от системата на Maтрицата, ако промените хранителния си режим

Емоционалното състояние, здравето и дори човешкото поведение зависят пряко от храната, която той яде. Ако искаме да разберем как човечеството, сътворено по "образ и подобие" е стигнало до такова примитивно и скотско състояние, то именно това ще бъде първият ключ ...
"Помните ли филма "Матрицата"? (пише общността "Най-силните знания"). Имаше в него момент, когато Неo се запозна с екипа по време на общия обяд. Не са много хората, които обръщат внимание на това. Това е ключов момент на неговото излизане от Матрицата. Всички те изядоха нещо като много рядка каша, хомогенна маса от течна консистенция. И при това един от тях каза, че те винаги ядат еднообразна храна (! ). А когато един от тях реши да предаде екипа на агента, първото му желание беше да "яде всичко, което поиска". И ако не греша, по времето, когато той говореше за това, в една чиния пред него имаше пиле. Системата на хранене. Тя засяга микрофлората на организма, киселинността, и най- важното - системата на мислене. Това е основният и единствен начин за излизане от Матрицата. Толстой пише за него в книгата си "Първата стъпка" - това също е символично име, съгласете се? За същото е писал и Арнолд Ерет. Той нарича това познание "Aлфа и Омега".
А сега си спомнете друг момент. Когато му вкараха паразита и устата му се слепи. Това също така не е случайно. Тук всеки детайл има своя дълбок смисъл.Фактът, че 100 от 100 души са носители на паразити, които се внедряват в хормоналния фон и контролират човека. И помните ли с какво започна неговото освобождение екипът на Морфей? Те започнаха с извличането на паразита. Знаете ли, че 80 % от всички заболявания са с паразитна природа? А фактът, че патогенната микрофлора окислява тялото? И факта, че в киселата среда не се синтезира протеин? Той се синтезира само в алкална среда. Около 80% от протеина се синтезира в мозъка. Факт е, че 3500 ензима се активират в кисела среда. Патогенните бактерии променяйки хормоналния фон, окисляват организма и така отключват хормоналната система на управление на тялото, а техните отпадъчни продукти в действителност вземат контрола над нашето тяло. Всичко е програмирано от нивото на рефлексите. За това може да се говори много и все пак не може да се обхване всичко.
Нашата медицина е толкова остаряла и деградирала, и се превърна в червен парцал за отмиване на истината, че това се разбира дори и от хора, които нямат нищо общо с нея. Тя се превърна в алчен и циничен бизнес. Налагат ни погрешна система на хранене и погрешна система на ценности. Това се прави с помощта на медиите и лобитата на големите фармацевтични компании, хранително-вкусовата промишленост и медицината. Налагат ни "незаменими аминокиселини", глюкоза като източник на енергия, както и броене на калории. Докато всичко това в действителност е голяма измама.
Проф. Иван Павлович Неумивакин, който е работил в системата на здравеопазването на космонавтите повече от 30 години : "Пазете се от попадане в ръцете на лекарите - не защото те са лоши, а защото те са затворници в собствените си заблуди. Някому е било от полза да се създаде система, в която колкото по-малко има пациенти, толкова по-ниска е заплатата на лекарите и са по-малко като персонал. За съжаление, здрави хора не са нужни на медицината - на нея й трябват колкото се може повече пациенти. Болният - той осигурява работа на огромната здравеопазваща промишленост, медицинската и фармацевтична индустрия, т.е. на един пазар, който живее за сметка на пациентите".Павел Дуров каза : "Фармацевтиката - това е легализирана търговия с наркотици. Хапчетата винаги са предназначени за борба със следствието, а не с причината. Истинската причина за заболяването почти винаги се крие някъде в начина на живот или начина на мислене. Но за фармацевтичните компании и техните аптекарски дилъри не е изгодно да се елиминира истинската причина за заболяването. Здравите хора за тях са директни загуби. Но мъртвеца също е загуба. Следователно, в техен интерес е да живеете, но лошо. С периоди на временно облекчение, което ще ви донесат изцелителните хапчета. Които за да имат ефект, ще трябва да приемате по-нататък в малко по-големи дози". Той също така каза много точно : "Характерното за нашата цивилизация е любовта лекарствата, които са по-опасни от самото заболяване".
Заради тази информация са били убити много хора. За това, че са давали тези знания на простосмъртните. Например Aрнолд Ерет. Той е бил убит веднага след лекцията му на тази тема ..."

По материали от интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.