четвъртък, 19 юли 2012 г.

Медиите в услуга на системата за контрол

  Медиите или повечето от тях са пропагандната машина на сегашната система. Никъде водещите вестници, списания, радио и тв програми , както и сайтове не поставят под съмнение манията да поддържат шаблоните на системата, свързани с консумация и евтини удоволствия, с изключение на много редки случаи. Единствените въпроси, които те задават са как да се стимулират най-добре и двете. Те никога не питат защо тези неща са толкова желани и най-вече какви са отраженията от тях в живота на всеки. Оцеляването на медиите зависи от Системата и те й предлагат цялата си подкрепа. Те също са под контрола на илюминатите.    Медиите са позволили да бъдат превърнати в средство за продажба на експлоататорската култура  по света. В своето необработено състояние те са като познанието. Не са нито отрицателни , нито положителни. Дали ще са едното или другото, зависи от това как ще се ползват. Някои личности в медиите вече вършат забележителна работа, като разобличават експлоатацията и лицемерието и подчертават несправедливостите, с които трябва да се справим - но те са отчайващо малко на брой.
   Моето впечатление е, че журналистите са едни от най-програмираните хора на планетата. Не всички, но повечето. Страх ме е да си помисля за кармата, която трупат ежедневно, докато вършат делото да изопачават, лъжат и разрушават животи. Онова, което причиняват на другите, ще трябва да изпитат на гърба си по време на еволюционното пътуване, ако действията им са мотивирани от отрицателни намерения. Както и политиците, аз ги съжалявам.Те не знаят реално какво правят. Откъснати са от своя Висш Аз и са заключени в медийната структура, която ги командва да програмират останалите с техните тривиалности, безсмислици, неистини, ограничен светоглед и пропаганда на илюминатите. Когато напуснат ограниченията на физическото тяло, ще бъдат ужасени от това, че са позволили системата да ги контролира. Повечето журналисти са страхливи марионетки с негативни мисловни модели, но те не трябва да са такива. Те не са лоши по душа. Просто са объркани и имат шанса да се променят. За щастие процесът на пробуждане е на разположение на всеки. Проблемът на журналистите е да минат незабелязано покрай редакторите и собствениците на вестници, които блокират информацията, защото не искат да я чуват или да позволят на други да я чуят. Наред с икономиката и политиката сме свидетели на централизация на медийната власт в ръцете на илюминатите. Те контролират световните новинарски агенции, които подават информация на медиите по цялата планета.
   Медиите на илюминатите обслужват техните банкери. Не се съмнявам също, че разузнавателните служби като ЦРУ разполагат с технология за използването на тв предавания, за да изпращат подсъзнателни съобщения на нашия несъзнателен разум, без ние или засегнатата тв станция да го осъзнават. 
   Питам журналистите или онези, които не могат да видят, че са използвани като маши : ще продължавате ли смирено да служите на своите господари или ще въстанете ? Ако само раберете какво има наум Новият световен ред за вас и вашите медии, щяхте да преглътнете много голяма хапка !
   Междувременно трябва да осигурим алтернативни източници на информация и да спрем с купуването на вестници. Алтернативите се появяват в списанията и вестниците, които се борят за живот по целия свят. Освен това ние имаме достъп и до интернет, където също можем да излагаме и търсим информация. Друго добро средство за общуване в медиите, каквито са днес е радиото. Вестниците изопачават отразените неща, а телевизията търси често новини, които са толкова кратки, че е невъзможно да се осъществи ефективно или задълбочено общуване. Пробуждането води до интерес към теми като прераждане, алтернативно лечение, НЛО, извънземен разум и други сродни проблеми. Медиите няма дамогат да устояват на този интерес безкрайно,защото ще искат да го използват за увеличаване на продажбите и броя на зрителите. Това само още повече ще стимулира интереса и ще спомогне за пробуждането на повече хора, което пък ще ускори смъртта на системата, от която зависят сегашните медии. В общностите на бъдещето предаването на информация ще бъде много по-разнообразно както по съдържание, така и по предоставяне на гледни точки . 

1 коментар:

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.