понеделник, 31 януари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица)

 Още продължение. За американската мафия и другарите и роднините на Тръмп.

https://en. wikipedia. org/wiki/Afdera_Franchetti

Афдера Франчети Фонда, сестра на майката на принц Рофредо Гаетани - приятел на Тръмп (родена на 8 юли 1931 г. ), е италианска баронеса, произхождаща от старо еврейско семейство във Венеция, която се омъжва за семейство Ротшилд и в крайна сметка приема католицизма. Най-известна е като четвъртата съпруга на американския актьор Хенри Фонда. Афдера е на около 25 години, когато се омъжва за актьора Хенри Фонда; най-голямото му дете, Джейн Фонда, тогава е на 18 години.

https://en. wikipedia. org/wiki/Jane_Fonda

Джейн Сиймор Фонда (родена на 21 декември 1937 г. ) е американска актриса, политик и бивш модел. Носител е на различни награди, сред които две награди "Оскар", две награди "БАФТА", седем награди "Златен глобус", награда "Еми", награда "AFI" за цялостно творчество и почетен "Златен лъв".

Джейн Фонда се омъжва за третия си съпруг, медийния магнат и основател на кабелната телевизия CNN Тед Търнър. Фамилия Аниели, чрез фамилията Карачоло, е свързана с херцозите на папския престол - фамилията Торлония. Семейство Торлония са главните банкери на Ватикана и собственици на Банката за международни разплащания - главната банка в света за всички централни банки на всички държави в света. Дон Филипо Карачоло ди Кастаньето, VII Принсипи ди Кастаньето, е баща на Марела Анели - съпругата на Джани Анели, и е брат на дон Адолфо Карачоло деи Принсипи ди Кастаньето, чиято дъщеря е майка на принца-помощник на папския престол и глава на фамилията Торлония - главният банкер може би в целия свят - Джовани Торлония деи Принсипи ди Чивителла-Чеси Прюф

https://www. geni. com/people/Giovanni-Torlonia-dei-Principi-di-Civitella-Cesi/6000000003693364417.

Дом Алба се жени за шотландския кралски дом Стюарт и неговия кадетски клон, дом Фиц-Джеймс. Семейство Фиц-Джеймс е част от разширението на рода Стюарт, смесено по роднинска връзка с фамилията Колона-Алба. Това ги прави свързани с дома Уиндзор чрез кръвната линия Стюарт. Те са роднини на ватиканската кралска фамилия Колона, която притежава част от Светия престол на Ватикана, явявайки се фамилия Фицджеймс-Алба - херцози в Испания от рода на Бурбоните.

Семейство Алварес де Толедо се омъжва за римската банкерска фамилия Торлония, която също се омъжва за испанските монарси Бурбони. Всички тези връзки правят семействата Фиц-Джеймс и Алварес много популярни. Смята се, че майката на сегашния херцог Алба, Каетана Фиц-Джеймс Стюарт, осемнадесетата херцогиня на Алба, струва до 3 млрд.

Семействата Фиц-Джеймс и Алварес притежават част от наркокартела "Лос Зетас". Семейство Фиц-Джеймс също така си партнира със семейство Мартинес в Испания. Пълното име на главата на фамилията е Карлос Фиц-Джеймс Стюарт и Мартинес от Ирухо, 19-и херцог на Алба де Тормес. Пуерториканската мафия е основана от семейство Мартинес. В моя квартал има пазар "Мартинес", където се продават наркотици, а отсреща е Сицилианското общество, където местната италианска мафия Коза Ностра ги наблюдава като шефове и провежда срещи с тях.

Фернандо Алварес де Толедо, 3-ти херцог на Алба, е губернатор на Милано и вицекрал на Неапол. По време на управлението си той сключва споразумение с папата, известно като Договора от Каво, с което връща град Каво Лацио на фамилията Колона, след като папа Дела Ровере им го отнема.

Дом Алба де Тормес тайно служи на семейство Колона като херцог в Испания.

Завършилата Колумбийския университет Дебора Лий Джеймс доскоро беше секретар на военновъздушните сили на САЩ в администрацията на Тръмп, а също така агент на дома Фиц-Джеймс и херцога на Алба. Семейство Фиц-Джеймс са главните лидери на португалския военен орден "Меч на свети Джеймс" (Ordem Militar de Sant'Iago da Espada), основан в Испания, сред чиито членове са лидерът на американска банда Стивън Джеймс Дишон, Къртис Джеймс Джаксън III, педофилите Леброн Джеймс и Джеймс Хардън, Джеймс Миликовски и Джеймс Лукавол.

Членове на испанската престъпна фамилия Фиц-Джеймс са дон Карлос Фицджеймс Стюарт, 19-и херцог на Алба, и дон Фернандо Фиц-Джеймс Стюарт, 15-и херцог на Хуескар, дон Алфонсо Мартинес Фиц-Джеймс де Ирухо, херцог на Алиага. Фелипе Гилермо Алварес де Толедо е настоящият посланик на Аржентина в Румъния и произхожда от благородническото семейство Алварес де Толедо в Испания. Членове на фамилията Алварес де Толедо са Алонсо Алварес де Толедо и Уркихо маркиз Вилянуева де Валдуеса, Фадрик Алварес де Толедо и Аргуелес, виконт Ла Армерия, Педро де Алкантара, Алварес де Толедо и Аргуелес, Аргуелес и Алгуелес де Арселес и Алгуелес де Солгу, Сонсо испански журналист Каетана Алварес де Толедо и Пералта-Рамос маркиз де Каса Фуерте.

Дейвид Рокфелер подарява сградата на ООН - първоначално това е неговият небостъргач. Дейвид Рокфелер също така основава CFR (в който включва педофила Джефри Епщайн - това е Съветът за международни отношения в чужбина - където членовете са елитът на САЩ) и Рокфелер помага за създаването на Римския клуб заедно с Джани Аниели, собственик на FIAT, и Пачели, който е работил за Аниели като мениджър във FIAT. Рокфелер работи като посредник и агент на фамилията черни благородници Чиги Албани дела Ровере, които управляват Малтийския орден по време на Втората световна война, и те са основните сили, които създават Втората световна война, като финансират и мотивират основните ѝ участници.


Източник: svetan_56(livejournal.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.